Faze care ne enerveaza in filme

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Originally posted by denizel

Si, cea mai cea, este cand e un bebe in familie, toata lumea e super incantata, se intalnesc si vorbesc si se simt bine, bb rade non stop si sta cu orele intr-un cosulet acolo, iar parintii sunt relaxati si odihniti. Asta chiar o fi adevarata, mey?

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

eu nu am experimentat decat varianta cu bebe mic si de aceea, vazand in ultima serie din "friends" niste scene asa cum le-ai descris tu mai sus, nu am incetat sa ma minunez de cum adoarme copilul acela intr-un minut, exact cand e mai mare nevoie de asta si, in general,de cum continua viata parintilor lui de parca aproape nimic nu s-ar fi schimbat.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Teodora, daca iti raspund off topic pe topicul tau, ma ierti, da?:))
In momentul in care ai musafiri, un copil mai mare de 3 ani va face tot posibilul sa atraga atentia asupra lui. Din aceasta dorinta, va ajunge pana acolo incat va aparea gol pusca, "purtand" doar ochelarii de scafandru si tubul ala prin care se respira atarnandu-i din gura:)). Niciodata nu se va duce la el in camera sa coloreze sau sa faca pt, mami si tati un desen. Eventual, va incerca sa aduca toata camera lui sub nasul invitatilor.
Iar cand vine ora de culcare, decat sa auzi obisnuitul sir de proteste( ca: da' nu e corect!; da' de ce sa ma culc io inaintea la toti?; da' ce credeti, ca sunt pink?-asta-i numele unui mutunachi cu care doarme), preferi sa te creada musafirii un parinte denaturat, caruia nu-i e mila de un biet copilas, din moment ce il culca la 2 noaptea( bineinteles ca majoritatea musafirilor nu sunt parinti:))

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

pe mine ma enerveaza cand eroina,ca sa i se piarda urma,isi pune vopsea de par in plete,apoi si le taie cu-o foarfeca de gradinarit:-D,iar dup-aia iese proaspata,tunsa,coafata si cu manichiura facuta (eventual dintr-o toaleta publica).

si ma mai enerveaza ca masinile explodeaza cand se trage cu gloante in ele(cei de la mithes buster au demonstrat ca nu se intampla asa) sau ca eroii principali ies dintr-o cladire exact cand aceasta explodeaza undeva in urma lor,la o distanta buna,a.i. pe ei sa nu-i atinga nici o aschie.dar ei oricum se arunca la pamant,pt. orice eventualitate:-D

offtopic:apropos de ce spunea denizel-fii-meu a vrut azi sa ia cu el computerul la gradinita(imi zicea sa i-l bag in saculetz),ca sa-i arate educatoarei ce jocuri are el:-D

...if you know what I mean.(proverb american :-D)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Ce ma enerveaza pe mine:
-in filmele femeile cu parul lung nu si-l prind niciodata indiferent de ce ar face- se lupta parul e intact, merg prin jungla la fel, fac curat etc
-in momentul cel mai tensionat al filmului fie ploua, fie e noapte etc oricum natura simte trairea eroului si actioneaza in consecienta si apoi la final cand treaba s-a rezolvat apare si un soare din ala mare si frumos de parca ar fi in Hawaii
-ma nerveaza faza in care un personaj vrea sa spuna marele secret altei persoane si in acel moment apare ceva: fie ala ii zice are el ceva mai intai de spus asa eroul se razgandeste sa mai spuna, fie intervine o chestie.
-copii mici dorm tot timpul- ii nasc si dorm pana la adolescenta
-politia nu apare niciodata atunci cand e nevoie ( gen niste impuscaturi ceva) dar apare atunci cand nu au nevoie de ea( gen o mama disperata vrea sa isi revada copii, luati in mod necinstit de altii, apare politia si o baga pe mama la zdup)
-ma nerveaza cand lumea orbecaie prin intuneric si nu aprind un nenorocit de bec
-sau film cu monstrii toata lumea stie ca sunt zgomote rele si ei se duc singuri sa vada ce e
-intotdeauna cand esti atacat in casa ta usa de la intrare e vesnic inchisa si trebuie sa fugi pe scari la etaj
-toate dorm cu sutien pe ele- doarme vreuna din voi in chiloti si sutien?

mai scriu cand imi mai aduc aminte

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios

Mergi la inceput