Bebelusi de iulie-august 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Hristina si Diana- multumim mult de tot. Diana- si Iulia e frumusica foc, o mica printesa roz! Si ce mai roade ea de mama focului.

Ema.nu.ela- stiu ca e cam mult 27 de grade dar asa ii place si lui, daca e mai frig nu poate dormi. In restul casei sunt cam 25 si daca e mai frig sta treaz si vrea numai in brate sa se incalzeasca, iar piciorusele ii ingheata. Eu il imbrac tot timpul intrun body subtire cu maneca lunga sau trei sferturi si pantalon subtire, lung fara botos si cu talpile goale, tot asa ca-i place sa se traga de degete si daca-i pun ciorapei si-i scoate si ii suge. Pentru umiditate am pus un vas pe calorifer cu apa. Oricum nu prea am ce face pt caldura ca si asa caloriferele sunt aproape inchise, si stau si la parter si e cam curent si daca fac mai racoare se cam simte vajul. Stiu ca nu e nu e bine dar asta e!

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Adriana- eu nu stiu cum sa te ajut pt ca dupa cum ma-m plans pana acum si Mario are de vreo 3 sapt febra cam 37.8 (numai de 3 ori a depasit- 37.9, 38 si 38.3) si i-am dat calpol o sapt si ceva si de 4 zile nurofen si cefalexin si tot degeaba. Si nici dintii nu se vad! Maine merg iar la dr sa vad ce zice!

Anis- nu te-am uitat dar nu mai gasesc articolul. Zicea ca se poate inrosi obrazul din partea dintisorului, poate face diaree si eritem fesier. Dar am gasit alt articol:

Simptomele cresterii dintilor:

Tendinta de a baga inconstient mana sau dif obiecte in gurita, nevoia de musca pt a-si calma durerea si a ajuta dintisorul sa iasa.

O oarecare stare de neliniste si iritabilitate. Copilul percepe schimbarea si isi poate modifica usor comportamenul.

gingiile sunt iritate tari si umflate si apare o saalivatie abundenta datorita senzatiei de disconfort, de durere. Secretia unei cant mari de saliva limiteaza si reduce neplacerile eruptie dentare si are o functie terapeutica,

lipsa poftei de mancare si schibmari in programul de alimentatie. Chiar si mancarurile preferate la orele obisnuite de masa pot sa nu-l mai atraga pe copil.

Neliniste in timpul somnului. Se poate sa va tina treaza toata noaptea, sa aiba un program de somn diferit de cel obisnuit, sa se trezeasca plangand sau sa refuze sa se culce.

Opinia ca aparitia dintilor poate sa provoace tulburari intestinale (diaree, varsaturi etc) nu este unanim acceptata de catre medicii pediatri. Este posibil ca nervozitatea si schimbarile din organismul copilului sa influenteze tranzitul intestinal. Poate avea chiar si o stare subfebrila (pana la 38 grade C).

Nu stiu daca iti este de folos. Pupici lui Ingrid si sa-i treaca repede, sa-i iasa dintisorii! Despre eritem fesier, mie asa mi-a zis o dr, cand Mario avea niste bubite rosii chiar la fundulet ca asa arata. Sper sa fie de la asta. Cateodata si Mario mai face bubite dar il spal cu apa si sapun si il ung cu bepanthen si ii trece de cele mai multe ori pana la urm schimbat.

Plec si eu sa ma culc. Noapte buna va doresc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Nu ne-a vazut nimeni cum jonglam noi cu mingiutele???

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Ba da Oana, am vazut eu, scuze ca nu ti-am zis. Haioasa foc! Am uitat sa-ti spun pt ca m-am entuziasmat de cum sta in fundulet si l-am chemat repede pe sotul sa o vada. Mario dupa cum ai vazut nu sta decat daca se sprijina in fata pe manute. Ati exersat mult sau a stat dintr-odata? Si imi place si poza in care roade jucaria, si cum tine ea de volan..... Sa pupi si sa papi printesa cu ochisori albastri, nu alta!

Ema.nu.ela- se pare ca am exagetar. I-am pus termometrul in camera si vad ca nu sunt decat 25 de grade. Nu mai e chiar asa de mare! Pupici!

Mergi la inceput

Anda- ca mi-am amintit. Cupara de la farmacie o epubeta micuta, baga-i puta acolo si pune-i pampers-ul peste (dupa ce i-ai dat niste ceai sau lapte) si stai cu el. Nu tb decat f putin pipi si chiar daca da si pe langa tot ramane ceva. Sper sa reusesti in cele din urma! Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Pupam mamici si pitici. Ne-am intors si noi d ela munte aseara. Nu am apucat s acitesc nimic sa despachetez si sa imi revin putin ca astazi este ziua sotului meu.
Va pupam pe toate.
Am intrat sa va spun ca imi era tare dor de voi.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

quote:
Originally posted by andatudor

Lia-cum adica ai donat lapticul,i-ai dat sa suga??

N-am avut inspiratia, a mea nefiind doritore de ast sport am scos cu pompa. La celalalt bb i-am dat niste bibe, dragul de el; s-a facut frate de lapte cu fii-mea . Si, ironia soartei, ii voi dona si ce mai am lapte congelat, ca madmoisella nu-l serveste....

Lia & Gia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lianaarsene/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Hello, gagici!
Monica-Elena, bine-ati venit de la munte. Cred ca lui Mihnea i-a priit aerul, nu-i asa? LA MULTI ANI cu sanatate si bucurii sotului.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

Continuarea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65957" target="_blank">BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (44)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Oana C si eu v-am vazut pozele, cred ca am uitat sa trimit complimentele. Intotdeauna ma uit la poze, dar uneori mai uit sa mentionez, de acum imi voi nota pentru ca e pacat sa nu laud asemenea copilashi minunati.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput