Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare(15)
Raspunsuri - Pagina 14
irina.c. spune:
quote:Sabinelule,Doamne ajuta si vacanta placuta la Busteni!Si la Radu Voda a fost o slujba foarte frumoasa azi.Prea Sfintitul Varsanufie a lasat staretia manastirii si in locul lui a fost uns staret parintele Nectarie.M-a invrednicit Dumnezeu si de o binecuvantare arhiereasca,am venit foarte bine dispusa acasa.
Originally posted by Sabina
dragelor, tocmai am venit de la biserica unde m-am intalnit cu Anca si minunata ei familie:) Maine lec din nou la busteni pe termen nelimitat...deci nu ma dati disparuta, o sa mai intru de la netcafe sa zic un salut:)
Puneti o vorbulita bune si pentru mine acolo Sus, maine trimit la un concurs ultima compozitie:) va imbratisez
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Maine e sarbatoare mare,fetelor,sunt Sfintii Trei Ierarhi!Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today
Sabina spune:
www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo105533.htm" target="_blank"> un gandac albastru fotografiat de mine joi seara:)
va multumesc Ana si irina pentru gandurile frumoase si va pup f f f f f tare:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Sabina
www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo105533.htm" target="_blank"> un gandac albastru fotografiat de mine joi seara:)
va multumesc Ana si irina pentru gandurile frumoase si va pup f f f f f tare:)
ptiu sa nu-mi fie de diochi
www.treklens.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe lentile si www.trekearth.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe pamant
mami de ileana si ioachim
fairy_adina spune:
Fetelor , va rog, dati pe la umanitare ... e acolo un subiect despre un preot ortodox. O sa-l gasiti sigur.
Dumnezeu este Soarele care lumineaza , Credinta noastra este lumanarea care ne ghideaza atunci cand sufletul se afla in negura, Rugaciunile sunt chibriturile cu care aprindem flacara credintei, iar faptele bune sunt ceara acestei lumanari.
(nu e un citat ... este ceea ce eu am simtit scriindu-va ... dupa ce am citit ce ati mai scris in ultimul timp)
In afara de Noul Testament ... Mi-a facut un nemaipomenit bine Scrierea Cuviosului Siluan Athonitul ... "Intre iadul deznadejdii si iadul smereniei"
Iata ce scrie el :
"Cum sa cunosc daca Domnul ma iubeste sau nu? Iata cateva semne: Daca te lupti cu tarie cu pacatul, Domnul te iubeste. Daca iubesti pe vrasmasi, esti si mai mult iubit de Dumnezeu.Iar daca iti pui sufletul pentru oameni , esti mult iubit Domnului , Care si-a pus si el sufletul pentru noi." (pag 236)
www.claudiu-cioca.tk" target="_blank"> Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62812" target="_blank">Maini condamnate la tacere
Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele
star33 spune:
quote:
Originally posted by fairy_adina
Fetelor , va rog, dati pe la umanitare ... e acolo un subiect despre un preot ortodox. O sa-l gasiti sigur.
Adina, unde sunt umanitarele? Cred ca sunt singura de pe forum care nu stiu.
SCUZE, AM GASIT !!
fdoina spune:
Irina, am cautat citatul ala cum iti promisesem, scuze pt intarziere, e din "Deasa impartasire..." (Cuvantul 12, pag 102)
Fetelor, sa va spun un cuvant frumos din predica de ieri...Traditia spune ca un prieten l-a intrebat pe Zaheu, dupa multi ani de la episodul biblic :"Ce-ai vazut la acest Iisus, cum de te-a schimbat atata intalnirea cu El?" si Zaheu, vamesul, i-a raspuns "L-am vazut pe Zaheu asa cum trebuia sa fie..."
amuleta spune:
Ce cutremurator trebuie sa fi fost sa se uite in ochii lui Hristos si sa vada toata frumusetea fiintei umane dezvaluita si toata tristetea lui Dumnezeu. Voi credeti ca Dumnezeu se simte singur ?
conchita spune:
quote:
Originally posted by amuleta
Voi credeti ca Dumnezeu se simte singur ?
adica ar fi un fel de Solaris asa? neah, nu cred. :-)
fairy_adina spune:
Eu nu pot sa cred intr-un Dumnezeu trist. Cel putin preotul nostru mereu ne spune. Zambiti, zambiti, Dumnezeu va iubeste!
Si cum pot eu sa cred ca Dumnezeu ar fi trist din moment ce chiar el propovaduieste Fericirile.
Eu cred ca Dumnezeu este foarte fericit.. chiar si numai citind tot ce ati scris voi la subiectul asta.
www.claudiu-cioca.tk" target="_blank"> Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62812" target="_blank">Maini condamnate la tacere
Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele
Irina_Claudia spune:
Nu stiu daca Dumnezeu e trist sau fericit , dar sigur e un Dumnezeu optimist din moment ce "a venit Fiul Omului sa caute si sa mantuiasca pe cel pierdut" . (apropos tot de evanghelia de duminica)Va dati seama ca asta e cel mai mare dar pe care ni-l poate face Dumnezeu?
O zi binecuvantata
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)