bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 7

Amaya spune:
Shobo, voi Discovery Ball o aveti in spaniola (ca de acolo ai dat link-ul)? ca noi o avem in engleza!?!
Nu mi-ai spus daca ii plac lui Codrin!?! Andrei se joaca acum cu mingea scoasa din suport si o dam de la unul la altul si ea canta iar lui ii place la nebunie.
Crinuta si tu vrei sa i le iei lui Rayan? Vezi ca pe pagina de la Leap Frog (fabricantul jucariilor) sunt trecuti distribuitorii din toate tarile.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

crinuta spune:
Da Amaya, vreau neaparat. Vreau sa invete si engleza rapid, deoarece eu vorbesc cu sotul meu numai in engleza ( deocamdata) si vreau sa ne inteleaga.
Eu deja imi fac probleme cu limbile astea, deoarece din cate stiu eu fiecare parinte trebuie sa vb cu copilul in limba lui, deci sa fie consecvent, iar acum ma intreb cine il va invata engleza?
Noi amandoi stim foarte bine engleza, mi-ar fi f usor sa il invat, dar daca il zapacesc?
Deja am incercat sa ii spun cateva propozitii si se uita la mine ca la felul 5.
Ma gandeam ca aceste jucarii il vor ajuta.
Nici nu stiu cum e mai bine.
Eu intai am invatat germana si apoi romana, adica mama vb cu mine doar in germana iar tata in romana.
Deci, revenind la jucarii, imi plac la nebunie, mi se par foarte educacative, nu doar un simplu moft.
Crinuta si Rayan

crinuta spune:
Amaya, nu vad lista de tari. Poate nu stiu eu unde sa ma uit.
Scuze ca te bat la cap.
Crinuta si Rayan

Amaya spune:
Crinuta, uite aici:
http://www.leapfrog.com/do/international_distributors
Eu cred ca este ok sa-l inveti si in romana si in engleza in acelasi timp...la inceput este putin confuz dar se va obisnui...eu, presupun ca din cauza asta Andrei a avut pauza aceea in vorbire fiindca toate jucariile ii vorbesc in engleza iar noi in romana, dar sunt sigura ca in curand va trece peste confuzie si va incepe sa vorbeasca...si eu am de gand sa-i vorbesc si in romana si in engleza (la mine e doar de moft).
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

crinuta spune:
Merci Amaya.
Citisem undeva ca copiii ( scuze pt cacofonie) carora li se vb in mai multe limbi isi dau drumul mai greu la vorbire.
Sper sa nu fie o regula.
Crinuta si Rayan

lbelciug spune:
La Multi Ani, tuturor sfintilor si sfintelor de azi!
Multumesc fetele pt raspunsul referitor la stersul urechiuselor. Folosesc si eu betisoare cu opritor, insa ma speriase cineva ca nu e bine sa le folosesti si pt conducta auditiva, ci doar pt pavilioane. Eu m-am speriat in momentul cand am vazut ca duce des mana la ureche. Ce-i drept i-a crescut si perisorul care ii sta peste pavilioane si poate ca si acesta il deranjeaza. In fine, il mai urmaresc.
Matei al meu cand se joaca se si misca foarte mult, de aceea ziceam ca prin joaca oboseste. Seara e un adevarat chin sa-l adorm, mai ales ca el inca vrea leganat si tinut in brate. De cele mai multe ori il adoarme sotul pt ca are mai multa forta sa tina cele 11 kg in brate, dar undeori mai reusesc sa-l pacalesc cu legenatul pe perna. Singur nu a adormit niciodata.
Referitor la poze: le-am facut la cineva intr-un studio foto, bineinteles si cu aparate profesioniste. Eu am fost extrem de multumita de cum au iesit (chit ca am facut vreo 100 din care i-am ales cateva, dar e mai greu sa faci poze copiilor). Cu ele am facut calendare si felicitari pentru Craciun. Toate rudele/cunostintele care le-au vazut au fost incantate. Stiu ca am un copil frumos, insa nu-mi inchipuiam ca voi primi atatea laude. Va multumesc, fetele. Costul sedintei foto este infim. Pe cine intereseaza sa faca astefel de poze la studio, rog sa ma contacteze pe PM si ii voi furniza datele de contact ale fotografului.
Tomasa, iti multumesc pt info de la dermatolog. Matei deocamdata a scapat de dermatita respectiva pt ca nu mai saliveaza asa tare. Daca va reveni, iti voi solicita reteta.
Shobo, f bun pretul cu bona. Cum ai gasit-o? Cat priveste menajul cat timp doarme copilul, ar fi super sa ti-l faca. In cazul nostru, bona nu are timp deoarece atunci ii face de papa sau se ocupa de rufele din masina de spalat.
Amaya, te referi cumva la cresa de pe Compozitorilor? Eu auzisem ca e f buna...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Professional pics

cory35 spune:
La multi ani mamicilor si puilor cu nume de Ion ,Ioana
Eu nu am mai intrat demult pe forum caci mititica este bolnava de multisor.dupa ce am dus-o la doctor am descoperit ca avea o infectie a urechii si este in tratament cu antibiotic pentru 10 zile..
Colac peste pupaza eu am fost in niste investigatii pentru un chist mamar, adica ecografie, apoi mamografie iar ecografie..ca sa mi se dea un rezultat de fibrom si indicatia sa repet ecografia peste 3 luni..
Nu-mi vine a crede ca bebelusii nostri s-au transformat in niste copilasi dulci foc..
Va pupam si va mai dam vesti cind suntem mai bine..

lavinia345 spune:
Cory multa sanatate si tie si micutei!Aveti grija de voi!
Lavinia si Natalia(17.01.05)

alipiticot spune:
la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi de nume si de nastere!
Cory multa sanatate.
Si cam tarziu raspunsurile de la noi dar.....noi spalam la comun hainele de cateva luni bune si mereu le am spalat cu dero bun si acelasi pt toti.Doar ca ale ei la inceput le clateam dublu.
Si cu urechiusile si eu am obs ca duce mana la ureche ,dar chiar nu am facut legatura ca i-ar fi somn...azi am stat si am observat si se pare ca asa este.Iar eu o sterg cu betisoare cu opritor.
Vroiam sa intreb daca fetele care de obicei papa binisor copiii,aveti zile in care refuza mancarea.Raisa are 3 zile de cand nu papa aproape nimic,orice refuza...doar cate un biscuite sau paine goala mai tine in manuta singura si mai papa dar cate putin, si ce lapte mai suge dar e f putin....Daca cumva e o perioada doar as fi curioasa cat dureaza.Ca nu stiu daca sa ma duc la un medic sau nu si peste cat timp....
liviana,superbe poze iar baiatul nu mai zic!
Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos