Faze care ne enerveaza in filme
Raspunsuri - Pagina 2
ingerash spune:
happy-end-urile siropoase ma enerveaza
intotdeauna cand e pe punctul de a exploda ceva eroul are de ales intre 2 fire pe care sa-l taie pt. a stopa explozia, in ultimul moment il alege pe cel bun
fata orfana, saraca, etc invata in doua luni tot ce s epoate invata si ajunge in fruntea afacerilor
de eroina sunt indragositit n barbati
ar mai fi, revin daca imi amintesc
p.s. aia cu machiaju' perfect ma scoate din sarite de-a dreptu'
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
annie_xtreme spune:
Mai nou io sunt fan Lost. Sunt in LOST niste faze care ma termina: ploaie torentiala, fulgere, tunete, jungla...se aud niste zgomote ciudate (ale "creaturii")..si atunci eroul ce credeti ca face? Oare se imbraca, isi ia o arma si eventual aduna mai multi oameni sa mearga impreuna sa vada ce e? NUuuuuu, eroul pleaca in chiloti si tricou, fara macar un briceag ceva si se duce sa vada CE E.:D. I totaly love this.
Teodora D. spune:
filmul cu colin firth la care m-am referit in prima postare e "what a girl wants".
la "bridget jones" e de apreciat ca nu a aparut in eternii chilotei minusculi din danteluta suava, care daca televizorul ar transmite si mirosurile precis ar mirosi a flori de primavara; ma gandesc la faza in care fuge ea prin ploaie, mai spre finalul primului film, nu la cea in care apare in budigai supradimensionati, de pe vremea cand se statea dimineata la coada la lapte.
citind ce a scris Conchita despre inchisul tembelizorului, mi-am amintit cum a ramas "tanar si nelinistit" cu un telespectator in minus; inainte de a va povesti, trebuie sa-mi torn cenusa in cap si sa marturisesc ca a existat o vreme cand acest serial imi satisfacea neuronul obosit( profit de ocazie ca sa va spun ca e serialul favorit al nadiei comaneci, daca nu s-o fi plictisit si ea intre timp).
biata olivia se imbolnaveste de cancer uterin; se gaseste in eterna dilema -are de ales intre a-si salva viata sau a naste copilul pe care il poarta in uter, uter care trebuie scos; alege copilul si in final totul se termina cu bine,bebe se naste si ea scapa, cu operatia facuta in extremis, dupa ce a trait luni de zile cu sabia lui damocles deasupra capului.
buuun. trec cateva zeci de episoade sau mai degraba sute. la un moment dat, olivia isi face planuri de viitor-vrea sa ramana din noi gravida! cum frate daca nu mai are uter de ani de zile?
si cu asta "Y&R" a terminat-o cu mine!
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by Aino
Mai Teodora,Lilanda,Pisana voi vorbiti de Popey marinarul?
nu, nu la "popey" m-am gandit; imi vine acum in minte "patriotul" cu mel gibson, a fost acolo o faza de lupta care m-a exasperat!
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
teodora35 spune:
sunt multe faze care ne enerveaza in filme dar de ce nu spunem si ce ne place spre ex eu am vazut aseara the notebook un film superb de dragoste merita vazut scuzati-ma ca m-am abatut de la subiect
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
poze
Aino spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.quote:
Originally posted by Aino
Mai Teodora,Lilanda,Pisana voi vorbiti de Popeye marinarul?
nu, nu la "popeye" m-am gandit;
am inteles ca s-a inteles gluma.Eu ma refeream la acel stereotip binecunoscut,hai sa-l numim..."Popeye-effect"
edit-am priceput ca ai priceput Teodora.
eu scrisesem pe un ton jovial.Dar al naiba de net,nu ne poate reda si emotiile.Sper ca altii nu vad ironie in postarea mea de mai sus.Am stat cam mult in fata pc-ului azi cu pregatirea asta pentru examene.Poate nu ma exprim bine sau interpretez aiurea.Ma duc la aer...A.K.
Teodora D. spune:
Teodora, pt. ce zici tu este subiectul "filme bune" sau asa ceva; de "notebook" am citit si eu acolo numai de bine, abia astept sa-l vad!
inca una si ma duc- detest urmaririle din filme! ca e film de actiune sau comedie(vezi "hitch"), e musai dom'le sa se fugareasca pe sosele, am ajuns la concluzia ca fara asta nu ii pica bine filmul americanului!
edit-pricepui Aino, nu m-am facut insa inteleasa ca am priceput.
White Pisana spune:
Si inca una: dc o parte din actiune se desfasoara la Paris e musai ca de pe fereastra apartamentului / camerei de hotel sa se vada turnul Eiffel
Asta m-a frustrat pe mine la maxim cat am stat pe acolo: eu nu vedeam turnul din camera ci pe vecinii de peste drum care se plimbau prin camera in costumul lui Adam!
ManyHope spune:
Ma lasatzi si pe mine sa spun "off-topic" care sunt "fazele care ma enerveaza cel mai tare si mai tare in filme"?
... sunt intreruperile...pauzele de reclame: mereu aceleasi si aceleasi si aceleashi...
scarmanus spune:
Da' cand pica in apa sau is in ploaie si pe urma in scena urmatoare intra in casa si apa ar trebui sa le curga siroaie pe ei si aia abia daca arata ca si cum cineva i-ar fi pulverizat cu apa, nu tu haine ude, nu tu siroaie, nimica.
Sau dupa fro palma sau ma rog ceva relativ modest ca incaierare sangele intotdeuna siroieste din coltul buzei, nu tu buza sparta, nu tu zgarieturi pe fata, da' fata e totusi murdara cu un firicel de sange la coltu' buzei
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty