Bebelusi de mai-iunie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Neatza, mey, si La Multi Ani pentru Ioane si Ionici! Si la randul meu, multumesc pentru urari! Pentru mine e o zi ca oricare alta: barbatul se duce la fotbal, vor veni nasii Anei, care oricum de regula vin in week-end, asa ca nimic palpitant! Iar de cadouri nici nu poate fi vorba, desi suntem amandoi Ion - din nou am convenit sa nu ne facem cadouri, de fapt a fost mai mult tacit, ca nici unul nu a adus vorba. Nr bucuram in consecinta de penultima zi libera.
Tocmai ce ma plangeam ieri ca ce ma fac cu maimuta care se trezeste tarziu la masa de noapte, ei bine, azi si-a reluat trezirea la 5 astfel incat la 9 am putut sa-i dau sa suga din nou. Asa ca cel putin pentru o vreme cred ca mai putem conta pe acest program.
Va las acum ca ma duc sa pun maimuta (ca exact asa tipa, ca un mic animal de jungla) la culcare ca se freaca la ochi. Pa, pa!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

La multi ani tuturor Ioanelor si Ionilor! Multa sanatate, fericire si o caruta de bani (din aia mari)!

Ma bag si eu ca musca in lapte, ca subiectele sunt de mult trecute, da' am avut putin timp sa rasfoiesc si musai trebuie sa arat asta .

Roisin, eu i-as spune verde-n fata bonei ce nu vreau si ce trebuie sa faca si i-as urmari putin comportamentul dupa asta. Desi dupa ce nu o sa mai fii tu acasa probabil tot ce o taie pe ea capul o sa faca. Intr-adevar, e greu sa gasesti o bona (am vazut si eu asta acum ), dar parca nici nu merita sa pastrezi una care iti tine non-stop copiii in fata televizorului.

Loreen, am avut o perioada cand din lipsa de timp am cam inceput sa mai sarim cate o masa cu mancare solida. Dupa vreo 3 zile deja facea nazuri si refuza piureurile si bineinteles ca noi ne grabeam sa-i bagam biberonul cu lapte ca sa nu ramana copilul nemancat. Urmarea a fost ca nu mai vroia sa manance decat lapte (si banane, ca astea ii plac la orice ora). Reeducarea a mai tinut vreo 2 saptamani, ca am luat-o ca la inceput cu diversificarea - o lingurita, apoi doua ... si am revenit la normal.

Corni, mama da' ce sperietura trebuie sa fi tras! Daca ii cumperi sac de dormit Timeei sa imi spui si mie de unde, ca m-am speriat indeajuns de tare incat sa renunt la paturica (cel putin deocamdata).

Hai ca ma duc sa beau o cafea si revin

va pupam,

Lili si Sergiu (11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Tot eu !
Ioana LA MULTI ANI tie si sotului!!! Sa aveti parte de tot ce va doriti voi anul asta!
La multi ani tuturor Ionilor, Ioanelor!

Am patit si eu chestia cu Cora (Lujerului)- era inventar pe 5 ianuarie! Halal magazin!
Saltea pentru patutul Carinei am luat din Carrefour (odata cu patutul) - cred ca e Mondocarp. Sunt foarte multumita de ea. Am vazut in Cora acu' vreo doua luni niste saltele de buret - nu mi-au placut nici la aspect, nici la pipait
Andreea, mama lui Thomas, te superi daca te rog sa ne mai spui o data de ce acte ai avut nevoie ca sa depui dosarul? Multam'
Mami de Alex pifos, atata optimism eu n-am mai vazut! Te admir, sincer, pentru modul in care ne povestesti despre Alexutul tau. Am luat aminte! Tare cumintel Alex pe paturica. Nu are idei de mishunat si in afara perimetrului de joaca?
Cred ca ma apuc si eu de slabit (HA HA HA!!!), eu care nu am fost niciodata adepta curelor de slabire! Asta e! In septembrie o sa fim nasi, si as vrea sa revin la dimensiunile de acum 6 ani, de cand ne-am logodit. Uffff! Cale lunga! Inca ma intreb cum o sa reusesc, si cu ce metode... Dar ma linistesc la gandul ca socrella a slabit 20 kg intr-un an, si eu am nevoie sa dau jos doar vreo 8 in 9 luni! HA! Un kil pe luna ?!?! Beatrice, o sa iti dau de veste cand ma apuc, sa ma treci si pe mine pe listuta. Deocamdata, ca si Androix, ma pregatesc psihic
Gusta, n-arati rau deloc! Iar cu "sosetele", sa stii ca se rezolva simplu: iei un cub de gheata si il plimbi pe san, mai putin pe mamelon. Zi de zi. Sa vezi tu cum se intaresc muschii si isi revin! O prietena de-a mea a facut asa, si arata super bine.
Si inca ceva... de ce ai tinut ascunsa mandrete de brad?! E natural? Arata ca in basme!
Nelia, mi-am amintit ce povesteai tu la un moment-dat: si mie imi place sa ma uit seara, prin ferestre, in casele oamenilor. Numai ca eu n-am asa mult noroc sa si vad ceva, pentru ca la noi se poarta perdele... In schimb, am o tona de reviste "Art et Decoration" si salivez langa ele
Androix, meyy, le daduse si maica-mea cate 5 ron ca sa aiba grija si s-o hraneasca - bunica-mea e amnezica-Alzheimer. Da' nu v-am zis continuarea: cand a vazut maica-mea cum sta treaba m-a sunat si a inceput sa imi spuna, stand chiar in fata oficiului, ca le face reclamatie, mama lor de nesimtite, etc. Alea din tura urmatoare, care tocmai venisera, au fost mielusei si n-au vrut neam sa primeasca! (auzisera de "reclamatia" maica-mii). Si i-au facut si permis de intrare in spital. Insa cand s-a dus ruda altei paciente din salon sa-si faca permis, i-au cerut 30 RON !!!! Hotie la drumul mare! Hei, fetele care aveti "pile" pe la televiziuni, nu v-ar tenta un reportaj din spitale? Eu ma ofer pe post de bolnav-momeala... Sau, mai degraba, o ofer pe bunica-mea , ca tot nu mai stie pe ce lume e. Stiti care e culmea? Ca bunica mea a fost medic . Dar nici macar solidaritatea de breasla nu mai functioneaza. Sau, mai precis, acum si corbul scoate ochii altui corb. Bleah! Azi am logoree scriptica!
Hai s-aveti o zi cum va doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neata

Fiicamea a stiu ca eu azi noapte am cam batut-o in cap cu somnul si dimineata nu mi-a dat trezirea decat la 7 cand a mancat si a mai dormit pana la 9 deci sunt ca noua numai cu o durere de sale ca de am incercat aseara sporturi nocturne(unul ca nu stiu de ce folosesc pluralul) si sunt cam subreta .Si l-am anuntat pe tati ca asta a fost pe luna asta de acuma sa mai vedem .

ChrisDun bradul nu e natural e artificial si mie nu prea mi-a placut.

Cu tv si la noi e o problema se duce aproape incepe sa-l mangaie si incepe bolboroseala si scuipatul de sterg de n ori tv in fiecare zi.Si in bolboroseala ei zice tati tati .Ce o fi crezand saracul copil ca ala e taicasu.

Androix pai e bun inceput cu cura ca intai e psihic si dupa fizic.

La multi ani sarbatoritilor de azi .Sa vi se indeplineasca toate dorintele.

Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ioana sa-ti traiasca si sotul si tu pe langa el...cand nu va faceti cadouri ganditi-va ca cel mai bun cadoul este faptul ca sunteti impreuna(vai da' ce ma loveste rau inspiratia...)

Ada vezi tu la mine nu-i lipsa de timp ca doar stau ca omida acasa cu copilul...si sincer nu pricep si refuz refuzul asta al ei fara motiv de a se alimenta...Si-mi bag picioarele si nu-i mai dau nici lapte,doar ceai...pana ajung sa ma impusc cu pistolul din dotare,daca tot il am...

Betarice azi constiincioasa ma apuc sa fac cu Delia cum ti-au spus tie danezii...si ne asezam costiincioase pe podea si dai joaca...ei frumos...ea cu pumnu,eu ii arat cum se joaca un copil civilizat ,ea neantherdal,ca darwinismul functioneaza pe deplin in casa la noi...asa ca m-am lasat pagubasa dupa juma de ora...

Crisdun cand te contacteaza vreo televiziune vin si eu cu spitalul din Cta..spitalizarea mamei m-a costat 2100 RON spaga pentru 3 saptamani in 2003,aplicam si inflatia daca-i nevoie...

Copii vostrii au inceput sa recunoasca lucruri si persoane din anturajul lor zilnic...?!Adica daca intrebati unde-i cutare sa intoarca capul,fara sunet macar...?! A mea nu...dar cand e vorba de "unde-i pisica" imediat o cauta din priviri...Tolomaca lu'mama

Care ati mai facut ciocolata de casa de curand?! Eu am niste cantitati din memorie si nu stiu daca sunt bune :500gr zahar,1 pachet de unt,500gr de lapte praf,50 gr.cacao...si 250 ml de apa

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Buna dimineata!

SI LA MUUUUULTI, MULTI ANI FRUMOSI SI FERICITI IOANELOR, IONILOR, OANELOR SI TUTUROR CELOR CARE SE SERBEAZA AZI!!!!!

Ati vazut ce soare frumos e afara? Cred ca e pentru voi! Mai ca-mi vine sa-mi mai scot si eu nasul, dar cand dau de frig, il bag repede inapoi. Pana la urma, m-am hotarat, adica am vb sa mergem mai tarziu pe la catedrala, ca n-am mai fost de la botez.

Loreen - ma bucur ca ai revenit! Ti-am simtiti lipsa!!

Deci, Andrei a zis ca el v-a dat reteta.. si tre' sa-l rasplatiti, adica poate intrati si pe forumul de la telenovea si sa scrieti si la el ceva. Ca sufera!

Acum serios - mi-e groaza ca luni va trebui sa ne urnim pana la primarii. Cu adeverinta lor cu tot! Si culmea culmilor e ca am adeverinta, am imprimanta dar n-am toner si nici bani sa-mi iau acum! Deci va trebui sa merg pe undeva sa-mi scot amarata de adeverinta la imprimanta.
ChrisDun - am trimis

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

LA MULTI ANI IOANELOR si IONILOR!
Multa sanate si implinirea dorintelor!

David in ultimul timp mananca doar lapte si doar dimineata reusesc sa-i strecor un biscuite cu piure de piersica. Ce ma sperie, este ca mananca in cantitati f mici, la 4 luni manca asa! Pe zi daca bea 300 ml lapte, este zi mare.
Pliiizzzz, ca am apucat sa citesc in diagonala, imi dati si mie un link pt adeverinta miraculosa? Doar de mine tb completata, nu si de angajator?
Cam atat acum, petrecere placuta!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

luni la primaria sect 1 ma duc doar cu cererea mea si declaratia sotului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

LA MULTI ANI IOANA SI ION, SA AVETI PARTE NUMAI DE LUCRURI FRUMOASE SI OAMENI DEOSEBITI IN VIATA VOASTRA!

Mai, asteptam dintzishorii dar nu vor sa iasa si pace!

Andreea.a , ia zi unde trebuie sa votam pt sotul tau?

Am vorbit si la mine la serviciu si ANGAJATORUL depune dosarul cu adeverinta, copie dupa certificat mama+ bebe si livret de familie o singura data la Directia Terit de Munca din raza unde are mama domiciliul.
Noi trebuie sa depunem in fiecare luna NUMAI CEREREA LA PRIMARIA DE SECTOR!
Asa ca nu inteleg de ce va stresati cu adeverintza. Chiar spuneau si la stiri ca la primarie se primesc numai dosare pt bebei nascutzi dupa 2006!
Asta e valabila pt mamici aflate deja in CIC pt continuitatea indemnizatiei!

Pt stimulent mama trebuie sa depuna lunar la primarie CEREREA + DOVADA eliberata de angajator cum ca obtine venituri supuse impozitului pe venit!

Daca vreti va pot trimite cererea pe email si , daca vreti voi, si adeverintza!

Parca vad ce nebunie o sa fie pe la primarii!

Un weekend frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

LA MULTI ANI IONI,IONICI, SI IOANE! Sa fiti sanatsoi si norocosi!

Lui Dragoselu i-a iesit primul dinte de sus alaltaieri si acum da sa-i sparga si al doilea, deci.....aproape 4 dintisori!!!
Ieri am facut antirujeolicul, asteptam acum peste 10 zile reactii....

La serviciu inca nu a venit nimeni in concediu de la personal, deci abia luni imi vor da ce trebuie sa le aduc si ce trebuie sa fac, unde sa merg si cu ce in cazul in care raman in continuare acasa la vatra....ca de inteles, eu tot nu am inteles....puteti sa ma bateti!!!!

Piticul meu azi a dormit pana la 10 dupa masa de la ora 7 si acum doarme din nou de la ora 12. Se vede ca s-au mai linistit putin gingiile si acum trage si el in recuperari...

Eu am traversat cateva zile de depresii, dar acum incep sa-mi revin si vreau sa ma apuc si de sport, mai ales ca am remarcat niste aripioare de toata frumusetea cand ma imbracam azi... pe cantar mi-a si frica sa ma urc!

gabitza, te rog trece-l si pe Drgoselu cu 8,550kg la 7 luni!!

Va pupam,

Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos

Mergi la inceput