Fetele din America (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Pai si la noi, taranii cu ce le uscau sau afumau? Si tot tineau destul de mult. E drept ca nu m-am informat inca cum is facute astea de pe aici...

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Well, asa am mai citit ca au concentratie mult mai mare de zahar care tine bacteriile la distanta si fructele last longer.

Oana_B

Mergi la inceput

Oana, tocmai ce am citit pe punga: au sorbat de potasiu! Not good!
Dar zaharul fermenteaza alcoolic, deci nu stiu daca tine bacteriile la distanta sau chiar le face bine...

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by Sanca

Melantolin se gaseste in US la orice Savon sau Health Food Store. Sant pastile de 1.5 sau 3 mg si le iei la culcare. Se pun sub limba sa se dizolve mai incet. Te ajuta sa-ti reglezi organismul si sleep patterns. Eu iau de vreo 5 ani cand schimb fusul orar cu mai mult de 5-6 ore si ma ajuta mult. Le-am dat si copiilor.
Nu stiu daca au si in RO, mai bine iti iei de aici. Pe mine un flacon ma tine cam 2-3 ani, si dau generos din el la prieteni si la ai mei cand calatoresc international.

Multumesc. cand am ajuns in SUA am avut 2 saptamani jet lag. acum merg in Ro si ma gandesc cu groaza ca o sa-mi stric vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Nu ma contrazic ca nu stiu prea multe, incerc doar sa ma tin la distanta si sa nu scap prea des in punga de prune a lu' sotamiu:)))))

Oana_B

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Siminaf

Oana, tocmai ce am citit pe punga: au sorbat de potasiu! Not good!
Dar zaharul fermenteaza alcoolic, deci nu stiu daca tine bacteriile la distanta sau chiar le face bine...

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Laguna Beach
Beach Cities

Cica daca le lasi 30 minute in apa rece iese tot potasiul din ele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

plus ca si fibrele se mai refac pe ici, pe colo si rezultatul e si mai si.

concentratia de zahar e mai mare in cele uscate, pen'ca ca sa iasa apa se concentreaza restul de componente ce raman p-acolo (scuzati cacofonia, da' suntem on topic), asa ca nu va avantati sa egalati consumul de fructe proaspete cu cel de fructe uscate. :-)

michelle, cand te-ntorci? incerc sa o aduc si eu pe mama, dar asta mai spre primavara..

Mergi la inceput

Buna ideea cu lasatul in apa! Dar nu se "flescaiesc" prea tare?
Si asa e, intr-adevar, prin uscare fructele se deshidrateaza si atunci toate cele se concentreaza.

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Fetelor,va rog din suflet,ajutati-ma si pe mine.
Vreau sa vin in iulie in vacanta la New York,dar,desi nu am mai fost niciodata in USA,nu stiu cu ce se "mananca".As vrea sa stau la un hotel in Manhattant,langa Central Park.Ce sfatturi imi dati ca si turista?De ce sa ma feresc in NY?Pe unde sa nu umblu noaptea? De unde sa fac shopping(maaaaare pasiune),unde sa mananc,Etc.
Va multumesc mult.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lexi

plus ca si fibrele se mai refac pe ici, pe colo si rezultatul e si mai si.

concentratia de zahar e mai mare in cele uscate, pen'ca ca sa iasa apa se concentreaza restul de componente ce raman p-acolo (scuzati cacofonia, da' suntem on topic), asa ca nu va avantati sa egalati consumul de fructe proaspete cu cel de fructe uscate. :-)

michelle, cand te-ntorci? incerc sa o aduc si eu pe mama, dar asta mai spre primavara..

In 7 martie am bilet inapoi. vin cu austrian

Mergi la inceput