Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare(15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joanna spune:

Doina,Olive bine ati venit!Binecuvantarea Domnului asupra voastra!
BellaDonna,si eu stiam ca exista asa zise 12 vineri.Daca tu vrei sa le tii cu un post mai aspru..tine-le si bucura-te de dulceata postului si a rugaciunii zilei de vineri (zi cu lacrimi a Mantuitorului).Cu timpul iti vor placea aceste 12 si le vei face din fiecare zi de vineri , o zi cu post si rugaciune.Maica Domnului sa-ti fie ajutor!

Irina,Doinapentru raspunsurile voastre pline de dragoste fata de Dumnezeu.

Va rog sa ma iertati,eu sunt prinsa cu patimi si incerc sa ma desprind ...uff.Rugati-va si pentru mine va rog ,daca mai e loc in lista voastra de rugaciuni.

Doamne ajuta,

Joanna

" Omului mandru Dumnezeu ii sta impotriva"

Credinta e un risc al ratiunii; dar nicidecum o anulare, ci, dimpotriva o iluminare a ei.

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Olive,si din partea mea:bine ai venit pe forum!JoannaDumnezeu sa ne ridice si sa ne mantuiasca cu harul sau pe toate,pentru rugaciunile Sfintei Nascatoare de Dumnezeu si ale tuturor sfintilor Sai!Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Doamne ajuta fetelor,

Sunteti un balsam pentru suflet.

Eu am asa o stare de "alerta" sufleteasca la inceput de an si sincer ma gandesc si mi-e frica sa nu pierd mantuirea . Bunul Dumnezeu m-a binecuvantat cu atatia oameni de valoare in jurul meu , unii au o viata sfanta , iar eu faca asa de putine , am asa putina dragoste....

Iertati-ma

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

Sa ma certe si pe mine cineva!!!!
Am lasat rugaciunea, cititul si stau pe DC cu si fara timp sa citesc si sa postez... Copiii ii las de izbeliste la televizor, cu barbatu-meu, ca nu ii place deloc noua mea pasiune, si nu pot deloc sa ma scutur...Ce ma fac?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fdoina

Sa ma certe si pe mine cineva!!!!
Am lasat rugaciunea, cititul si stau pe DC cu si fara timp sa citesc si sa postez... Copiii ii las de izbeliste la televizor, cu barbatu-meu, ca nu ii place deloc noua mea pasiune, si nu pot deloc sa ma scutur...Ce ma fac?

Doina,parca zici de mine,doar ca al meu nu se supara ca stau pe DC,iar copilul se mai joaca singur sau cu bunica-mea.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

Irinoiule, nu-i de ras, e de spovedit, ca asta-i patima, nu gluma...
Cred ca o s-o cam termin cu Valorile romanilor, ca am tras concluzia ca astea-s valorile mele personale, dar e rau ca m-am invatat sa dau drumul la calculator...Si am alte treburi mai importante...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna spune:

Dragele mele,tocmai am vazut o emisiune despre bisericile din Bucuresti si cum au ajuns ele in spatele blocurilor din centru.
Nu foarte frumos...referitor la epoca..dar sa-l tina Dumnezeu sanatos pe Eugeniu Iordachescu.
Am vazut aici emisiunea: http://www.tvr.ro/webcast/inregistrari.php#,se numeste Viata pentru biserici Marti,10 ianuarie 2006.
Daca aveti putin timp,vizionati-o,nu stiu daca o au in arhive si e ultima zi pana sterg programul zilei de marti.
Doamne ajuta,

Joanna

" Omului mandru Dumnezeu ii sta impotriva"

Credinta e un risc al ratiunii; dar nicidecum o anulare, ci, dimpotriva o iluminare a ei.

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fdoina

Irinoiule, nu-i de ras, e de spovedit, ca asta-i patima, nu gluma...
Cred ca o s-o cam termin cu Valorile romanilor, ca am tras concluzia ca astea-s valorile mele personale, dar e rau ca m-am invatat sa dau drumul la calculator...Si am alte treburi mai importante...

Eu mi-am facut "program de DC".In general imi beau dimineata cafelutza citind ce-a mai scris lumea.Dar acum lucrez dimineata si intru la pranz,dupa ce o culc pe Ilinca,sau seara.Am avut si zile cand am stat aproape tot timpul-cand erau subiecte foarte interesante.
Asta nu m-a impiedicat de la citit,fiindca am multe carti luate de pe net si le citesc la calculator.
N-as putea sa spun ca ma tine internetul de la citit si de la rugaciune,chiar de multe ori subiectele de aici m-au stimulat sa citesc mai mult.Si am postit impreuna cu fetele de aici-mi-a fost mult mai usor.
Cred ca trebuie sa-ti gasesti propriul echilibru in activitati.Si eu mai "sar calul" uneori,dar,stii tu,primul pas spre rezolvarea unei probleme e sa accepti ca ea exista.
Iar subiectul cu valorile romanilor e foarte interesant,nu trebuie sa-l abandonezi doar fiindca s-au iscat ceva polemici pe acolo.Joanna,am vazut si eu emisiunea pe raposatul program "pax",m-a impresionat foarte mult.Dragelor,azi il serbam pe Cuviosul Antonie cel Mare.Mi-a placut un cuvant al sau catre ucenici :
"Nimic din lume sa nu cinstiti mai mult decat dragostea lui Hristos. Ostenelile de aici se vand cu pret vesnic: ca putin dai si insutit primesti. Oricat ar fi de greu, sa nu ne intristam ca si cum am pieri, sa indraznim si sa ne bucuram ca niste mantuiti, ca Dumnezeu e cu noi."Va doresc o zi binecuvantata!Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns star33 spune:

quote:
Originally posted by irina.c.
Joanna,am vazut si eu emisiunea pe raposatul program "pax",m-a impresionat foarte mult.

Irina, iti multumim pentru aducerea-aminte ...ce frumoase cuvinte are Sf. Antonie cel Mare! O intrebare: ce s-a intamplat cu TV Pax, s-a schimbat in altceva?! ca tare imi era drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

star33 din cate banuiesc, cred ca s-a transformat in Senso TV.

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput