Cresa in timisoara

Va rog sa-mi recomandati o cresa in oras, zona hotel Ambasador,spatele Cimitirului din Calea Sagului,eventual cu exemplificari ce au etc.Care ar trebui sa fie cerintele noastre in ce priveste cresa?Bogdan are 1 an si 2 luni si am vrea ca peste citeva luni sa-l "trimitem"....Va multumesc.
Bogdan,minunea pentru care trebuie sa multumim cerului in fiecare clipa(1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/drog78/my_photos
Raspunsuri

teoprean spune:
Draga sora de suferinta ,
si eu am un bebe de 1 an si 8 luni si caut in disperare o cresa sau o gradi dar fara prea mare succes. Am sunat la toate din zona unde stau adica zona calea aradului si piata badea cartan. Unele sunt foarte scumpe, altele sunt suprasolicitate si nu primesc pana in toamna iar altele sunt execrabile. Iti doresc succes...eventual cauta telefoane in Pagini aurii si poate ai noroc

mitzuka spune:
Si eu m-am hotarat sa il dau pe Dejan la cresa ..Acuma are 1 an si 8 luni...As vrea sa il dau din martie ca pana in aprilie cand merg la lucru sa se acomodeze....Eu stau in zona Aradului si as vrea sa il dau la cresa de pe Brandusei. Oare ce sanse am sa il primeasca in timpul anului..adica prin martie??? Trebuie sa apelez la pile si alte alea sau merge si pe bune?
De cresa privata nu se pune problema...ca nu avem "fonduri" suficiente...
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

angy11 spune:
Fetelor,cresa de pe paciurea e cea mai ok.Chiar daca implica un deranj mai mare ma refer la drum.dar avind in vedere ca aveti apoi prioritate la gradi tot acolo,care e cea mai buna din oras,zic eu ca merita.Si cresa si gradi au fost premiate la nivel national.

teoprean spune:
Buna fetelor,
Angi te rugam daca ai un nr de telefon sau alte informatii caci pentru mine este buna si Paciurea, soacramea sta in BAdea Cartan , eu lucrez in Piata Traian.
multumim

Andra M spune:
Buna fetelor,
Si eu am o pitica de 1.8 luni si caut o cresa... Am fost de 2 ori la cresa de pe Paciurea si sunt foarte confuza. Prima data am fost ca orice mama fara relatii si aproape am fost data afara pe usa de o ingrijitoare. Mi-a strigat ca "Sunt platita sa stau 2 ani acasa cu copilul".
Apoi am fost la asistenta sefa cu cineva... si mi-a inscris copilul pe lista de asteptare. Mi-a spus ca sunt 34 copii in grupa si la unii au acceptat parintii sa doarma cate 2 in patut pt ca sunt prea multi.
Pentru mine conteaza foarte mult atitudinea personalului din cresa, moralilatea... de aceea inca nu m-am hotarat daca sa o dau pe fetita mea la a aceasta cresa.
Va rog, daca mergeti la acesta cresa sau la altele sa ne scrieti impresiile.
Pt teoprean... la cresa de langa fabrica de ciorapi ai incercat? Eu am fost doar in curte (era vacanta) si daca da, cum ti s-a parut?
Multumesc,
Andra M
Andra si Adelina Dora (26.04.2004)

teoprean spune:
Dragele mele
Sunt de-a dreptul speriata...chiar este asa o mare aventura sa gasesti o cresa pentru copilul tau? Daca as dispune de ceva resurse sau macar de un spatiu , as deschide o cresa...Dar cum la noi in tara domneste haosul, legea pentru crese si gradinite este blocata...mai ca-mi vine sa rad...
Despre cresa de langa fabrica de ciorapi am ceva informati vagi. O vecina care are bebelu tot de 1 an si 9 luni a fost nevoita sa-l duca acolo inca de la 1 an si 3 luni. Era foarte multumita, era si ieftin si fetele aveau grija de micut. Acum o luna sau chiar 2 luni m-am intalnit cu vecina care era cu bagaje si copilul in brate...pleca la mama ei unde il ducea pe micut deoarece era tot timpul racit si nu mai rezista.
Acum ...ce sa zic...in orice cresa sau gradinita inevitabil copilul va veni cu cate o raceala, dar asta este, trebuie sa-si formeze imunitatea, asta nu inseamna ca trebuie sa-ti traumatizezi copilul cu medicamente in loc de hrana.
Nu stiu ce sa zic...nu va descumpaniti pentru toate exista o solutie.
Va doresc o zi minunata

fgvirgi spune:
M-am hotarat sa postez deoarece si eu cautam cu disperare anul trecut in iulie o cresa care sa primeasca copii sub 1 an, cu progam de genul 8:00 - 19:00.
Singura pe care am gasit-o atunci a fost Baby's Land. Celelalte fie aveau vacanta vara, program pana la 17 sau cereau ca bb sa stie sa faca pe olita.
Cineva de pe site recomanda sa o ocolesti pt. ca patronul se ocupa de copii si tipa, iar mancarea este prosta.
Eu am fetita acolo de 6 luni si am alta parere. Sunt 3 educatoare tinere si dragute care au avut intotdeauna grija de fetita mea. Nici mie nu mi-a placut patronul, si dupa mine implicarea lui este mai mult de "fatada" cand vin parintii ca sa vada cat interes isi da el. In fond fetele se ocupa de copii.
Despre mancare, la inceput intrebam in fiecare zi ce au mancat si meniul era diversificat. Cel putin era gatit zilnic, inclusiv desertul. N-am avut probleme cu Marina. Si apoi in nici-o cresa nu poti merge la bucatarie sa vezi cum si ce le gateste exact.
Oricum, parerea mea este sa mergi sa vezi cateva crese cu ochii tai: cum arata patutzurile, locul de joaca, curatenia in general, nr. copii, cate grupe, program edicational, daca au curte si ii scot vara afara, cum discuta cu tine, etc.
Dupa ce o sa vezi cateva, vei stii clar ce vrei sa eviti si ce ti-ar placea pentru Bogdan.
Succes in cautare.
Virgi

angy11 spune:
quote:
Originally posted by Andra M
Buna fetelor,
Si eu am o pitica de 1.8 luni si caut o cresa... Am fost de 2 ori la cresa de pe Paciurea si sunt foarte confuza. Prima data am fost ca orice mama fara relatii si aproape am fost data afara pe usa de o ingrijitoare. Mi-a strigat ca "Sunt platita sa stau 2 ani acasa cu copilul".
Apoi am fost la asistenta sefa cu cineva... si mi-a inscris copilul pe lista de asteptare. Mi-a spus ca sunt 34 copii in grupa si la unii au acceptat parintii sa doarma cate 2 in patut pt ca sunt prea multi.
Pentru mine conteaza foarte mult atitudinea personalului din cresa, moralilatea... de aceea inca nu m-am hotarat daca sa o dau pe fetita mea la a aceasta cresa.
Va rog, daca mergeti la acesta cresa sau la altele sa ne scrieti impresiile.
Pt teoprean... la cresa de langa fabrica de ciorapi ai incercat? Eu am fost doar in curte (era vacanta) si daca da, cum ti s-a parut?
Multumesc,
Andra M
Andra si Adelina Dora (26.04.2004)
Aceasta cresa,apoi implicit gradinita sunt de sta,deci pe gratis,amandoua se ridica ca dotari la ragul de particulare,asta datorita parintilor care au inteles ca educatia eficienta e mai presus de mofturile satisfacute la particular,sau sa zicem s-au ridicat la standart.Prin doatarea de la centru,mibister,inspctorat nu aveau cum.Asta ca o prezentare.
Eu nu am avut copiii acolo la cresa,i-am avut pew amndoi la gradi.
Sunt educatoare excelente,unele dintre ele,sunt in top 10 al tarii,glumesc,dar au caluficative de excelenta,ceea ce nu e de ici de colo,eu una sunt foarte multumita de gradi,sunt extraordinare,iar dat fiind faptul ca e gradi de aplicatie,deci,acolo fac practica elevele)pe nota),studentele,aceasta institutie nu v-a sta niciodata pe loc,nu v-a fenta programa,pt. ca azi nu are chef de lectie.
Putem ca parinti sa judecam sau sa evaluam,acesti angajati dupa bunul nostru plac,dar daca ne punem in situatia lor....
noi nu facem fata acasa cu unul,dar cu 30?!
argumente ar fi multe.
depinde ce vrem de la copilul nostru!educatia in clase grupe de aceea varsta consider eu ca are mare importanta in evolutaia copilului de mai tarziu,a adolescentului,a persoanei adulte.

katik spune:
si eu am fata la cresa de pe paciurea din august anul trecut si pot sa spun ca sunt multumita. este ordine, curatenie, se ocupa tot timpul de copii. taxa este cea nationala, 37.000 lei pe zi. eu nu am avut niciodata pb. cu personalul, nici cind am mers prima data acolo. pot sa spun ca avem o relatie excelenta. si fetei ii plac "tantile", chiar vrea sa mearga si in we. singura pb.au fost racelile care le-ar fi facut oriunde as fi dus-o.
mult succes la cautari si sanatate la bebei!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f