Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (147)
Raspunsuri - Pagina 10
g_ioana spune:
Apropo de pampers a mea de la un an ne anunta marele eveniment(cacutza) si acum face la fel cu mici scapari(daca este afara sau preocupata sa butoneze ceva).Am avut ceva incercari fara pampers, dar fara succes pentru ca,paradoxal ii placea sa fie "uda,uda" si sa isi faca autocritica cu degetzelul in sus spunand"usine,usine" spre disperarea lui tati
.Asa ca am renuntat,mai incercam la vara
http://photos.yahoo.com/gorodeii
vrabiuta spune:
neata, ma bucur ca v-au placut pozicile.
de la gradinita avem doar vesti bune. puiul mic s-a comportat exemplar (cu exceptia orei de somn, pe care a petrecut-o maraind si jelind). aseara cand am ajuns sa o luam ne-a vazut, a venit fuga fuga fericita la noi, ne-a pupat pe rand si nu mai stia la care sa stea in brate. dar dupa 2 min a plecat ca mai avea niste treburi pe-acolo (si eu care ma asteptam sa nu se mai dea jos din brate). ne-au laudat-o toate fetele, directoarea gradinitei a zis chiar ca e “clientul perfect”
sa speram ca va fi bine si in zilele care urmeaza.
singura problema e ca a adormit in masina dupa ce am luat-o si nu s-a mai trezit pana azi dimineata la 3 jumate. cand s-a trezit fresh iar noi eram
aseara mi-a fost mila de ea sa o trezesc, a marait cand am schimbat-o de hainute si s-a culcat pe cealalta parte. dar in seara asta o trezesc cand ajungem acasa ca nu se mai poate...
anca – si noi avem puzzle cu animalute si tare ii place puiului sa il mestereasca. pe partea din interior are desenate animalutele in alb negru, asa ca e foarte usor sa le potriveasca ![]()
olivia – si lia are momente in care vrea sa manance neaparat singurica, asa ca ii dau ceva ce se curata usor (bucatele de sunca sau pui, boabe de porumb, bucatele de rosie si cascaval) si o las sa faca ce vrea in scaunelul de masa. le mai turteste, le mai mananca, dar pana la urma se satura. intr-o zi i-am pus din mancarica de mazare intr-un castronel si i-am dat si lingurita... era asa de scumpa cum alerga ea boabele sa le puna in lingurita (pana cand s-a suparat si le-a luat cu mana). oricum, cred ca e normal sa isi doreasca sa faca diverse lucruri singuri, ca oamenii mari, inclusiv sa pape singurei cu lingura si furculita.
daria – vazut pozicile giuliei, e frumoasa foc! si tare chic cu tunsoarea cea noua si cu jeansi ultima moda... frumos, frumos! camera ei e super, iar eu stau sa ma intreb cine strange atatea jucarii si le pune la locul lor? ca eu am renuntat demult sa mai fac ordine cu adevarat (pun totul in cutii si don’soara se serveste).
ioana – felicitari pentru prima zi de cura! si eu sunt astazi prima zi, disociat, am inceput cu ziua de legume. cu pampersii nu pot sa iti dau nici o sugestie, eu am hotarat sa nu ma stresez pana pe la 2 ani incolo. i-am aratat cum e cu olita, punem animalutele sa faca in ea, dar cam atat.
felicia – uau, ce poza frumoasa cu mami si pui!!! superba! iar tie iti sta super cu parul lasat.
corina – si noi am stat cu puiul mai bine de jumatate de ora ieri, si aproape 20 min astazi. mi se pare mult mai bine si pentru noi si pentru ea sa o lasam sa se acomodeze un pic in prezenta noastra. se simte mai in siguranta si plecam si noi mai linistiti.
hai ca m-am intins...
o zi frumoasa tuturor!
"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie
foto
corianai spune:
Pupici pt Vrabiuta mica si cumintica
E mare lucru ca se adapteaza la gradi, Mara mea avea 2 ani si 8 luni cand a mers prima data si a jelit cate juma de ora in fiecare dimineata timp de 2 saptamani. Dupa asta a devenit fan gradi si chiar si acum zice ca se plictiseste in vacante si ziua ei favorita e lunea!!!!![]()
asta pt ca se duce la scoala
Si Eva vrea sa manance singura, a invatat de la varu-sau la munte, el mananca singur-singurel la un an si o luna, ce face in jurul lui nu mai discutam... Eva a probat si ieri la Ikea, a mancat singura paste cu sos, cu mainile bagate pana la coate in farfurie![]()
roberta04 spune:
Hello!
CORINAI- si eu am aceeasi problema cu Matei- spasmul hohotului de plans, ma plangeam mai demult ca a facut o criza de am crezut ca-mi moare in brate dar am observat ca-si revine instantaneu cand il ud cu un pic de apa rece pe fata. Eu am fost la medic si mi-a spus ca asa fac copiii alintati si cu foarte multa personalitate....
Matei face insa numai daca se loveste mai tare dar finutzul nostru care are 2 ani jumate, face si cand vrea ceva si nu-i dai. Nepotica mea a facut crize de astea de la 2 luni, de la o injectie, pana a implinit 4 ani si a necesitat o atentie deosebita in permanenta pentru ca la ea crizele erau foarte dese si violente. Pe vremea aia am fost cu ea la nenumarati doctori si toti au spus ca trece cu varsta , e o chestie care nu are tratament dar copilul are nevoie de grija sporita si trebuie sa gasim intotdeauna ceva nou care sa-i distraga atentia. Asta e!!!
Vorbeati de renuntatul la scutece, eu o iau razna de 2 saptamani, Grasu` meu, care de la 8 luni face kk la olita, a trecut din nou la pampers. Si il vanez toata ziua sa-l pun la oala, dar se ascunde si face repede pe el, apoi plange de mama focului cand vreau sa-l schimb pentru ca l-am certat de cateva ori si se stie vinovat....
Si noi ne inscriem la cursuri de chineza- copilul meu imi spune toata ziua diverse chestii- ce sa-i aduca tati- mac-mac, tzup-tzup, cai, papa, puf (de la pufuleti), dar vreo doua zile mi-a cerut non-stop ting-ting. Am incercat toate variantele- nik
- el ting-ting si ting-ting. Ieri am descoperit victorioasa ca e vorba de bidonul de 5 litri de apa plata, cand a venit tati acasa cu apa dupa el, a inceput sa strige fericit- ting- ting!!!![]()
Hai sa nu va plictisesc, eu ar trebui sa fac un proiect acum la management intercultural dar nu prea ma ajuta neuronu` si e mai bine sa stau cu voi, nu?!![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
roxanaz spune:
hahahahaha Robi marfa faza cu ting-ting. bine ca ati aflat intr-un sfarsit ce e. bafta la proiect!
Cori hai la multi ani si fara probleme! 
g_ioana spune:
Si eu o pup pe vrabiuta mica si foarte frumoasa, si sa o tina tot asa!!!Si eu vreau sa cred ca Mariuca mea se va acomoda destul de repede la gradi(din toamna cred ca o sa incercam si noi)si sper ca pana atunci sa rezolvam si problema somnului(desi cu baca Geta adoarme destul de repede,mai multe figuri ii face lui tati)In schimb noi nu mancam suingurica cu lingurita, am avut tentativa cu furculitza,mancam cu manutza bucatzele de tot neamu, iar ieri a luat o banana intreaga in mana si a mancat jumatate singurica,muscand din ea!(si cand imi aduc aminte ca acum vreo cateva luni, ii ascundeam banana in tot felul de piureuri ca o scuipa de mama focului)Dar asa este mandra mea cu figuri
http://photos.yahoo.com/gorodeii
szivarvany spune:
`Neatza !
Sar`na de vizionari, iarasi am tuns-o, acuma o tund in timp ce ea se joaca in vana, si o tund, o tund, nu vreau sa aiba par in ochi sau pe ceafa, miu se pare inutil la varsta asta.
Vrabiuta - ai un inge de copil !
Corianai -
cred ca Eva arata misto` mancand pastele !
Atatea mai vroiam sa va zic, ca am citit tooot, ufff, revin.
Aaa, IoanaFilipescu - si io`s la dieta, iarasi 
Spor la treburi !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
Mimilinca spune:
Ziua buna, fetele !!!
Eu am avut ieri o zi tare grea si se pare ca voi mai avea ceva vreme de acum.... colegul meu de birou si-a rupt piciorul,a alunecat pe gheata, dubla fractura, ghips... si eu sarcini la dublu, plus lipsa inlocuitor cel putin o luna, deci moarta coapta trebuie sa fiu la servici...
si vazand cat ii place Ilincai zapada asta putina cat este in Bucuresti, ma si gandeam sambata sa-mi iau vreo 2 zile concediu si sa mergem la munte.
Dar de acu' s-a ispravit, Doamne ajuta sa fie zapada si in martie ![]()
Ah, plus ca de ceva vreme o tot urmaresc pe Ilinca cum calca. Si calca groaznic, cu varfurile picioarelor inauntru. tot am zis ca va creste si se va ameliora, dar nu, parca este mai rau. Oare sa mai astept sau sa o iau spre ortoped?
am citit putin din ce ati scris... Marcela, bravo pentru asa puiut cuminte
si mie mi-ar place sa o pot duce pe a mea la gradi, sau macar la ceva in genul locurilor de care a povestit Olivia... Super!
Succes fetelor care au tot felul de planuri: de slabit, renuntat la olita (astept cu interes reteta magica)...
Ilinca din prietena cu olita, acum a devenit prietena cu perdeaua dupa care se ascunde cand are cate o nevoie ...
In rest, a inceput sa spuna tot felul de cuvinte mai grele:mangasin, masaji, ai ghija... sa strige prin casa dupa toti cei cunoscuti, vrea sa mamance si ea singura, si reuseste destul de bine cu furculita ei...
Am vazut poze super, super, cu cei mai frumosi copii 

cam atat. daca oi mai avea timp, revin...
O zi buna tuturor si 
Cand ziceati ca se termina anul cela de c...o, chinezesc sau ce o fi?
Dana, ai mai facut ceva cu stimulentul?
ina32 spune:
Lamuriti-ma si pe mine cum e cu pasta de dinti pt copii. Trebuie sau nu sa contina fluor? Ca io-s in ceata...
Ieri am reusit sa-mi depun dosarul pt stimulent. Daca il primesc inca nu se stie cica 
.
Olivia-dc va invidiez pt ceva pe voi, fetele "de afara", e pt faptul ca aveti atatea posibilitati sa distrati copiii (parcuri, gradini zoologice, locuri de intalnire cu alti copii). La noi e jale...
Andreea (philip)-cum mai e la munca? multumita? cum e cu soacra?
Nici radu nu e pasionat de puzzle-uri, si drept sa spun nici io, ca tre sa le adun din toate locurile greu accesibile pe unde le imprastie el.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
Dec 2005
kro spune:
Olivia, multumesc pentru raspuns...ma inarmez cu rabdare...
Lumi, pt. linistea ta, mai bine mergi la medic...
Daria
...giulia e de milioane...
...la fel si vrabiuta mica - si frumoasa si cuminte...
Carmen, sa iti raspund la intrebare...da' sa stii ca eu mi-am facut bine temele
...dupa ce am citit intrebarea ta i-am dat Alessiei cubul cu forme (ca nu se mai jucase de mult cu el), sa vad cum se descurca si sa nu spun prostii pe aici....Deci: cateva forme a reusit sa le potriveasca dar nu de la prima incercare, altele nu...puzzle de care spui tu nu avem, doar din cel care spuneau marcela si Anca, mai simplu...
Multi
pentru bogdanel...e un dulce...si cand va fi mare sigur va fi mandru ca are asa o mamica frumoasa...
Ioana F. - succes cu scosul pampersului...eu nu ma stresez inca, astept pana la vara
Cu olita noi suntem prieteni da' are si asta un dezavantaj....de ex. duminica, eram in masina si a cetut copilul "caca"...binenteles ca nu am avut unde sa o pun si i-am spus sa faca in pampers
...nu a vrut neam
cu toate ca acasa se mai scapa uneori in scutec, rar e adevarat...si a plans vreo 15 min. pana am ajuns acasa, la olita...cred ca de acu' tre' sa plec cu olita in masina 
Andreea de Pupi...cam rarut pe la noi in ultima vreme...te asteptam mai des...si mai pune poze cu Pupi ca imi e dor de el
....De AndreeaB mai stii ceva, sunt bine ?
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI