Despre greutate
Raspunsuri - Pagina 10
patou spune:
baietelul meu s-a nascut cu 3,850kg si a avut 8,5 kg la 1 an.
"il est plus facile de dissocier un atome, que de se débarrasser d'un préjugé"
tincu spune:
Fetita mea s-a nascut cu 3,300kg, iar la un an avea 9,250 kg.Acum la 2 ani si 5 luni are 14,200 kg.Baietelul meu s-a nascut cu 4 kg, iar acum la 4 luni are 8,100 kg.Precizez ca ambii copii au fost alimentati exclusiv artificial.
leokris spune:
baiatul meu cel mare sa nascut cu 3.300 acum la 5 ani are doar 18kg iar baiatul cel mic sa nascut cu 4.430 acum la 1.6 luni are 15kg cel mic a fost mancacios de mic si l-am alaptat pana la 7 luni iar pe cel mare pana la 11 luni nu toti copii sant la fel.O zi buna
crys3000 spune:
Baietelul meu s-a nascut cu 3600 grame si acum la 8 luni are 9Kg.
Asistenta mi-a spus ca asta e greutate pentru varsta de 1 an.
Sheannamp spune:
Initial creeata de mihaela2712
fetita mea de 7luni si 1/2 ia f. putin in greutate.acum are 6760g.de la 3luni refuza laptele.cu mult chin daca mananca 300ml/zi.uneori si mai putin.am inceput diversificarea-de la 4luni-cu borcanele de la hipp, apoi de la nestle.le mananca cu placere.ma ingrijoreaza faptul ca ia f. putin in greutate-in ultimele 3luni cca.250g/luna.in rest s-a dezvoltat normal.e f.vioaie si neastamparata
flavia maria spune:
Mihaela parca vorbesti de bble meu..exact in aceeasi situatie sunt si eu... acum are 8 luni si o saptamana si are 7400gr...ia ff greu in greutate dar nu am ce sa-i fac...asta e ritmul lui de crestere...
Multa sanatate!
mama de 2 bbei prematuri ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)
lalilu spune:
Daca mananca putin de asta nu ia in greutate si nu prea ai ce sa faci. Daca papa normal si creste mai greu, inlaturand vreo problema de sanatate , inseamna ca asta e ritmul lui de crestere si iarasi n ai ce face. Incearca sa nu te stresezi prea tare, sub nici o forma nu l forta, ca face o anorexie de nu mai mananca nimic!
Fata mea, care acum are 8 ani, la 1 an avea 7.800g (cred ca v am luat pe toate)!.Baiatul are un an si 9.800g . Fiecare are ritmul propriu de dezv. Nu te chinui si ai rabdare ca vor creste(chiar daca mai incet) iar lucrurile se vor schimba. Credeam ca nu o voi vedea pe fiica mea mancand vreodata, dar iata ca are 8 ani si 25 kg.Aveti rabdare, mamici, va inteleg, ca am trecut prin asta!Dar trece!!!!
mihaela2712 spune:
multumesc, fetelor! m-am mai linistit.sabina a avut l anastere 2900g, la 5luni 6220,iar acum la aproape 8luni-6800.late papa putin, in rest mananca
vrdoljak spune:
baietelul meu stefan s-a nascut cu 3.900 iar acum are aproape 5 luni,il alptez doar la san si are acum aproape 10 kg la 5 luni.Nu stiu daca este bine,doctorita mi-a spus ca un copil care suge doar san nu are nici o problema daca ia in greutate.Este un papacios,are deja un dintisor si ii iese si al doilea.
va pup.lili si grasunelul stefan.
daliaailad spune:
quote:
Originally posted by flavia maria
Mihaela parca vorbesti de bble meu..exact in aceeasi situatie sunt si eu... acum are 8 luni si o saptamana si are 7400gr...ia ff greu in greutate dar nu am ce sa-i fac...asta e ritmul lui de crestere...
Multa sanatate!
mama de 2 bbei prematuri ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)
Buna fetelor!
Nu va faceti griji, si Bia mea era o papusica lunga si subtirica. La 9 luni avea 7500g iar la un an 9200g. S-a nascut cu 3200g si a fost mereu o mofturoasa la mancare.
Eram ingrozita cand mergeam la cantar pentru ca mi se prezenta situatia ca fiind catastrofala. Ma luptam cu lingurita, ea tipa, nu deschidea gura...Masa era un cosmar pt amandoua. Plangea cand ma vedea cu lingurita. Apoi un pediatru mi-a zis sa nu mai insit cu lingurita pentru ca a facut o psihoza de nu-mai-stiu-care. Am stresat-o prea tare dupa ce m-au stresat altii pe mine. Sa nu faceti greseala mea!
Acum are 6 ani si jumatate si inca mananca selectiv. Mananca foarte bine daca ii place ce are in farfurie.
Dalia
http://by.lilypie.com/X8XZp2.png
http://b1.lilypie.com/Ck8qp2.png