Bebelusi de martie - aprilie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 5

adrianafedorca spune:
ligia eee...n-am vrut sa te supar , zau...., ma laud eu si cu altele...de fapt trebuia sa spun ca ma cam sperie inaltimea lui....nici nu stiu ce marime sa-i mai cumpar la haine....sotul acum tot 190 are, din clasa a 5 a nu a mai crescut....va dati seama cum o sa ma uit eu la cezar....
andrruzza mie dr mi-a zis ca pe la un an ar trebui sa se inchida fontanela...la noi nu cred ca se va inchide pana atunci...dar mai sunt 3 luni si jumatate ...eu tot sper....mai multe nu stiu nici eu ca era tare grabita dr cand a fost la noi si n-am apucat sa intreb mai multe ....
ma duc sa tsrang putin prin casa sa pregatesc supica lui cezar pe la 13 papam si afara cu noi e superb afara...e soare si e asa senin...sper ca nu e cu dinti...
Adriana si bb Cezarica
Sarbatori fericite
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110&whichpage=1 br / " target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

adrianafedorca spune:
nu pot sa plec fara sa va zic si de alinutza....
am fost si am cumparat biletul de avion...pe 14 ianuarir pleaca spre belgia...intoarcerea pe 24 ianuarie....nu-i asa ca-i minunat....mie nici acum nu-mi vine sa cred...sincera sa fiu la inceput facem eu pe optimista dar nu credeam ca se vor strange banii asa repede...dar pentru asta s-au inventat minunile...nu? acum nu mai ramane decat sa ne rugam ca operatia sa decurga bine si sa se intoarca cu bine in romania ...
Adriana si bb Cezarica
Sarbatori fericite
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110&whichpage=1 br / " target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

andrruzza spune:
Am sunat-o pe pediatra s-o intreb cum e cu inchisul fontanelei, mi-a zis ca-i in regula sa se inchida intre 9 luni si 2 ani!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

danna_J spune:
Fetele mele dragi in primul rand LA multi ANI, un an plin de bucurii si succes in tot ceea ce faceti! La multi ani pentru Ioni, Ioane, Ioneli si Ionele, Oane ... ! Sa aveti parte de fericire!De abia ne trezim si noi din amorteala care ne-a cuprins dupa sarbatori, si se simte (cel putin la mine) faptul ca am pasit intr-un an nou! Suntem cam ocupati, am inceput un proiect mare de renovat la o casa noua, trebuie sa-l terminam pana la sf lui Ianuarie. Avem 2 muncitori la casa, eu trebuie sa gatesc si va dati seama ca si manac, dar toate buna si frumoase ca mie imi place activitatea!Sara e bine, eu simt ca am neglijat-o putin in ultima vreme pentru ca are poze cam putine, dar creste frumos, papa bine (borcanase + lapte) se dezvolta bine, se deplaseaza prin casa cu usurinta si e o cuminte! Am fost plecati si la sora mea pentru 3 zile in Germania, mi-a dat seama ca nu e o varsta la care le place sa calatoreasca, Sara are programelul ei cu mesele si dormitul si nu-i place sa negocieze pe tema asta!Va pup pe toate, voi mai scrie despre noi, sper ca mai des ca anul trecut! Sa aveti un we placut![url="http://http://alinalumina.go.ro/(Alina lumina site nou)[/url] La multi ani 2006!

danna_J spune:
quote:[url="http://http://alinalumina.go.ro/(Alina lumina site nou)[/url] La multi ani 2006!
Originally posted by danna_J
Fetele mele dragi in primul rand LA multi ANI, un an plin de bucurii si succes in tot ceea ce faceti! La multi ani pentru Ioni, Ioane, Ioneli si Ionele, Oane ... ! Sa aveti parte de fericire!De abia ne trezim si noi din amorteala care ne-a cuprins dupa sarbatori, si se simte (cel putin la mine) faptul ca am pasit intr-un an nou! Suntem cam ocupati, am inceput un proiect mare de renovat la o casa noua, trebuie sa-l terminam pana la sf lui februarie. Avem 2 muncitori la casa, eu trebuie sa gatescsi va dati seama ca si manac, dar toate bune si frumoase ca mie imi place activitatea!Sara e bine, eu simt ca am neglijat-o putin in ultima vreme pentru ca are poze cam putine, dar creste frumos, papa bine (borcanase + lapte) se dezvolta bine, se deplaseaza prin casa cu usurinta si e o cuminte! Am fost plecati si la sora mea pentru 3 zile in Germania, mi-a dat seama ca nu e o varsta la care le place sa calatoreasca, Sara are programelul ei cu mesele si dormitul si nu-i place sa negocieze pe tema asta!Va pup pe toate, voi mai scrie despre noi, sper ca mai des ca anul trecut! Sa aveti un we placut![url="http://http://alinalumina.go.ro/(Alina lumina site nou)[/url] La multi ani 2006!

ligia13 spune:
Fetelor am fost cu Radu afara cu saniutza. Ne-am plimbat nici juma de ora pt ca ii cadea capul de somn. Il toropise gerul. E soare afara, dar e si un pic frig. Cred ca in Poiana e super. Dar sotzul lucreaza.
Acum plimbaretul doarme iar eu beau un lapte batut (de capra). Nu stiu daca ati baut vreodata. E super. Noi l-am descoperit de curand. E facut de Covalact, dar din pacate in Bv nu gasim. Cumpara sotzul cand merge prin Sf Gheorghe sau Covasna.
Va pup, ma duc sa tag si eu un pui de somn, ca tot e sarbatoare azi!
Eu si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi

elibui spune:
Salutare!
Fetelor, avem nevoie de ajutor! Sunt amarata foc si am un nod in gat si-n stomac de frica. Alisu meu, care pe 4 a facut 10 luni are probleme cu varsaturile. Nu stiu de ce, ca nu i s-a mai intamplat pana acum. Si face foarte urat: vomita tot, tot si pe gura si pe nas si apoi inspira lichidul varsat incat se ineaca rau de tot. Au fost momente in care am simtit ca nu mai are forta sa tuseasca si am simtit ca o pierd :(. Prima data a fost cam la un sfert de ora dupa un suc de portocala, a doua la cateva minute dupa iaurt cu banana + mar si a treia dupa gris cu lapte si cu mar copt. Asta in ultima saptamana, insa simt cum are tendinta asta dupa fiecare masa de cateva zile si AM INTRAT IN PANICA! am sunat la dr. si a zis s-o duc la spital ca nu-i normal. nu are febra, e vioaie si nu pare sa fie bolnava. Vomita daca mananca dupa ce urla si asta i se intampla fffff des (urlatul). E teroare, ca vrea in brate toata ziua si plange pana nu mai poate (de nervi) daca nu o iau. (de sarbatori mama a invatat-o numai in brate). De 2 nopti se trezeste foarte des, dar daca o iau in brate si o plimb un pic se calmeaza si se culca. Are limba incarcata si am senzatia ca are ceva pe gat, o pielita poate...
Va rog, ajutati-ma cu un sfat. Ce sa fac daca mi se ineaca iar, si unde e mai bine sa o duc!
Iertare, dar nu m-a lasat nici un minutel pana acum ca sa mai vb si
eu cu voi!
Multumiri pentru felicitarile pt bebe 2! De el am uitat de tot :)
Pupici la bebici si burtici!
Eli + Alice (04.03.2005) + bb2 (dpn 29.05.06)

elibui spune:
LA MULTI ANI tuturor celor care-si serbeaza ziua de Sf. Ion! Sa fiti sanatosi si impliniti!

rrox3 spune:
Elibui imi pare rau ca aveti probleme. Zici ca intr-o saptamana a varsat asa de 3-4 ori? Atunci nu-i nici o obstructie pe traseu, ar fi vomitat mai des. Dar trebuie neaparat sa mergi cu ea la un spital de urgente pentru copii, sa o investigheze atent. Nu-i normal ce se intampla. Poate fi si doar fiindca se agita si inghite mult aer inainte, dar mai bine verifici. Si intre timp fa ce poti sa o tii cat mai linistita si fericita sa nu mai vomite. multi!
Multumim pentru urari si Andruzzei, Adrianei, Ligiei si Dannei!
Adriana 82 cm!!!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie

carmenduta2003 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR IOANELOR, IONILOR, BEBELUSI, MAMICI SI TATICI!!!
Sunt extrem de obosita, Rares s-a culcat aseara dupa ora 2 noaptea, iar pana sa se culce nu a stat o clipa, de la opt seara, cand s-a trezit din somnul de dupa-amiaza (sau de seara). S-a jucat incontinuu, a ras mult, a dansat, a alergat prin patut si cu premergatorul prin toata casa. Cand l-am culcat eram franta. La sapte dimineata s-a trezit, a mancat si a adormit. S-a trezit pe la 11.30, pentru ca a sunat telefonul.
Si cine facea scandal mare pe la 1,30? Rares, care nu mai putea de somn. A plans in hohote, cum nu prea l-am vazut pe el sa faca, pentru ca nu vroia sa-l schimb de pampers, nu voia sa stea culcat. A facut si kakitza, pe care i-am luat-o din zbor, pentru ca se ridica fortat, nu mai stiam ce sa-i fac. Am crezut ca-l doare spatele, ca are ceva de plange in halul asta. S-a potolit foarte greu, si numai dupa ce i-am atras atentia cu diverse obiecte cu care nu are voie, de obicei, sa se joace.
Si ieri mi-a mai facut scandal, vroia mobilul meu, la care vorbeam atunci, si pentru ca nu i l-am dat, a facut o criza si a inceput sa planga rau de tot. Si el nu a plans niciodata pana acum. De ce o fi asa de nervos, oare? Dintisori inca nu are, pare putin umflata gingia, dar nu stiu daca trebuie sa-i iasa deja.
Caramella, felicitari pentru dintisor, bravo Aliciei, fetita cuminte. Dupa ce scrii tu, mi se pare ca mananca foarte bine, Rares nu mananca mai mult, poate chiar mai putin.
Adrianafedorca, ti-am admirat lunganul, e foarte frumos, si nu pare slab, in poze cel putin.
Ellibui, imi pare rau pentru ce vi se intampla, ce v-a spus doctorul, nu a consultat-o? Rares nu vomita, nu stiu ce sfat sa-ti dau. Sanatate multa.
Poze Rares
Varsta lui Rares