Bebelusi de mai-iunie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Si acum cum v-am promis poza cu mama balenuta

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/album?.dir=7780&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Sper sa nu aveti cosmaruri la noapte.

Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Seara buna!
Tocmai am bagat o portie babana din lasagna Andreei, moama, ce buna a iesit. Dar uite ca nu m-a dus mintea sa ii fac si eu poza. Voiam sa fac si reteta lui Beatrice de dulce, dar pare mai complicata. Poate maine ca deja se anunta musafiri.
Andreeatan - bravo, mamica, ca ai depus dosarul. Am fost si io la noi la capitala, dar nu ma intrebati cum a mers. M-am dus la protectia asta a copilului din cadrul primariei (tocmai s-au mutat la Balaceanca din deal, mai aveai putin de mers si se termina orasul; nici macar telefoane nu le-au instalat inca) si acolo mi-au spus ca au primit indicatii sa primeasca numai dosare de bebelusi nascuti in 2006. Pe de alta parte, in acelasi timp cu mine s-a nimerit un nene care venea din partea cealalta de unde auzisem ca se depun, adica din Amzei, unde de asemenea nu i s-a primit dosarul pentru ca nevasta-sa s-a intors la lucru pe 5 ianuarie (adica exact cazul meu, doar ca eu ma intorc pe 9). Cu alte cuvinte m-am lamurit bustean. De luni iau si eu problema in maini (impreuna cu acritura de contabila) ca mai auzisem un zvon conform caruia dosarele trebuie depuse pana pe 10 (desi eu stiam ca in termen de 60 de zile) ca sa iei banii la timp si sincer nu este momentul sa intarzie ca suntem in buda rau de tot.
S-a mai potolit colega mea, dar nu datorita mie (desi am sunat-o si i-am explicat ca Ana sta in fund si se redreseaza si asa va face si a ei si am rugat-o sa se calmeze), ca deja o potolise mama finutului ei, care acum are 3 ani jumate, vorbeste in romana si engleza (ma rog, sta in Emiratele Arabe ca lucreaza acolo parintii), a inceput sa scrie in engleza (asta deja mi se pare exagerat, dar in partea cealalta), ce sa mai, e super copil, dar fusese diagnosticat cu retard NEURO-MOTOR cand era mic si nu a stat in fund singur decat la 7 luni. Asa ca vazand la altcineva s-a mai calmat, ma rog, cat poate ea, ca de tot nu se cred ca se va linisti vreodata.
Beatrice - foarte haios prichindelul, dar de ce il lasati atat de aproape de TV? Eu in ultima vreme nu am mai lasat-o sa se uite, macat sa nu-si strice ochii ca eu sunt chioara ca o cartita si e tare rau.
Gusta - si ii tine iaurtul ala de foame pana la ora 14? Ca e clar ca va trebui sa apelez si eu la aceasta masa intermediara in zilele in care va suge la 6.30 ca azi, iar la 9 cand plec eu nu ii va fi inca foame. La cat e a mea de flamanda cred ca o sa-i dau ceva mai consistent, de genul fructe cu branzica. Vedem si noi pe incercate cand va fi cazul.
In rest, am savurat ultima dupa-amiaza de libertate, iarasi prin magazine, fara sa cumpar nimic desigur. De fapt plecasem sa pltesc o rata, pe urma am zis sa trec pe la primarie si cum era aproape de Cora, am dat o raita si pe acolo sa cumpar ingredientele pentru lasagna. Tare o sa-mi lipseasca sa fiu prin magazine la ora 16 sau acasa cu Mogaldea, dormind cu ea sau chiar pe afara, la plimbare. Adevarul e ca probabil regret cel mai mult libertatea de a face ce vreau, la ce ora vreau dobandita in aceste luni de stat acasa. Dar, ca de obicei, orice lucru bun are si un sfarsit si ar cam fi cazul sa ma resemnez.
Va doresc o noapte buna!
Loreen - ori ti-a picat netul ori esti deprimata! Ori te-ai saturat de noi?

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Ioana sa stii ca ii tine daca nu exact pana la 14 dar pana la 13:30 ii tine .A mea nu este prea fomista de genul ei .Poate si de asta.

Loreen chiar nu vrei sa mai spui nimic.Esti suparata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Ioanailincam, pai nu il lasam el s-a dus acolo si noi doar la-m tras in poza... Partea mai aurea este ca-l atrage si de multe opri ma vad nevoita sa inchid televizorul... Trebuie sa ma gandesc si la o varianta pentru el... ca sa nu-l iau brusc, ca vad ca se supara...

Gusta, ai mai ca nu esti mare deloc. Ce naiba! Unde te vezi tu mare?

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Ia fiti atente aici superoferta. Dar atentie, expira in 24 de ore pentru ca nu am de gand sa pastrez asa hidosenie in album. Faceti abstractie de faptul ca mi-am facut singura poza si am o mutra de vitica + imi stransesem parul si era "in ape", priviti la culoarea din cap si cum imi vine mie. Si aici aveti si retusul, ca tot ma ruga cineva.
Sa nu radeti prea mult, da, ca v-am facut totusi un mare favor sa va arat ce era de nearatat.
Gusta - mamica, chiar ca nu mi-e rusine cu inaintarile tale. La mine, pe masura ce renunta Mogaldea la alaptat mi se transforma in sosete flescaite. Adio decoltee ca-n povesti sau mai bine zis ca-n filme.
Sa va distrati bine!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salutici
Adina, ti-am dat pemeu.
Am intrat sa va dau reteta de tort cu crema de zahar ars. Am gasit-o pe culinar asa ca nu e meritul meu dar vreau s-o incerc cred chiar in weekendul asta pentru ca tre sa-mi iau adio de la bunatati o buna bucata de vreme si tre s-o fac intr-un mod grandios...
Ingrediente:
8 oua, 14 linguri zahar, 250 ml lapte, 4linguri faina, 3-4 mere, frisca pentru ornat
Mod de preparare
Se prepara o crema de zahar ars din: 4 oua amestecate cu 250 ml lapte si 4 linguri de zahar, se topesc intr-o cratita 5 linguri de zahar, dupa care se tapeteaza peretii vasului cu zaharul topit. Se varsa amestecul cremei in cratita tapetata cu zaharul ars si se pune cratita in alta cratita cu apa rece; amindoua se pun in cuptorul incins si se lasa pina se rumeneste crema. Din celelalte 4 oua , 4 linguri de zahar si patru linguri de faina se prepara un aluat de pandispan: se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile spuma se amestaca pe rind zaharul batind in continuare, se pun galbenusurile pe rind. La sfirsit, dupa ce s-a topit zaharul se adauga 4 linguri de faina proaspat cernute, se amesteca usor cu o paleta de jos in sus pina la totala incorporare. Se curata merele de simburi si coaja, se taie felii si se aranjeaza peste crema de zahar ars. Aluatul de pandispan se rastoarna peste stratul de mere si se coace in continuare in cuptor. Dupa ce s-a rumenit, se stinge cuptorul si se lasa acolo sa se raceasca. Se rastoarna pe un platou si se orneaza cu frisca.

Loreeeeen, pe unde umbli? Uite am gasit reteta pe care o vroiai.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Pe Loreen am depistat-o eu la Parintii intreaba, parintii raspund: Delia tot nu mananca! Cred ca e foarte suparata...

Mergi la inceput

Ioana multumesc de aprecieri dar uneori as dori sa nu fie asa de mari .Ca intai apar sani si dupa apare si mama balenuta.In schimb tati einnebunit dupa ei.Asta e.

Loreen sper ca Delia nu are nimic serios si sper sa isi revina repede.Un pupic mare de la noi.

Androix pai daca si tu incepi cu retete de slabire se duce la mama masi slabitul meu ca de fiecare data zic ca maine ma apuc serios dar tot nu reusesc.

Si sa mor de inteleg de la ce ma ingras ca mananc odata in zi si atunci de regim si eu tot ca balena arat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mai cu voi nu poate omu' sa sufere de-o depresie panicoasa scoasa din butoiul cu melancolie blegoasa...

Netul merge saracul...neuronii mei fac figuri...is suparata pe viata asta ordinara,is suparata pe mine ca femeie normala la cap,mama respensabila nu-mi pot aduna toate bucatile sufletului lovit de pe unde le am imprastiate,is suparata pe situatie pe orice...si m-am asezat intr-un colt si am asteptat sa-mi treaca...dar slabe sanse
V-am citit insa nu sunt o companie placuta in momentele de fata...ma straduiesc...

Monicica mersi mult de aprecieri...de decorat m-am ocupat singura eu si cu ideile mele...aveam eu si altele dar de unde naiba sa caut si meseriasii aia care sa mi le puna si in practica...si binenteles banii...mai trebuiau ceva pentru finisaje insa asta a fost...vorba aia ne-am intins cat ne-a fost plamuma dar tot am ramas cu picioarele afara...

Corni am patit si eu cu Delia si cu pilota o faza de-asta...o lasasem la joaca in patut si o gasisem facuta pachet urlator...pana i-am dat de cap a durat ceva timp dar cred ca eram prea sarita ca sa ma sperii...dar nici ea nu a avut reactii negative
Saltea am din aceea cu par de nuca de cocos......sa nu ma intrebi ce-i face ca habar nu am...

Ioana imi place parul tau...dar sti si tu ca nu te poti...in gustul omului ca si eu fac la fel daca nu-mi place ceva...poate sa zica restul ce-or vrea...io nu si nu...si pace...dar ma si costa chestia asta,cate 200 de suvitat...dau un ban da satu in fata ce p...mea sunt o doamna,mai...
In rest cu colega ta pe de o parte o inteleg,ca barzauni am avut si eu,la Bianca urmaream copilul cu oglinda noaptea sa vad daca respira i cand mi se parea ca cantitatea de abur nu-miiese la cantar mai trezeam si sotu sa-i spun ca fii-sa nu mai respira...la Delia am fost un strop mai ponderata,ca au mai imbatranit si barzaunii...insa panica si frica exista...Mai nou imi este frica sa nu-mi violeze cineva fetele sau sa nu le fure...sa vezi scenarii de filme,schite...ma gandesc cum chem politia,pe Sergiu Nicolaescu sa o pun si de-un film...pana nu moare...
Pe de alta nu...mai ales pe dr care sunt atata de slobozi la gura si diagnostice...de fapt ei isi incearca prostia si norocul...daca se prinde bine,daca nu...mai persevereaza...eu i-as mototolii pe toti putin...

Beatriced esti de-a dreptul sadica cu papilele mele gustive...auzi da' tu mananci ceva din ce ne scrii noua...?

Andreelor am notat retetele...multam fain de tot...am sa ma ocup de ele cand oi da jos putin si mai ales cand oi avea dispozitie...ca altfel mi se taie ...

Gabitza o splendoare pozele cu fortareata,mai ales somnul pe baricade,Gusta bati campii cu grasimea si cu ... laptariile... bucura-te ca le mai ai...ca o sa plangi cand o sa le ai strampi flausati si floscaiti...Nelia ti-au raspuns fetele si ti-am dat pm cu linkul...

Si restul mai trebuie sa fac lectura ca mi-au fugit raspunsurile pe drum...

De Delia ce sa va zic ca azi s-a implinit a cincea zi de cand sugem numai lapte cu cereale sau cu biscuiti...ca mancare solida neam...
nu stiu cat ma mai tin nervii sa suport situatia asta...pe ea vad ca o doare fix in aripa ca se multumeste cu biberonul...e vesela,sta la gargara cumine si cu cine are chef sa o asculte,mai baga o excursie prin casa pe jos sau pe sus,depinde de chef...

Ma duc sa prostesc copilul cu biberonul si ma intorc...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Deci ce era mai interesant am uitat sa spun.

Ioana arati foarte bine(am vrut sa folosesc alt cuvant dar imi e ca ma baneaza astea).Deci vreau sa iti spun ca iti sta super.

Si Loreen cand mai cazi in depresii de astea sa stii ca noi suntem aici si nu scapi asa usor de noi.Eu una sunt mai ceva ca raia,asa ca ai grija.

In seara asta am o energie iesita din comun si tare vreau sa vad cum o sa se termine ca deja tati se da pe langa mine si ma mangaie asa frumos cum nu a mai facut-o de mult .Dar mai are omul de astept ca sporturile sunt nocturne si copilul trebuie sa adoarma bine.

Mergi la inceput