Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (147)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ce vorbiti voi acolo? scapat de pampersi? mama ce viseee......pana la vara nici nu ma gandesc!
acum am primit si eu cererile alea tip de la hr, le-am completat. Ina, spune-mi te rog: in afara de copiile dupa acte si cererile astea ce ai mai dus, adeverinta de la munca si atat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Roxana-io am dus asa:buletinul+2 copii, certificatul de nastere al lui radu+2 copii, un formular de vreo 4 pagini pe care mi l-au dat la primarie (acolo und ese depune dosarul) si o adeverinta de la munca (original+ o copie). Adeverinta de la munca am facut-o dupa modelul descarcat de pe site (nu mai stiu cine l-a postat aici).
Astea hartii au cerut la noi. Si, f important, atrage-le atentia ca tu vrei stimulentul, fiindca astea-s cam zapacite, baga actele la gramada.
Mie mi-au spus ca tre' sa depun in fiecare luna o adeverinta de la munca cum ca nu m-au dat astia afara.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
Dec 2005

Mergi la inceput

saru mana Ina. astea ziceam si eu. mai ma omoara cu dusul in fiecare luna. is cretini sau ce???? ca sa nu mai zic ca ar fi putut ff bine sa le trimitem online!!!! am sa trimit intai unul dintre bunici cu dosarul....sa vad daca merge asa, nu am timp de stat la cozi si invoit de la munca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

mamagiuliei,m-am delectat cu pozele voastre! O scumpa printesa ta, si imi place tunsoarea noua! ce de jucarii si la voi....
Nu stiu de ce, dar in pozele voastre toti copilasii imi par mai mari decat Codrut al meu.
ina32, daca la voi in Brasov "e jale" cu posibilitatile de plimbat, ce sa mai spun eu?! Vorba Ioanei Filipescu, cu "orasul in care niciodata nu se intampla nimic"?!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna

noi am primit o olitza cadou de craciun....ii place sa stea pe ea, o cere dar nu face nici macar pischu.Oricum eu nici nu aveam gand cu olitza...am zis ca.i iau colacel cu scaritza care se pune pe wc ...asta pe la 2 ani si ceva....cred.

Marcela, ma bucur ca Lia s-a acomodat asa de repede cu gradinitza.Super!Multumim de aprecierea cu poza....tati e expertul....dar nu ies toate asa sa stii.

Ina,pasta de dinti pentru copii contine un coeficient scazut de fluor fatza de cea normala pentru adulti.Chiar si asa ea trebuie pusa pe periutza de dinti in cantitate mica, cat un bob de mazare.Eu deocamdata ii dau periutza fara pasta, sa se obijnuiasca cu ea, sa-i intre in reflex ca tr. sa-si curetze dinti si apoi...Chiar si fara pasta deocamdata e bine (ei inca nu au indeletnicire si nici cu gura cascata nu stau sa-i speli)....si fluxul salivar e bun momentan.

www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Adema - si io asa vad,m ca ceilalti sunt parca mai mari si Giulia are o moaca de bebel

Olita - daaa, ii place olita, de cate ori ii spun o aduce si sta pe ea, macar un pipi imi face, dar se screme la cerere si de kk
Pasta de dinti: cu fluor pentru copii, seara dupa cereale sau cand ma calca pe nervi cu miorlaieli, ii dau periuta si se linisteste

Camera noastra: piesa de rezistenta e pe drum. Cum mi-ar fi placut sa am o casuta cu curte cu un leagan, instalam un leagan acasa sa nu ne plictisim. Daca ziceti ca`s dusa cu pluta ... nu neg. Ideea e sa o mai distrez pe mandra cand nu putem iesi chiar deloc afara, ca altfel ne luam la bataie in adevaratul sens al cuvantului

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Multumesc de raspunsuri. Noi avem pasta de dinti fara fluor si ma intrebam dc e ok...
Roxa-la noi azi e ultima zi de depunere a dosarelor, si e prezenta obligatorie. Norocu' a fost ca lucreaza astia pana la 17...

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
Dec 2005

Mergi la inceput

Ina, da, e ultima zi daca vrei sa iti prelucreze dosarul pana luna viitoare. ma gandesc ca mai incolo nu o mai fi asa bataie. astia la noi au program pana la 16.30.....cum pisici sa ajung???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

eu am sunat la sect 3 si cica se depun dosarele de pe 16 incolo... mai intelege cineva ceva?

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Va multumim de aprecieri,Bogdan este intr-adevar un copil frumos (lauda-ma gura ),destept,bine dezvoltat,la capitolul cumintenie...hmmmm....nu cred ca s-a inventat copilul cuminte.Iar eu chiar ma simt bine,mai am vreo 2-3 kg de dat jos...
Am vazut multe poze cu copii care de care mai frumosi si mamici frumusele....avem niste copii super frumosi si destepti,sa ne traiasca!!!!!!
referitor la cuburi si puzzle,eu cred ca sunt prea mici,Bogdan face cuburi,dar cu ajutorul meu,eu il potrivesc si el il impinge in forma,se bucura si aplauda.Mai nou il distreaza la nebunie ca ii fac teatru de papusi,daca ma vedeti cum ma schimonosesc pe dupa pat si el rade si aplauda .
Cu pampersi si facutul la olita....hmmmm...poate la vara,nu reusesc sa-l conving sa se apropie de olita,ma anunta ca face caca dar in secunda urmatoare i-a si dat drumul pe el si pe urma se trage de chilotei "mama caca".Eventual se baga dupa perdea si stiu ca produce ceva acolo...
Bogdan vrea de mult timp sa manance singurel,asa ca la masa mancam la 2 maine:eu il hranesc cu o lingurita (macar nu il culc flamand),iar el se mozoleste cu o alta lingurita,eventual ma hraneste si pe mine....toata lumea e multumita.
Mai eu nu l-am spalat pe dinti deloc pana acum,am avut cateva tentative dar s-au lasat cu urlete si am renuntat.Oricum seara el adoarme cu biberonul de lapte,asa ca doar sa-l spal inainte pe dinti sa ajute la ceva...poate mai incolo....
Ma zbat si eu acum cu dosarul ala cu stimulentul lui peste,poate reusesc ceva...dar oare nu e termenul pana pe 10????Asta e...

Mergi la inceput