Faze care ne enerveaza in filme

Faze care ne enerveaza in filme | Autor: Teodora D.

Link direct la acest mesaj

Aseara am vazut o comedie usoara si trasa de par, care mi-a placut insa, "vinovatul" fiind Colin Firth, dar mi-a adus in fata ochilor si cateva scene-stas care au ajuns sa ma irite:
-Ea se culca intotdeauna abundent machiata, cu o tona de tus si rimel in jurul ochilor+rujata si se trezeste in aceeasi stare de "prospetime", cu machiajul intact
-tot Ea are la trezire parul perfect aranjat, nici un fir nu e zburlit, iar in eventualitatea ca are suvite rebele acestea cad intr-un mod f. sexy; faza asta si cu cea anterioara induc in eroare barbatii planetei
-cand cineva schiteaza niste pasi de dans intr-o sala plina de oameni "intepeniti", acestia isi dau brusc drumul si incep sa execute si ei niste figuri de dans perfect armonizate cu dansul celui ce a dat "tonul"
ar mai fi multe,multe lucruri deplasate in filme, dar va las si pe voi sa scrieti.

p.s.-mi-am amintit de o faza aiurea din "Troia", am vazut-o recent intr-o poza(filmul l-a vazut sotul meu si zice ca a remarcat chestia)-in spatele lui Ahile se vede pe cer un avion!

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Initial creeata de Teodora D.

p.s.-mi-am amintit de o faza aiurea din "Troia", am vazut-o recent intr-o poza(filmul l-a vazut sotul meu si zice ca a remarcat chestia)-in spatele lui Ahile se vede pe cer un avion![/teal][/font=Comic Sans MS]

Troia ua...ce film prost.
Se bate Ahile cu Hector. Paf paf , poc poc. Nevasta lu' Hector sus in tribune. Astia jap - jap trosc trosc p'acolo prin tarana. Tavaleala la greu. Razbeste Ahile si'l omora pe Hector.
Nevasta'sa distrusa se prabusi undeva la peluza a 2a si se inchina cu cruce d'aia calugaresca de 1m/1m

A dreaq premonitie. Stia ea ceva de acu 4 mii de ani.

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Pe mine ma enerveaza, printre altele:

- nimanui nu ii pute gura dimineata (asta e din ciclul "prospetime")
- orice amarat are un apartament superb cu vedere spre o priveliste minunata si decorat ultimul tip
- nu sta nimeni in casa in trening sau in chiloti ca oamenii normali, totdeauna sunt in haine elegante (in afara de aia amarati sau de filmele care se vor "indie")
etc.

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

am zis ca nu mai scriu, dar nu ma pot abtine, ca tot veni vorba de batalii; am aici doua nemultumiri:
- in lupta apriga, eroul "cel bun" e ranit ffff.rau, dar isi revine la timp, adica in ultima clipa, adica atunci cand e pe cale sa primeasca lovitura finala, si il "executa" pe nenea cel rau
-daca "nenea cel rau" e ucis, el totusi nu moare asa cum cred prostii, ci revine cu o figura inspaimantatoare intr-un final apoteotic

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

ahhh, pe mine me enerveaza "sablonul invierii". Adica personajul bun reuseste, dupa lupte seculare, sa-l sfirseasca pe "cel rau". Al bun e convins ca "al rau" e mort, sfirsit, terminat, insa cind sa se-ntoarca cu spatele, "al rau" invie mai puternic, mai fortos si abia atunci are loc, de fapt, scena finala cind "binele" triumfa asupra "raului"
teodora, scriam in acelasi timp ...acu' nu-s ce sa mai zic :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.
-daca "nenea cel rau" e ucis, el totusi nu moare asa cum cred prostii, ci revine cu o figura inspaimantatoare intr-un final apoteotic [/teal][/font=Comic Sans MS]

.... sau intr`o continuare, in care culmea!, tot eroul princial salveaza lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

deci faza: iese madam Bridget Jones din baie, cu stickul fluturand, stickul avand varful in sus, si daca nu mi ti-l invarte prin aer si mi ti-l scutura si zdruncina etc, valeu. dupa care se aseaza pe canapea cu numitul colin firth si pune stickul pe masa, la orizontala, sperand in acuratetea rezultatului. pai, mah, asa a invatat ea ca se procedeaza cu bietul test de sarcina? n-a citit instructiunile? dupa asa faza idioata am inchis tembelizorul.

Teodora, povestim de faze enervante sau de clisee? sau de amandoua? :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns White Pisana spune:

"Aprob pozitiv" tot ce s-a spus deja! Si mai adaug din ciclul clisee in filme de actiune:
- dc eroul este urmarit de o banda intreaga in momentul confruntarii "cei rai" nu ataca toti deodata: ataca cate unul, pe rand, asa incat eroul cel mare si tare sa aiba timp sa ii elimine si ceilalti stau in jur si danseaza amenintator de pe un picior pe altul
- dc eroul este urmarit de de 100 de indivizi care trag cu armele NICI UN glonte nu il nimereste; dc trage el insa...glontele si victima!
- bombele sunt mereu oprite cu cateva sutimi de secunda inainte de detonare

Dc imi mai amintesc revin!

Super haios subiectul Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Lilanda, am lasat ciorba pe foc ca sa editez si sa scriu ca "raul" revine numai pt. a fi "ucis din nou", dar vad ca mi-ai luat-o inainte.

Conchita, scriem si de clisee si de tot(pe mine cliseele ma enerveaza).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aino spune:

Mai Teodora,Lilanda,Pisana voi vorbiti de Popey marinarul?

Un film care nu mi-a placut,tocmai din cauza "efectelor speciale" a fost "Mr.and Mrs.Smith".

Haideti sa va zic o faza tare din Dallas la lala laala lala lala lala-melodia o stiti voi
La sfarsitul unuia din cele 10.000 de episoade a intrat Suelena in spital,unde s-a dus la Geiar.
La intrare avea femeia parul lung.
In urmatorul episod a iesit din spital cu parul scurt!
Se vede treaba ca acolo aveau si salon de coafura si a profitat femeia de ocazie.

A.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aino spune:

quote:
Originally posted by conchita
Teodora, povestim de faze enervante sau de clisee? sau de amandoua? :-))

Conchita,eu nu-s Teodora,dar imi dau cu parerea.
Cliseele sunt uneori enervante.

A.K.

Mergi la inceput