Constanta te saluta!(62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

acum am venit de la primarie.a fost si este omor.
roxa, merge mama sau tatal sa depuna dosarul.razvan s-a speriat cred ca de foarfeca.nu stiu exact.dar a plans cu suspine.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

si eu m-am intors.
printr-un miracol a`deverinta a fost bine completata.

multumiri `sotului adrianei ptr transport.
revin ca alex a mea considera ca e de datoria ei sa mai apese pe cate o tasta la calc`.````

pupici

jo si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Adriana, mersi. poate merge si tatal sau mama mea de ce mama ei nu se pot face lucrurile astea online????
era o intrebare retorica.....bineinteles

Mergi la inceput

roxana - ce ash mai vrea eu sa fie online.vise mama vise!

oamenii care se ocupa de sistemul informatic sunt de vina.
iar oamenii care stiu ce sa faca nu sunt angajati. cica stiu prea multe!

statul pierde baze intregi de date.nu pot sa detaliez aici exemple dar am patit-o ca ma acuzau de niste chestii ca nu sunt corecte dar de fapt vroiau inca o data datele.
si sfatul meu dragelor este sa va pastrati ca ochii din cap acele fise fiscale!si macar o data pe an cereti cate o copie dupa cartea de munca pe care sa scrie conform cu originalul
asha ca nu ne ramane decat sa facem hartzoage peste hartzoage.
si eu stiu despre ce vorbesc si stiu ce s-ar putea face cu ajutorul calculatorelor dar inca mai sunt privite ca masini de scris ultraperformante pe care poti sa te joci solitair.
ah.daca numai daca ati banui voi ce se paote face si cu cat ar usura munca multora.

jo si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Neata...
Urata treaba cu coziile...si eu le urasc...bine ca am scapat!!! hihi...

Eu am inceput gradi si imi era un somn de dimineata...uf...am facut toata ziua gimnastica cu copiii la gradi!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pai da, fisele fiscale oricum se pastreaza.
pai sigur ca oamenii care se pricep nu sunt angajati ca stiu prea multe!!!!! cine sta pe 4 milioane??? in orice caz nu unul care stie multe si poate face bani cu acele cunostinte.

Mergi la inceput

roxana ai dreptate!
nimeni nu sta pentru 4 mil.

jo si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

buna seara!
am scapat de injectii... si am trecut pe siropel. totusi, nu-mi place deloc cum respira sebi... sper sa va dau vesti mai bune maine!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani pe 2006!

Multumesc pt. urarile de ziua mea.

Noi suntem bine. Ne-am intors acum doua zile din concediu din Italia si abia acum am reusit sa deschid calculatorul. Imi cer scuze, daca nu v-am anuntat (aveam impresia ca da )

F. pe scurt: a fost frumos dar extrem de obositor. Am plecat tare ingrijorata, am reusit sa ma relaxez oarecum pe parcurs, dar sunt mult mai obosita dacat la plecare. Sper sa am timp sa pun cateva poze.

Maria se pare ca a suportat f. bine despartirea. Mama nu a avut nici o problema cu ea. Mi se pare ca Stefan a crescut f. mult in perioada asta. Ma gandeam la el ca la un bebelus, uitand ca e de fapt un baietoi .

Vad ca sunteti in focuri cu dosarul de la primarie. Eu inca nu stiu pe ce lume sunt. Sa aflu intai unde e primaria in Agigea si daca au auzit de asa ceva. Oricum toata distractie e doar pt. o luna, ca din februarie chiar ma intorc la serv.

Pupici tuturor! Sebi, multa sanatate!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_de_bebe spune:

buna seara!am si eu o intrebare in legatura cu dosarul pt indemnizatie.trebuie sa ai si livretul de familie?in toata nebunia declansata de OG nu mai stiu nimic.pe fluturas nu e precizat dar la stiri se spunea ca este necesar.va rog spuneti-mi si mie ce acte sunt necesare.va multumesc

Mergi la inceput