Bebelusi de mai-iunie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 3

loreen spune:
Gata am prostit-o...cat o mai merge...
Iti dai seama Ioana ca-s fleasca de suparare...la mine copii trebuie sa manance,mult putin,dar trebuie cate-un pic din fiecare...apai restul se mai corecteaza prin educatie,pumni,palme si picioare... cand nu mananca ma apuca toate alea...
Gusta ...
Fran ti-am trimis pm cu peritolul...sanatate va dorim...slabe,grase cum o fi,da sa fie sanatoase...
Beatrice se vede treaba ca-l faci plimbaret rau pe Alex...si curios foc...
Mercedes nici eu nu am livret ca-s leat 95 la maritis si au aparut prin 98,dar nu ne-a cerut nimeni asa ceva pana acum...
Androix felicitari pentru castigarea a inca unei redute din razboiul diversificarii...n-ai exagerat deloc( cine vorbeste)...atata timp cat Filip este cooperant si neprotestant sub forma lichida dai inainte cu tupeu...
Oana ce-as conduce eu si nu mai am ce...asta cu condusul e ca mersul pe bici...nu se uita...las-o pe Alex la mine sa mai simt si eu un copil dolofan si du-te la plimbare...cu masina...
Alina_a bine ai scapat de bube...urme ceva pe piele?
Sa va zic ca si a mea femeie spala vasele?!Nu va zic,dar le spala... cand o lasa Delia,calca si hainutele ei,strange da cu matura... treaba multa desi nu am rugat-o...asa e ea...acuma sper sa nu ma cheme de la servici ca nu sta fata,ca-mi bag picioarele cu cizme cu tot si nu mai merg la nici un birou si sa-i ia naiba de bani ca eu ii fac pana la urma nu ei pe mine...
Ca nu eram destul de suparata ma mai suna si seful ieri sa ma aia la cap,vezi doamne sa vada ce fac...cucu...intrebarea zilei cand ma intorc la servici...si l-am intrebat atunci de stimulent si exact cum am presupus...dragul nostru minister nema norme de aplicare,nema program de salarizare,asa ca Laurico tu du-te la munca ca or venii si banii aia la rectificarea bugetara cu tot cu norme...
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

loreen spune:
Si pentru ca este miezul noptii si e sarbatoare...pentru
Ioana (Kasky),Ioana (Red Rose),Ioana (Monu),Ioanailincam,Oana ... sa va loveasca cu putere norocul,sa se sparga butoiul cu sanatate deasupra voastra,sa va impiedicati de sacul cu bani... LA MULTI ANI...
Aceeasi urare este valabila si pentru toate si toti care poarta numele Sf.Ion(...si derivatele)...sa petreceti frumos pana zori inca odata...
La multi ani si sarbatoritelor lunare :Ana Ileana,Rebecca Elena si Diana Maria...
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

gusta spune:
Eu in continuare sunt aici si nu am somn nici nu stiu ce sa mai fac .Parca prevad ca maine o sa imi cada ochi in gura.Incerc sa imi misc suncile la culcare ca daca nu maine adorm pe langa fiicamea.
Noapte buna si sa aveti numai vise frumoase
Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

patriciaRO spune:
Loreen, bineinteles ca mananc ce fac, dar ca o furnicuta si restul lui tati... Ca saracul zice ca trece la regim, nu alta!
Beatrice, mami de Alex pifos

loreen spune:
Apai Beatriced da numai adiposii lui tatii trebuie intretinuti...?!Ca la cata munca se depune,se consuma si calorie asa ca poti baga cat doua furnicute......ca restul il dai jos la sala...

nelia spune:
Moaamaaaa, Loreen, da' ce casa frumoasa ai! Pai cred si eu ca femeia ta da si cu matura si spala si vase... si eu as face, cu drag, intr-o asemenea casa. Celebra scafa cu scandal (nu stiu de ce e celebra si nici ce scandal a provocat, ca nu prea am citit atunci cind cu mutatul tau) se refera la energiile Yin si Yang? Si daca da, atunci are si steaua vreo semnificatie? Ai avut vreun designer sau e gustul vostru propriu si personal? Oricum, felicitari! Si sa o stapiniti sanatosi. Imi vine greu sa cred ca poti fi lovit de depresie intr-o casa atit de frumoasa, cu doi copii super... de sot nu spun nimic, ca cine stie ce va zice lumea! Glumesc, iti dai seama, ca te inteleg... uneori! Si ca sa te consolez, nici Tudora nu maninca! Si, mai nou, dupa ce ca si asa minca putin (50-80 de grame maxim), acum e si un picut racita si fornaita si nu mai maninca nici macar atit. Si ca sa fie serviciul complet, cea mai mare realizare si satisfactie a ei este... scuipatul. Scuipa tot, ca un tigan si tot timpul. Cel mai frumos este cind asteapta sa-i bag in gurita, ba chiar o deschide tacticos si apoi isi aduce aminte ca nu a scuipat.
Astazi am stres un sfert de ora in jurul ei dupa masa de prinz. Cred ca mincat vreo 30 de grame de mincare solida, jumatate de mar, o coaja de piine si lapte, dar nici de supt nu prea a supt, ca am tot fost plecati. Am fost la doctor! Sint sanatoase tun, un pic racite!
Si Agata tuseste de doua saptamini de i se rupe pieptul! Dar tot ne-a spus ceva si doctorul asta si nu e primul, si pediatra ei ne-a spus cam acelasi lucru: mosteneste o sensibilitate anume, pe fondul careia o simpla viroza – ca gripa nu a avut pina acum, si asta tot viroza ei, nu are ganglionii de dupa ureche umflati – e foarte nasoala si tine mult de tot. Avem doi parinti cu astm (mama si socrul meu) si se pare ca singura solutie e soarele si marea. Dar cum clima de aici nu permite deloc asa ceva, mi-a dat inca un motiv sa-mi „sugestionez“ sotul (cum ii place lui sa spuna) pe tema mutatului in Vancouver. Vreau ocean si vreau munte... pentru mine, pentru el, dar mai ales pentru fetite! Asa ca, saptamina viitoare voi avea doi copii si un ziar pe cap, ca mi-am propus sa nu o duc pe Agata la gradinita pina cind nu se vindeca complet, ca sa nu mai alta viroza peste ce are deja. Si cu aceasta ocazie am cascat bine de tot ochii prin farmacii, pe la produsele naturiste. Si i-am luat Stodal, si la sfatul medicului, dar si dupa ce tot am auzit, un sirop pentru copii, homeopat, pe baza de miere de albine. Si am vazut si ce au la acest capitol si am gasit toate denumirile despre care tot citeam pe la voi, numai ca, aici, nu sint pentru copii mai mici de 12 ani. Nici Echinaceea, nici Oscillococcinum, nici macar bomboane sau drajeuri pentru git! Totul, dar totul este pentru adulti si copii peste 12 ani. Stodal a fost singurul sirop pentru copii 2-12 ani. De la 0 la 2 ani... nimic! La voi cum e? Scrie pe cutie ca e si pina in 2 sau 12 ani sau le dati voi sau doctorii, chiar daca nu scrie? Si, Elisor, sa stii ca aici nu se da nici macar Ca sau Fe. De doua ori am intrebat-o pe pediatra fetelor si mi-a spus ca nu are nevoie, deci nu-mi da. Si astazi am intrebat doctorul acesta unde am fost, pediatra e in concediu, si mi-a spus si el acelasi lucru. A pipait-o si a consultat-o pe Tudora si mi-a spus ca nu are nevoie nici de Ca si nici de Fe. Am incercat sa-i spun ca e alaptata, deci nu bea lapte praf care are si una si alta, ca nu prea maninca, ca asa iau alti bebelusi... si se uita la mine ca la timpiti! La un moment dat mi-a taiat-o scurt ca am un copil perfect sanatos, care e un pic fornait acum, si ca daca vreau sa-l imbolnavesc, el imi da si Ca si Fe si ce mai vreau eu. M-a luat la misto, adica! Era un glumet si m-a distrat, dar eu tot nu sint convinsa ca am facut si fac bine! Fetele mele nu auluat decit vitamina D si un pic de fluor pina la doi ani. Agata a luat o luna de Ca natural, de nevoie. Inca am emotii cu tusea Agatei, pentru ca daca nu ii trece pina pe 16 ianuarie cind se intoarce din concediu pediatra, va trebui sa incercam, si la sfatul ei si vad ca si al acestui medic, un spray usor antiasmatic, preventiv, ea nu are astm si nici nu pare astmatica, chiar deloc, dar tusea asta a ei prelungita dupa fiecare viroza care tine trei zile, s-ar putea datora acestei sensibilitati mostenite. Daca nici asa nu e bine, atunci clar ca trebuie sa plecam la soare. I-am zi zis lui Octav, ce preferi: doua saptamini la Punta Cana, in Republica Dominicana sau o viata intreaga in Vancouver? Va las acum, ma duc sa-mi hranesc si sa-mi culc plozii. Va pup! Sa aveti un weekend placut!
Cornelia, de
Agata si
Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

mygirl spune:
Nealtza si La multi ani Ioanelor, Ionilor si tuturor care-si serbeaza ziua numelui!
Loreen, multumim de urare
Elisor, nu esti pe aici sa-mi tii companie? Alex mi-a dat trezirea finala pe la 4.30. Am incercat sa o legan, sa-i dau tzatza, atipea- dar cum ma indepartam de patutz incepea sa tipe, isi ridica picioarele in aer si learunca cu putere in paut. Asa ca a zburat si somnul meu si m-am lasat pagubasa. Ieri am reusit sa ies din starea de melancolie blegoasa care ma cuprinsese si pe mine (O fi vreun "virus" la Constanta?), mi-am facut o cafea mai tare si am intrat in priza. Am facut ordine in hainutele Alexandrei, i-am redecorat camera(adika am rearanjat jucariile) si am facut ceva buuun ptr sot (poate o sa pun poze mai taziu- muschiuletz de porc impletit cu usturoi, cu legume si cartofi la cuptor).
Dupa cum miroase si cum miorlaie, cred ca a umplut pampersul. Merg sa o schimb si poate am noroc sa o pacalesc la un somnic.
Va pup, o zibuna si distractie placuta daca aveti sarbatoriti!
Oana,de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

loreen spune:
Neatza...
Hai acuma daca tot m-ati starnit,treziti-va...hai ca azi e woman-party cum ziceau astia la teveu legat de Sf.Ion...petrec femeile fara barbati...
M-a pus naiba sa pun ceasul sa sune la 6 sa-i dau lu'copilu' o doza de lapte pana nu se trezeste si-si da seama ce face ma-sa,si s-a dus somnul meu...momentan si cum sincronizarea dintre noi doua nu functioneaza parca vad ca toata ziua imi curg ochii in gura de somn...E si vremea afara care te predispune la asa ceva...
Nelia multumesc,ideile au fost ale mele,iar scafa a devenit celebra prin conjunctura prin care a fost facuta; steaua la fel trebuia sa aiba colturile egale...ei bine le are dar depinde cum privesti problema...aici femeia inca nu a apucat sa dea cu matura ca nu a stat...apucaturile aste ale are de pe vremea lui Bianca care a fost SUPERBEBE,cu Delia i se taie sigur si de muzica populara la tv,ca ea nu se uita la telenovele...
Cu depresiile la mine este boala veche,am predispozitie spre asa ceva...a fost si mai nasol pana pe la vreo 25-26 de ani...iar faptul ca stau in casa noua sau nu,nu ma face sa fiu mai vesela sau mai deprimata...sunt declansate de legaturile mele cu persoanele din viata mea,de evenimente ...Sper sa se mai atenueze cu trecerea timpului desi speranta asta o am de cand le-am constientizat...
Iar cu medicii de pe la voi imi intareste inca odata convingerea ca studiile lor nu au nici o legatura cu restul lumii...adica ceea ce se constata acolo nu neaparat este universal valabil pentru toata lumea...Interesant cum copii de-acolo nu au nevoie de suplimente minerale si astia au,ca acolo nu se face profilaxia rahitismului iar aici peste tot,dar acolo nu au voie in premergator iar aici liber...In schimb in farmaciile nostre gasesti leacuri pentru copii de la nou nascut pana la batranete...si de tuse si de raceala,de inima albastra,de ce vrei...Siroape de tuse sunt garla, Mucosolvan, Humex,Patlagina,Stodal,Ambroxol,Fluimucil,Acc 200...cu sau fara reteta...
Zic si eu ...ai incercat la Agata cu niste ceai de ceapa cu nuca si miere,sau niste sare calda pe piept,eventual si niste sodou,cu toate ca asta-i mai mult pentru gat...Bianca imi face la fel,desi eu sau sotul nu avem pe nimeni in familie cu probleme,pana i-am descoperit cauza,in cazul ei e vorba de rinitele purulente pe care le dezvolta ca nu-si sufla nasul si nu-si pune picaturi...viroza trece insa ramane cu o tuse de zguduie blocul pana o suspectez de complicatii...mi-a luat ceva timp pana sa-mi dau seama ce se intampla...acum stiu...stau cu gura pe ea,o pun sa-si sufle nasul in fata mea si apoi jap-jap picaturi in el...pai ce crede ea ca se joaca cu jandarmul...
Elisor cu raguseala stam bine,adica s-a dus si se pare ca ai avut dreptate...o fi fost de la geamul deschis sub care concerta ea in plimbarile cu mergaretul...
Hai ca m-am dat la barfa de dimineata pe stomacul gol...de azi iar am intrat pe disociat...pana incep munca sa ma fac miss boboc..iau si eu stimulentul cand m-or vedea slaba

ChrisDun spune:
Neata'
Ieri am scris un mesaj, m-am intrerupt, si sotziorul a restartat pc-ul intre timp, fara sa ii pese de mesajul meu . Deci adio mesaj
. Incerc sa reiau ce am vrut ieri sa va zic:
Ne inscriem si noi in clubul insomniacilor din noaptea de 5 spre 6 ianuarie. A avut febra (38.7) si s-a foit cam toata noaptea. Pe la 2.30 i-am indesat un supozitor cu paracetamol si in maximum o ora ii scazuse febra, slava Domnului.
In legatura cu actele ce trebuiesc depuse pentru stimulent / CIC: va faceti mila de mine sa imi spuneti daca actele se depun la primariile de sector? (pe cuvantul meu daca am rabdare sa citesc ditai carnatul de ordonanta+norme plicticoase!). Si daca da, cine mai are drum la PS 6 (pe Plevnei)?
La ce le trebuie alora de la primarie sa stie ce salarii avem, cele care am reintrat in campul muncii?! Ca alea de la mine de la Salarizare au facut fitze ca cica sa fac eu cerere pentru ca sa-mi completeze adeverinta aceea care trebuie completata de angajator, cerere in care sa zic, printre altele, ca renunt la clauza de confidentialitate a salariului !!! Rahat cu perje(scuzati expresia)!
E musai sa ne intalnim luni pe la primarii? Ca eu nu stiu daca reusesc sa iau adeverinta aia de la angajator, la timp. Poate merge altcineva in locul meu sa depuna actele? Va rog eu sa nu va suparati ca intreb atatea
andreea.a - ti-am dat PM. Multam' anticipat.
Livretul de familie: si noi l-am obtinut tot cand am depus actele pentru certificatul de nastere al Carinei.
Aseara a venit pedi - ca era a treia zi cand Carina facea febra - si ne-a zis ca e o viroza care a cuprins si gatul (afte pe amigdale) si burtica (kk de 5-6 ori pe zi), + febra aferenta. Dintii inca nu erup.
Mi-a zis sa o tin la regim (orez + morcovi, lapte HN, piept de pui). Nu mere. Cand i-am zis ca nu i-am introdus carnita, s-a minunat si m-a intrebat cate luni are. Pai uita ca tot ea vroia sa ma tina pana la 6 luni nediversificata?! Si acu' se mira, vezi-Doamne, ca nu i-am diversificat copilului alimentatia. Dar n-a pus mana sa scrie un cuvintel despre ce as putea sa-i mai introduc Mama ei de "medic"!
Sa va mai zic alte patanii recente cu personalul medical? Pe langa javrele de la Ambulanta (despre care v-am povestit, nu? ca in ajun de Craciun i-a sunat maica-mea si au amanat-o vreo 6 ore - ca soferul e pe drum, ca vin intr-o ora, bla-bla, dar nici ca s-au mai aratat si a trebuit sa cheme Puls-ul), acum niste imbecile (nu pot sa le zic altfel) din Municipal: vine maica-mea si o gaseste pe bunica (operata de fractura de col femural) jumate cazuta din pat si cu o balta de sange pe cearceafuri si sub pat. Fuge la oficiu sa le cheme pe asistente (carora le daduse banuti la inceputul turei lor) si alea "Sa terminam si noi de mancat, si venim" Si au venit dupa 1/2 de ora, cand maica-mea deja reusise s-o urce inapoi pe bunica, etc. Ufff, v-am zapacit cu problemele noastre!
ioanailinca, am beneficiat de "superoferta" si pot sa iti zic ca ai facut bine ca te-ai revopsit. Culorile care tie nu ti-au placut sunt foarte misto (am o colega care se vopsise asa) dar tie cred ca nu ti se potriveau cu culoarea tenului.
Premergator - n-am nici o spaima. Zgatia a invatat sa vina dupa mine prin casa, culmea!, fara sa se opreasca la brad .
Babygirl, nici a mea nu are stare daca e vreun perete langa ea, sau orice poate fi folosit ca sprijin ca sa se ridice. A mea, insa, nu zgarie peretele, ci isi apropie incetisor capul de perete si il linge . In rest, cataratoarea lu' mama ar sta numai in picioare, daca ar fi dupa ea.
N-am reusit sa citesc si ce ati scris in capitolul asta, dar recuperez eu! Va las acum, si va doresc un week-end linistit.

Androix spune:
salut
LA MULTI ANI DE SF. ION! SA TRAITI CU NUMELE!
Gusta, pai d-aia te ingrasi pentru ca mananci doar o data pe zi. Corpul tau sufera si-si face rezerve. Fa putina ordine in programul tau, acorda-ti 3 mese principale in zi si ai sa vezi ca o sa fie mai bine. Si este foarte importanta si autosugestia. Eu am inceput deja campania de slabire ma pregatesc psihic.
Loreen, mama draga, linisteste-te! M-ai facut sa rad cu Sergiu Nicolaescu. Doamne fereste, stai calma ca n-o sa-ti pateasca fetele nimic, de ce te gandesti numai la prostii?
In ce priveste mancarea: Ai dreptate intre timp m-am linistit cand am vazut ca i-a picat bine ciorba cu zeama de varza si cu zdrente de ou. Imi pare rau ca Delia nu are acelasi apetit ca Filip. Eu zic ca dupa modelul anterior e cazul sa mergi la doctorita aia a voastra de la c-ta si sa te plangi ca nu mananca sa vezi ce incepe iar sa bage Deliuta.
Oricum, aduna-te, lasa depresia in plata domnului ca fetele tale au nevoie de o mamica intreaga si capabila.
ChrisDun, eu zic ca aia cu confidentialitatea salariului e doar asa un pretext.
Iar despre asistentele de la municipal, ce sa-ti zic, aveti si voi putina intelegere: il jelesc pe oprescu d-aia nu se pot urni mai repede. Pai spalam cu ele pe jos auzi sa le dai si bani si abia sa se miste??? Intr-un fel va inteleg, dar pe de alta parte uite d-aia nu dau eu bani cand vine vorba de asistente sau medici... Sau cel putin daca e neaparata nevoie dati si voi dupa ce presteaza nu inainte.
Hai ca ma duc sa pun laptele la fiert ca mi-a venit laptareasa. Cred ca daca ne da verde pedi incepem trecerea la lapte de vaca. Desi nu cred inca...
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip