Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (147)
Raspunsuri - Pagina 9
pako spune:
Olivia, multumim ca ne-ati vazut....parul-pai acum il mai las si desfacut ca i-am mai dat si eu putina forma
Mi se pare mie sau MP a mai slabit???
http://www.nede.netfirms.com/scrupi.bin
pako spune:
quote:
mey, io nu-st obisnuita cu carmenutaa pe aici, drept pentru care tresar cind imi aud numele asociat cu felicitarile pentru bebe
Carmen, ce simpatica esti...m-ai facut sa rad...
kim222 spune:
Felicia..altii spun ca MP s-a mai ingrasat ..ea spune ca a slabit ..oricum se abtine la mincare..Sanatate!
Carmen Astia pe aici numesc tot puzzle si ce ti-a aratat Anca.
Carolina..firele se resorb..in functie de materialul din care sint...oricum dureaza si luni uneori....
Corinai...asta este spasmul hohotului de plins...eu parca imi aduc aminte ca s-a mai plins cineva cu mult timp in urma ...sau doar aberez...Pare infricosetor...dar trece ...si fara urme!
AncaMaria spune:
carmen, pai io zic ca ale tale sunt prea complicate pentru stadiul lor... astea care ti le-am aratat se recomanda aici la 2 ani...
carmenp spune:
pai sunt ca daca ma iei repede tre` sa stau si io sa ma gindesc unde-i capu` si unde-i fundu`
Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza La multi ani!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
roxanaz spune:
neatza neatza
Daria e tare scumpa Giulia tunsa asa...imi place mult!
Carmen nici Pat nu face puzzle-uri...dar bafa formele alea in diferitele gauri potrivite cu ajutorul meu si dupa aia aplauda fericit.
Olivia ce misto ca i-ai gasit loc de mers la copii marmotei! super. precis se va distra la maxim.
noi avem ceva probleme cu suzi, adica o cere non stop...si pernutza lui favorita la fel. am observat ca face asta intotdeauna cand se plictiseste sau am eu ceva de treaba prin casa. cum il luam la joaca cum uita de ele. dar daca incerci sa i-o iei.....iese cu circ major. crize din alea de care zicea si Daria. sper sa ii treaca....nu de alta dar de abia incepusem sa il dezvat de ea!
Marcela felicitari pentru cumintenia Liei la cresa. precis se va adapta repede si usor, ca ea e tare sociabila din cate zici.
o zi frumoasa tuturor!
Ioana_Filipescu spune:
Mii de multumiri pentru urari!!!!
Eheee...grea ziua de ieri!dar sa incepem cu prima problema:
1. pampers. Noi am mai avut acum o luna o tentativa./ Atunci a invatat sa spuna si la " caca " si la " pishi'- caca.
Eram mandra ca am reusit ceva. dar se pare ca a uitat. Asa ca m-am inarmat de aceasta data cu rabdare, detergent si o duzina de pantalonasi. sa speram ca va fi mai bine.Am o amica a carei fetita a renuntat la pampers la 1 an si 2 luni. asa ca sunt optimista.
2. cura de slabire= ieri; 2 mere , un gratar cu salata si cafea. recunosc am mancat o bombonica, dar a ost ziua unei amice si nu am rezistat.
3. un job nou- imposibil de gasit in " orasul in care nu se intampla nimic" Targoviste.
Asa ca nu mai imi ramane decat sa sper...
Pupici la mamici si pitici
A mai reusit cineva sa renunte la pampers?As dori sfaturi, poate gresesc eu undeva?!!!sau imi trebuie doar rabdare si nervi de otel?hai ca m-am lungit deja.......
Ioana si Alex
corianai spune:
Neata, neata
Am implinit un an juma!!! Pupici fratiorului Vic si mamicii Danuta
Olivia daca stii cum ii spune in engleza spasmului asta spune-mi si mie, as vrea sa citesc mai mult
Am vazut si eu pozici frumoase cu Monica si Bobo, Felicia si Andreea si Vrabiutele
Si noi vrem sa incepem sa mergem la gradinita cu parinti, o data pe saptamana, stam amandoua acolo cateva ore sa se joace cu cupiii. Cumnata-mea de la Stockholm zice ca e util, ai ei au luat de acolo toate virozele de pe pamant, inclusiv varicela Si trebuie sa merg sa vorbesc pt gradinita fara parinti, si la noi e cu inscriere inainte si asteptari, cica avem baby-boom aici in sud si nu mai fac fata. La noi in primele zile te lasa sa stai cu copilul putin, nu doar il dezbraci si il arunci in clasa, poate e mai bine. Eu astept sa povestiti cum s-au descurcat ceilalti pui in primele zile
g_ioana spune:
Neatza fetele.Pupici Giuliei cochete, are o tunsoare foarte moderna si este tare incantata!Noi avem un perisor cam moale si rarutz nu se prea preteaza la tunsori moderne, mai degraba la frizuri futuriste,mai ales dimineatza !!
Cred ca ar trebui sa fac si eu in Iasi asa ceva, o grupa de miscare si voie buna pentru poznasi asa mititei, sau exista deja si eu nu stiu??Ca as fi interesata!Si as lua-o si pe baca Geta(bona)sa-i invetze cantece si poezii
Maria mea este o mare telefonista, butoneaza fixul de nu mai poate, vorbeste cu "buica" iar la mobil scrie de zor "metzaj", asa ca sa traiasca butoanele!!
pupici
http://photos.yahoo.com/gorodeii
Ioana_Filipescu spune:
La multi ani corinai! sa cresteti mari si voinici.
Si alexandru are o pasiune pentru orice butoane si telefoane. iar de broscuta Ding-ding ce sa mai vorbim. orice calculator e " ding-ding". adica broscuta crazy frog. Acesta este unul dintre putinele cuvinte pe care le pronunta.In rest..cred ca va incepe si el sa vorbeasca pe la 2 ani