Bebelusi de martie - aprilie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 6

adseana spune:
LA MULTI ANI TUTUROR BB-ILOR, MAMICILOR, TATICILOR, BUNICILILOR care poarta numele de IOAN, ION , IOANA sau alte derivate!
Va pupam!Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

rrox3 spune:
Mamacita am uitat sa-ti zic de ghetute, este un magazin cu articole pentru copii in Unirea la etajul 3 care vinde si incaltaminte marca respectiva. Nu au toata colectia, dar au destule.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie

gegea spune:
La multi ani, Melissa Ioana si Adina Nicoleta!
La multi ani si tuturor Ionilor si Ioanelor!
Haideti sa vedeti ce mare am crescut!
Geani si Daria

gegea spune:
Buna seara!
Noi am fost in vizita la un Ion, unde Daria a fost tare cumintica, a dormit si a mancat bine.
In rest, toate bune si frumoase...
adriana, wow...1,90 in clasa a 5-a? Cezarica calca frumos pe urmele taticului. si sanatate!
elibui, imi pare rau ca treci prin asta cu Alice, mai ales ca mai e un bebe pe drum si nu ar trebui sa te stresezi. Cel mai bine i-ar prinde un consult amanuntit.
Haideti sa vedeti ce mare am crescut!
Geani si Daria

Ana71 spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Ioana, Ioan, Ion si derivate!
La multi ani: Melissa Ioana ( Claudia_2803 ), Ema Ioana ( Anca Micaela ),Ioana (Rrox3), Thea Ioana ( Crangutalil ), Ioan Rares (Oanamaria Luiza ), Rares Ionut (Cristinatwo ), Miruna Ioana (Miska ). Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi si sa va bucurati parintii!
Elibui, imi pare rau ca aveti probleme. Ma gandesc ca, daca tu ai observat ca varsaturile apar dupa agitatie, o cauza ar fi ca trage mult aer inainte de masa. Eva a avut o perioada cand regurgita si pe nas si pe gura si se ineca foarte tare . Pur si simplu inspira iarasi lapticul ala si se ineca ingrozitor. Am ajuns si eu la dr. cu ea. Ultima oara acum vreo 2 luni, era la mine in brate si agitandu-se foarte tare i-a venit ceva iaurt (asta mancase cu o ora in urma) si pe nasuc si s-a inecat incercand sa inspire. Momentele alea cand se agita incercand sa respire sunt ingrozitoare. Dr. mi-a zis ca o sa-i dispara cu timpul, ca regurgiteaza si s-o las in pace. Si eu sunt de parere sa mergeti cat mai repede la dr., macar pentru linistea ta. Poate sa aiba si amigdalele inflamate. Dar numai pediatrul iti poate spune, dupa consult, care-i problema. Sanatate multa!
Si Eva a inceput cu niste figuri, vrea numai in brate, sa ne plimbam, sa se ridice pe tot ce-i iese in cale (mai putin in patut, unde-mi convine mie s-o las ca acolo sunt mai putine pericole, dar parca stie ca acolo are voie sa se ridice si n-o mai intereseaza), sa dansam si sa se joace cu tot felul de ciudatenii (binenteles nepermise). Mi-e ciuda ca are tot felul de jucarii de calitate, numai bune pentru ea (dupa parerea mea) dar nici nu le baga in seama.
Azi am serbat ziua lui Victor la Mc Donalds, n-am luat-o si pe Eva ca nu cred ca ar fi rezistat (si nici eu, de altfel) 3 ore acolo, asa ca suntem terminati (cand ne-am intors ne-a luat de odihniti si a topait pana la 10- noroc ca la Victor a venit si o prietena de-a lui care o iubeste tare mult si care a distras-o de la maraiala de seara-devenita aproape obisnuinta).
Ma duc sa incerc sa-l culc si pe Victor care e ca piticul pe comoara cu cadourile primite si tocmai ce mi-a zis ca are de gand sa se joace toata noaptea (a primit tot felul de roboti, port-avioane, action-men-i, etc).

mamacita spune:
LA MULTI ANI tuturor celor ce au onomastica in aceasta zi sfanta!Sa ne traiti cu numele!
Bineinteles,iar am creierii varzaNu stiu ce sa ma mai fac,dar vad ca aproape toti bebelusii nostri superbebelusi sunt supermaraiti
Alexut,cand vine ora de adormit,imi produce cosmaruri.se opune cu toate fortele lui,si are destule,sa nu adoarma,desi fizic e daramat,vrea sa se ridice si nu mai poate,se enerveaza si plange.dar nu cumva sa-l asezi intr-o pozitie cat de cat asemanatoare celei de somn,ca incepe sa urle si sa sara ca ars.Mai putin in carucior,dar nu pot sa-l adorm la infini ziua in carucior ca-i distrug coloana.Iar noaptea se culca,mai bine zis cade rapus,pt ca apoi la cele mai ciudate ore sa te trezesti ca sta ridicat la marginea patului si nu se lasa adormit vreo ora-doua
La astea se adauga chinul cu mancatul din timpul zilei,mai ales la pranz,cand pt 50 grame stam o ora cu circ,ras,plans,nervi etcCred ca vreo saptamana il voi face vegetarian,ca prea se opune la toate produsele de provenienta animala si oricum cantitatile pe care le ia din ele nu se vor cunoaste lipsa la inventar
ligia si rrox,multumesc pentru informatiile despre comp si ghetute si multumesc tuturor pt intelegere,sustinere si urari.Mi-a palcut expresia dannei ca'Sara nu negociaza'in ce priveste programelul ei,ceea ce e absolut valid si pt Alexut.
Azi mi-am prins urechile-dr.prost-cu avast-ul,ca l-am instalat eu frumusel,am rulat sa-mi scaneze,a gasit un virus,dar nu mi-l sterge
iaca!Nu stie el sau nu stiueu,nu se cunoaste inca originea problemei,dar nu pot sa-l scot de acolo,ba pe deasupra mi-a intrerupt si scanarea acolo unde l-a gasit,eu n-am stiut cu m sa-i dau sa continue,mi-a luat-o de la inceput,ce mai,un circ intreg,ca m-a pufnit si rasul,desi nervi imi facuse Alexut destui.apoi ma apuca mila-de alexut,nu de comp
-si da-i si pupa-l!
Hai ca devin incoerenta,imi e dor de 10 ani mai putin,sigur as fi rezistat altfel,acum am devenit o adevarata bocitoare,va innebunesc si pe voi.
adriana,super baschetbalistul!Dar 1,90 in clasa a cincea chiar n-am mai auzit(fara ceva hipersecretie de hormon de crestere hipofizar)!Cezarica e un frumos si nu mi s-a parut slabanog,si-apoi nici n-ar avea cum la cat mananca...
rp,chiar,ca intrebai,ma doare fiecare particica din fiecare vertebra si fiecare muschiulet paravertebral,dar cand ridica manutele spre mine si se cocoloseste la pieptul meu,ma anesteziaza mai ceva decat o fac eu profi,pentru ca apoi s-o luam da cappo
Ana,nu am scris ca ti-am admirat puisorii,si tie si lui Marox?!Sunt bezmetica rau,sa va traiasca,sunt superbi si voi pe langa ei!
Burticile ce fac?elibui,neaparat consult,la nevoie second opinion,nu va lasati asa!
Ana,LA MULTI ANI PTR PITICUL DE PE COMOARA
ligia,la voi e frumos iar la noi e oribil,e frig si ninge mai degraba a burnita si bate un vaaant,yeak..
carmenduta,dar vad ca si Brad Pitt a devenit mai agitat;ce-o fi cu bebeii nostri,se agita de la schimbarea fronturilor atmosferice?
Mai bine fug sa ma culc,caci azi noapte v-am spus ce program desfasuram la 2 si intre 4 si 5:30SOMN USOR!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

ninocikap spune:
La multi ani!!! pentru Thomas Daniel - Gabrielaveres.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

andrruzza spune:
La multi ani Thomas Daniel !!!
(nino, te-am asteptat sa apari pe mess si am intrat apoi aici pentru urari)
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

ninocikap spune:
Andrruzza sa inteleg ca sunt si eu un pic indispensabila pe aici?
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze