Cresa in timisoara

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Imi cer scuze pt. nenumaratele greseli din mesajul anterior,graba,tastatura noua in primul rand si faptul ca atunci cand scriam aici mai vorbeam pe messenger cu vreo 2 persoane sunt principalele cauze.
Sper totusi ca s-a inteles cat de cat ce am vrut sa scriu.
Succes in alegerea cresei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliarusu spune:

Va multumesc pentru raspunsuri.Imi pare rau pentru cresa de pe paciurea pe care se pare ca toata lumea o lauda dar nu pot sa-l duc pe Bogdan acolo nici eu nici sotul serviciul lui fiind la gara, iar al meu in aer(?!)adica e departe de casa, calea Sagului etc.
Multumesc inca o data.

Bogdan,minunea pentru care trebuie sa multumim cerului in fiecare clipa(1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/drog78/my_photos

Mergi la inceput

Otilia,noi stam in soarelui,eu lucrez la CNA"Ion Vidu" si sotul vis a vis de Conti,teoretic el e mai aproape,dar tot trebuie sa faca un mic ocol,dar traseul nostru e asta,plecam deodata de-acasa dupa ora 7,ii las 1,pe sot,2 fetita pe Paciurea,apoi ma intorc la scoala cu baiatul pe strada Cluj,,apoi dupamasa in sens invers.Daca aveti masina,distantele nu sunt chiar o problema,zic eu.Acolo vin din toate zonele din oras,fiica-mea are o colega care vine din Ghiroda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Buna fetelor,

Azi am fost si am inscris-o pe Adelina mea la cresa, pe Paciurea. Vom merge incepand cu 27 FEBRUARIE. Atunci va avea 1 an si 10 luni.Am deja emotii, ca ea a stat acasa cu bunica si acum cu strabunica si e cam rasfatata, in sensul ca trebuie sa te plimbi dupa ea prin casa cu mancarea, lapte bea 1 canita in 1 ora si 1/2 e pe bluzita. Dar mai teama mi-e de perioada de acomodare. Sper sa nu faca crize de isterie si tot tacamul... Din pacate ea nu vorbeste inca, adica nu spune decat mama, tata, apa, caca si nu cred ca va putea comunica cu ceilalti copii. Mi-e teama si de raceli ca am vazut ca sunt foarte multi copii care lipsesc ca-s bolnavi.

Am tras cu ochiul la pozele cu Cristinuta lui Katik, poate va fi mai usor daca isi face prieteni.

Multumesc fetelor care au scris impresii pe forum. M-au ajutat sa-l conving pe sot ca nu duc copilul chiar la taiere.

Andra si Adelina Dora (26.04.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andra M

Buna fetelor,

Azi am fost si am inscris-o pe Adelina mea la cresa, pe Paciurea. Vom merge incepand cu 27 FEBRUARIE. Atunci va avea 1 an si 10 luni.Am deja emotii, ca ea a stat acasa cu bunica si acum cu strabunica si e cam rasfatata, in sensul ca trebuie sa te plimbi dupa ea prin casa cu mancarea, lapte bea 1 canita in 1 ora si 1/2 e pe bluzita. Dar mai teama mi-e de perioada de acomodare. Sper sa nu faca crize de isterie si tot tacamul... Din pacate ea nu vorbeste inca, adica nu spune decat mama, tata, apa, caca si nu cred ca va putea comunica cu ceilalti copii. Mi-e teama si de raceli ca am vazut ca sunt foarte multi copii care lipsesc ca-s bolnavi.

Am tras cu ochiul la pozele cu Cristinuta lui Katik, poate va fi mai usor daca isi face prieteni.

Multumesc fetelor care au scris impresii pe forum. M-au ajutat sa-l conving pe sot ca nu duc copilul chiar la taiere.

Andra,sa-ti foe clar ca de raceli nu te scuteste nimeni.Asta ai pati in orice colectivitate,fie si la privat,mai ales acolo,ca aici de bine de rau sunt doua asistente in permanenta si sunt competente.
apoi din alt punct de vedere,chiar azi vorbeam cu educatoarea lui fiica-mea cat de expusa e gradinita,implicit cresa,pentru ca fiind pilot al inspectoratului,toata lumea e cu ochii pe ei,nu-si permit sa calce strmb.
Iar directoarea e obsedata de igiena,sanepid etc.
Sigur ca sunt si parti care nu ne convin,nu ne pica bine intotdeaua,dar tot timpul trebuie sa avem in vedere,ca,chiar daca asta e meseria lor,sunt totusi multi copii,fiecare cu ale lui.Nu e usor.Dar sa fi sigura ca finalitatea e buna.Copiii se integreaza asta e sigur.

Mergi la inceput

Nu stiu pur si simplu ce sa fac, mai ales ca acum incep sa devin stresata de chestia cu cresa sau....orice alternativa.Nu prea se pune problema sa iau pe cineva acasa,fiindca pentru mine e important sa am timp de studiu, deci sa fiu citeva ore singura, si nu vreau sa-mi dau copilul la cineva acasa.El mai suge si nu stiu daca ar dormi la cresa fara tzitzi?!
Andra, te rog spune-mi cum ai inscris-o pe fetita la cresa: se poate si la 1 an si 3 luni si ce este necesar?Ai mers pur si simplu acolo sau ai cunoscut pe cineva?Oricum chiar daca e intr-adevar o gradinita super deocamdata nu voi putea sa-l duc acolo si de aceea as vrea una mai aproape.
Angy, imi pare rau dar efectiv nu pot cu copilul asa mic sa ma plimb prin oras cu 33-ul tramvaiul etc.deocamdata mi se pare obositor pentru toti o asa "escapada".Multumesc.
Stie cineva ceva de cea de pe Leonard?
Multumesc mult pentru raspunsuri.

Bogdan,minunea pentru care trebuie sa multumim cerului in fiecare clipa(1 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

andra si adelina, bine ati venit in club! nu trebuie sa-ti faci griji ca fata nu vorbeste si nu poate comunica cu copiii! au ei limbajul lor, stai linistita! nici Krisztina n-a vorbit cind am dus-o prima data si dupa doua saptamini imi turuia deja cuvinte, nici nu prea stiam de multe ori despre ce e vorba. dupa citeva saptamini deja cinta cintecele, minca singura etc. va fi mai greu cu acomodarea, va trebui sa ai nervi de fier dar sa sti ca personalul isi cunoaste bine meseria, o lasi pe miini bune! probleme vor mai fi cu racelile dar asta ar fi oriunde a-i duce-o, cum a spus si angy.
va uram mult succes si multa rabdare!
deci, pe 27.02 ne intilnim?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Multumesc Katik de primirea in club si incurajari!

Da, mergem din 27 FEBRUARIE. Daca vezi o fetita noua cu mami si tati stresati, noi suntem. Tu la ce ora o duci? Daca ma vezi as aprecia sa-mi zici ceva.

Am inceput sa-i spun la Adelina ca va merge la cresa unde sunt multi copii si multe jucarii. Saptamana viitoare voi fi in concediu si vom merge la analize si probabil voi merge cu Adelina sa le ducem la cresa, sa lipim in dulapior poza cu numele ei. Sa ne acomodam cu curtea sau poate ne lasa 5 min innauntru.

Deja am inceput sa cumparam hainute noi cum cere la cresa. Fara bretele si fara body. Am luat ceva pantalonasi de trening, mai multi chilotei. I le arat la Adelina si ii spun ca sunt pentru cresa.

Nervi de fier sunt nevoita sa am, ca deja ii spun la Adelina ca buni e la doctor si trebuie sa ia doctorii multe (e operata de cancer de 1 saptamana) iar strabunica trebuie sa plece la casa ei, mami trebuie sa mearga la servici.

Am noroc ca stam foarte aproape, la 3 min pe jos si lucrez chiar in spatele cresei. ma gandesc sa ma duc din cand in cand sa ma uit pe geam. Oare ne lasa?

Otilia, te inteleg cu distanta. Ar trebui ca la 1 an si trei luni sa ti-l primeasca la orice cresa. Dupa cum am eu senzatia la cresa de pe Paciurea ii primeste daca merg singuri. Am povestit intr-un mesaj anterior ca pe mine m-au cam alungat in prima faza. Apoi am fost si negasind pe asistenta sefa m-am "pierdut", intentionat prin gradinita. M-a cules D-na Mery, cu care din vorba in vorba am realizat ca e fosta mea educatoare. Atunci era un fel de ajutor, la inceput de cariera. Si toti copii eram indragostiti de ea. Da, eu am fost acum 28 de ani la gradinita de pe Paciurea. La cresa n-am fost niciodata ca copil. Cu pila asta am fost apoi la asistenta sefa si mi-a inscris-o pe lista de asteptare.

Noi suntem o familie conservatoare, eu am fost la acelasi liceu si facultate la care a fost mama, vad ca fata mea incepe de acum...

Va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Si eu as vrea pe Paciurea am auzit numai lucruri bune despre ei dar nu am putut sa vad nimic din cresa.Cum se poarta cu copii?L-am inscris pe baietelul meu acolo, acum are 1 an si 5 luni trebuie sa merg in ianuarie sa ii confirm, nu stiu de cind il dau dar trebuie neaparat sa vizitez mai multe gradi( crese).Prin spate la abator este o gradi particulara stie cineva ceva?

Mergi la inceput

Subiectul e unul mai vechi...intre timp baietelul meu merge din toamna la gradinita CFR, de langa Gara de Nord, unde e acceptabil, adica eu sunt multumita ca sunt ~13 in grupa mica, se ocupa destul de bine de ei, mancarea e ....asa si asa(adica niciodata nu va primi ce primeste acasa ...deci nici nu stiu daca asta e o nemultumire, ar insemna sa sc himbam tot invatamintul si nu se poate)...in rest dificultati inerente din ambele parti(noi ca parinti si personalul, pe de alta parte). Cred ca indiferent unde l-am fi dus era acelasi lucru, important e cat de mult te ocupi de el in familie, coroborat cu munca educatoarelor.
Per ansamblu suntem multumiti :)

Nu stiu gradinita in zona care te intereseaza, imi pare rau!

Mergi la inceput