Bebelusi de iulie-august 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

anis,
eritemul fesier, cat si obrajorii rosii pot fi semne ale dintisorilor. fetita mea le are acuma de cand ii dau sa iasa (acum chiar i-a crapat gingia). dar ingrid nu cred ca are eritem fesier pt ca ala e doar ca o roseata in cate stiu eu. eu pt eritem o dau cu bephanten sau cu crema Trixera de la avent. uleiul de masline e bun doar de masaj dar vezi ca trebuie fiert in baine-marine vreo 2 ore.

ca sa faceti tetine pt mancare mai groasa puteti sa faceti la o tetina normala o taietura in cruce sau in Y cu cutitul incins. tetinele de la Bfree in forma de Y sunt f bune si ca format sunt identice cu cele de la Avent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

, eu am fiert cartoful in supica, cu morcov, telina, praz, patrunjel si am dilut apoi pireul cu supica. Chiar acum ma gandesc sa-l diluez cu lapte de la mine, poate asa va papa mai mult.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetelor,

ajutati-ma si pe mine cu niste info.Aidan are febra destul de mare si nu este raceala.Nu stranuta mai mult ca de obicei si nu tuseste si nu ii curge nasul.Diaree nu are, kk este putin mai moale dar in nici un caz diaree.
Nu mai retin copilasii vostri au facut febra?Daca da cat a mai durat de cand a inceput febra pana sa le iasa dintii???Sper sa nu o ducem cu febra zile intregi.
Noroc ca maine avem programare la doctor, acum insa i-am dat Tylenol si o sa ii mai dau si peste noapte.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

am fost azi la control si ce mi-a zis pediatra de orarul meselor:
in luna a 6-a bebe trebuie sa manance de 5 ori pe zi cate 150-170 ml (mese fixe) dupa urmatorul program:
6-9.30-13-16.30-20

plimbarea iarna se recomanda intre orele 13-15.

daca nu mananca ziua bine si nu ia in greutate (luna asta ar trebui sa ia cate 125gr/saptamana) se va baga si o masa noaptea la ora 1.
a mea nu a prea luat in greutate in ultimele 2 sapt din cauza dintilor asa ca o s-o scol si noaptea sa-i dau. tot din cauza asta mi-a zis sa-i bag si 1 lingura cereale cu mar (eu ii dau humana) la fiecare biberon (pana acum aveam doar 2 mese cu cereale).

eu o sa incep la masa de la ora 9.30 cu banana + mar copt; 1 lingurita in prima zi, apoi 2, ... si completare lapte. pe parcurs se micsoreaza cantitatea de lapte data completare. cand ajung la 150gr fructe nu se mai da lapte. cica asta ar fi cam 10 lingurite, deci 10 zile.
apoi ii bag piureul de legume la ora 13. toate legumele odata. in prima zi 1 lingurita, a 2-a doua...etc. la fel ca la fructe. dupa 10 zile ii bag si carnea de pui fiarta separat tot asa cate 1 lingurita, 2,....
si cam atat luna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Victoria de aseara are un obrajor rosu, iar celalalt nu. Aseara era putin, acum vad ca s-a inrosit tot. Ce sa fie????

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Simona, am vazut si noi pozele frumuselului tau! E contorsionist ca bebelina mea . O sa pun poze si eu si ai sa vezi ca o gasesc in aceleasi pozitii...uneori si cu pantalonii in vine... Nu stiu cum reuseste si ramane in pampers...

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

simona,
mie mi se pare f mult 27 de grade. am niste prieteni care au tinut copilul la 27 de grade si acum e f sensibil cum iese afara raceste.

mie pediatra mi-a recomandat 23-24 grade constant. si eu o tin in body cu maneca scurta, pantalanosi si bluzita cu maneca lunga ziua iar noaptea in body cu piciorus si maneca lunga si invelita cu o paturica de bumbac cu gauri pe care o cam azvarle prin pat. si ziua o tin in picioarele goale ca-i place sa si le apuce cu mainile si sa dea in butoanele de la carusel si de la activity center

tu faci cum crezi dar bebeii au nevoie de un pic de racoare (in occident e recomandat 20 grade). la 27 n-ai probleme cu umiditatea? ca ar trebui sa fie cam 50-60.

blakpantero,
eu stiu ca de la dinti sunt doar stari subfebrile, adica intre 37 si 38 de grade, in conditiile in care un bebe are normal cam 36.7. eu stiu ca peste 38 inseamna infectie asa ca ar fi bine sa-i dai ceva tylenol si sa te duci de urgenta la doctor. poate e o otita care nu se vede ca raceala. sau pur si simplu altceva nu prea ma pricep.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

quote:
Originally posted by hristina

Victoria de aseara are un obrajor rosu, iar celalalt nu. Aseara era putin, acum vad ca s-a inrosit tot. Ce sa fie????

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Poate a dormit pe partea cu obrajor rosu, sau s-a lovit cu vreo jucarie.
Daca nu, caut-o de dinti....
Mandra mea mai are si ea cate un bujor, alteori doi.

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

M-am uitat pe internet, febra lui nu e periculoasa.Noi avem termometru in grade Fahrenheit si are 100.6 iar periculos este peste 101.
Parerile sunt impartite unii spun ca febra indica iesirea dintilor datorita gingiilor inflamate altii spun ca e infectie.....cum sa fie infectie asa dintr-o data?!?!
Toata ziua a fost marait dar a fost si vesel, am ras o gramadasi a fost o zi normala, nu cred ca e infectie.Abia astept sa ma duc la dr maine.....

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

e vorba de jucaria pe care a primit-o acum Luca si tu ii explicai intr-o poza ce e cu ea (asa ai scris la comentariul pozei ). Se pare ca si Monai intreaba tot de ea si o descrie ca o toba putin mai inalta.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput