Mamici din Arad...??? (40)
Raspunsuri - Pagina 6
flavia ramona spune:
Ioanaaaaaaaaa e pe bune????????????? Esti gravidutza? Ca si eu asa am inteles ca si Claudia_Maria. Hai nu ne mai tine pe jar!?
pozici
pufymic spune:
Asa se pare fetelor! Cel putin asa zic cele 2 teste de sarcina pe care mi le-am facut!Oricum inca nu-mi vine sa cred, asa ca astept confirmarea de la dr.!
Chestia e ca e f. mica sarcina, ciclul trebuia sa-mi vina azi sau maine, deci n-a intarziat (inca), dar imi era cam greata, asa ca m-am gandit sa imi fac un test. Sper sa poata vedea ceva la eco.....
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
cristinacsa spune:
Felicitari Ioana!
Invazie de gravidute la Arad!.La anu pe vremea asta o sa avem aproape toate 2 copilasi, ca pina acum eram singurica.
Cristina si gemenutele
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
flavia ramona spune:
Ioana FELICITARI!!!!!!
Vezi, asta apropo de faptul ca nu mai suport carnatul si tu ziceai ca ti-a fost greata de la carnat . Nu-mi vine sa cred, ce de gravidutze.
Cred ca cel mai bine ar fi sa faci un eco intravaginal, ca acolo se vede, chiar daca e foarte mica sarcina. Daca nu ma insel au asa ceva la Laser System.
Deci sa inteleg ca Clau nu va mai intra pe aici???? Si nici Magda?
Ma bucur pt toate fetele. Diana, trebuie sa dam o bere (fara alcool normal) cand ne intalnim.
Cristina si eu vreau sa ne intalnim. Sa vedem, Nico cand ii trece la Paula varicela? Ca sa puteti veni si voi. Eu sunt disponibila ca de obicei mai dupamasa, de pe la 17:30 incolo.
pozici
pau spune:
Flavia,cred ca pana in 23 suntem gata cu varicela,o are din 1.01.2006.Si noi tot dupa-masa am putea.Mai vorbim.
Fetele,ati luat pana acum vitamine?,am fost ieri la dr meu de fam.,si mi-a prescris o tura de vitamine, sa fie pregatit corpul inainte de sarcina,i-am spus ca poate in primavara asta,v-a trece barza si pe la noi.Mi-a scris sa i-au Vitamax si Tonotil-flacon.Va pupam,Nico si Paula.
pufymic spune:
Flavia eu nu cred ca voi merge la intalnire ca nu stiu pe care dintre bolile infectioase ale copilariei am facut-o si pe care nu, asa ca mai bine ma pazesc!
Nico la noi a fost neplanificata sarcina, asa ca n-am luat nimic.Dar acum am inceput sa mananc cum trebuie.
Pupici!
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
flavia ramona spune:
Viitoare mamici, va astept si la "Odisea sarcinii in 40 de sapt", sub. "Mamici de septembrie-octombrie 2006".
Nico eu nu am luat nimic inainte in afara de acid folic.
pozici
maggda spune:
Fetelor nu pot sa creddddddd chiar as toate????Clau acusi te aud si pe tine .Eu sigur nu.Dar aici e invazie de gravidutze .Nici daca v-ati fi programat nu va reusea chestia asta.
Felicitari Ioana!
Va las ca tocmai mi-am prajit carnatz(deci nu sunt gravida) si merg sa pap pana nu ma trezesac gravida daca stau prea mult pe aici .
pupici
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
pufymic spune:
Magda esti mortala! Si zici ca tie nu ti-e frica?
Mersi de felicitari!.....abia sapt viitoare ma conving si eu daca e intr-adevar bb!
Inca nu pot sa cred!!!
Pupici
Poze Yahoo
alinamoro spune:
Ioanaaaaaaaaa, nu-mi vine sa cred....felicitari si sarcina usoara.
Ma bucur pentru tine, ce fain!
Vad ca la tine a debutat cu greturi! Nu mai manca carnat ca vezi ce patesti?
Fetelor, nu stiu ce s-a intamplat, dar e molipsitoare sarcina.
Flavia, poate la tine era 20 mm, adica 2 cm.
Ne-ai intrebat ce au zis sotii nostri. Calin a fost super incantat, el vroia de mult, el a fost cel care m-a "lamurit" sa mai facem un bb. Eu am zis ca nu mai vreau si uite ca m-am razgandit. Mi-am dat toate lucrurile ce am avut la Dragos, hainute, scaun de masa, carucior, rotobil...acum trebuie sa mi le cumpar sau poate le imprumut de la o prietena.
Clau, pe unde esti? Vezi sa nu lesini daca citesti pe-aici!
Cine urmeaza?
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun