Fetele din America (58)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

bic, pai cumpara-ti si tu un baby scale si rezolvi problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Bic, si eu am avut problema aceasta. Pana la urma, pentru linistea mea, mi-am cumparat un cantar pentru bebelusi care il poti folosi mai tarziu si pentru toddleri de la Babies are us.
Numai bine,
Ciuf si Luca
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Cintareste-te tu cu copil in brate si fara si fa diferenta. Ai cintar de adult acasa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana MC spune:

multumesc mult fetelor pentru raspunsuri .
in weekend facem aplicatia de prelungire. va tin la curent cu rezultatele.

toate cele bune,

Oana si Matei (25 februarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

quote:
Originally posted by amuleta

Cintareste-te tu cu copil in brate si fara si fa diferenta. Ai cintar de adult acasa ?

si eu la fel faceam... si ce bine ma simteam cand vedeam ca nu toate kilele alea-s ale mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fetitza spune:

Multumesc mult de tot Mist. Am sa sun la cosulat aici in zona noastra sa vad cum e acum. Dar suna usor daca ar fi asa. :) Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Iubibubi, am fost la cateva cafenele. In Bucuresti am fost in Dorbanti la Café Brasilia parca, in p-za Amzei si in Cluj si toate cafenele serveau in mini-cesti, de abea simteam gustul cafelei. Oana_B are dreptate, m-am obisnuit eu cu ceasca de la Starbucks. Dar la vremea rece, bine ar fi mers un venti, sau macar un grande. . . Nu ma deranja ca plateam 120000 pe o cafeluta, dar macar sa mi se fi dat intr-o cana mai sanatoasa.
Conchi, surpriza ma mai tine inca, ca deabea am facut plinul vineri, asa ca mai am jumate de rezervor. Mai da-mi cateva zile si ma trezesc eu la realitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

buna fetele,

vin la voi cu cateva intrebari pentru ca stiu ca veti avea si raspunsul.
voi pleca acasa sambata si as vrea sa duc de aici 2 sticle de vin (made in Canada, deh)pentru tatal meu si o sa am cu mine si cateva borcanele cu desert de piesrici si capsuni pentru baietelul meu, si alte cateva alimente necesare pentru el pana voi ajunge acasa la ai mei parinti care nu sunt in Buc, deci vom face o escala de 1 zi si acolo.stiu ca voi gasi si acasa ceea ce voi aea cu mine, insa ar fi aiurea sa o rog pe nasica lui sa alerge prin Carefur dupa borcanele pentru noi.
intrebarea mea ar fi - am voie sa intru in Ro cu astfel de alimente?sau, pot gasi undeva o lista cu ce este permis sa intru in tara (legat de alimente).
va multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Romanii nu sant asa stricti cum sant Americanii si Canadieni. La vama mai mult de electronice le pasa decat de alimente si bauturi alcolice. Eu zic ca pentru o sticla de vin si mancare de bb nu mi-as face probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Bic, asta e si problema mea! Cum adica, sa cintarim bebe la 1-2 luni? Tocmai acum, cind e perioada cea mai sensibila in cresterea lor?
Un cintar de bebei e cam scump, totusi, 100$! Pentru noi, cel putin, e mult acum, sa dam 100$ doar pt. asa ceva! Iar cintaritul pe cintar de adult, cu bebe in brate, am incercat si nu e citusi de putin fidel. Am vazut a doua zi, la cabinet, cit avea de fapt. Nici macar pe aproape!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput