Mamici din Arad...??? (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

Da Alina,mi-ar place sa fiu eu urmatoarea.Dar sincer nu stiu exact cand se va intampla asta.Eu i/au medicamente contraceptive si au auzit ca daca ma hotarasc sa fac bb trebuie sa renunt la ele cu 6 luni inainte de conceptie,nu?
Pupici!!!

P.S- O sa pun si eu curand poze de la Arieseni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!

Mor de nervi ca-mi merge infernal de greu netul(dupa ce dimineata n-a mers deloc!), iar telefonul nu-mi merge deloc de ieri!(si culmea e ca acum am de dat niste telefoane importante.....)!

Cum va simtiti burticilor?

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pau spune:

Buna fetelor,in primul rand felicitari pt BB,sa aveti o sarcina usoara,si multa sanatate.Nu am intrat de mult,am avut pb si cu calculatorul a luat ceva virusi.Flavia,Lisa are si ea varicela?
Paula este la jumatatea tratamentului,astept sa treaca sa putem iesi la aer.Se plictiseste tot cu cartile de desenat,de povesti,i-am mai cumparat o tura de ele,si un cd la calculator sa deseneze,nu mai stiu ce sa-i dau sa faca.Ne-avand activitate sa-si consume energia nu prea doarme nici la pranz,in schimb de la siropul"Peritol"mananca la greu.Sanatate multa la toti copii,la mamici si viitoarele mamici.Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor!
Azi mi-am facut echo si bb are 17 mm. Echograful a aratat ca am 5/6 saptamani.
Eu astept musafiri pe la 19, asa ca nu stiu daca mai dau pe-aici asta seara.
Va pup si va doresc o seara fain!

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Alina, felicitari pentru eco! Super. Ei las ca vin ele si simptomenle de sarcina!

Flavia nu te mai stresa atata, esti graviduta acuma!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (20+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Decembrie 2005

Mergi la inceput

Alinush felicitari pentru "uriasul" de 17 mm din burtica! Sa fiti sanatosi amandoi! Dragos ce mai face?

Nico mai un pic de rabdare si acusi iesiti afara!

Tocmai vorbesc cu Diana si ii ziceam ca mor de greata ca m-a pus naiba sa mananc carnat!

Pupici!

Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Alinush 17 mm??????????? La mine era de 2 mm la 6 saptamani (adica saptamana trecuta). Asa mare diferenta e? Asta intreaba o nestiutoare, sa nu radeti .......

Diana, esti o dragutza , incerc cat pot sa nu ma stresez. Din pacate serviciul nu ma scuteste de asa ceva, dar sunt mai calma ca inainte. Bomban cate ceva si imi revin.

Ioana, eu nu mai pot manca carnat acum, nici nu mai pot mirosi carnat, nu ca vomit, dar il simt asa de greu .

Fetelor nu mi-ati spus ce au zis taticii de vesti? Cum sunt? ?

Pe mine m-a apucat de cateva zile somnolenta, mai mult decat de obicei, as dormi si as dormi si as dormi ........ in nestire.

Vedeti ca pun poze de la cheful de Sf Ioan, doar ca fotograful sef, aadica moi, nu prea apar in ele .

pozici

Mergi la inceput

5!

Cine urmeaza?

Pupici!

Poze Yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

Inca nu am depus dosarul la fortele de munca,nu am primit adeverinta de la servici sper sa reusesc azi.
IOANA sa inteleg ca tu esti a 5 a,daca e asa atunci felictari,inseamna ca a avut dreptate Clau cand a zis ca sarcina e molipsitoare

Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Alinush, e mare simburelul deja...
Flavia, si mie imi era f somn...
Ioana, sa intelegem ca tu esti graviduta nr 5?
Gizele mele sunt la gradi , asa ca eu pierd vremea pe aici.
Ce ziceti, nu ne intilnim?
Va pupam,
Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput