Din pacate nu am timp sa citesc tot ce s-a scris pe tema acelui faimos dosar care se depune pentru indemnizatia de ingrijire copil, asa ca am o intrebare pentru cei ce stiu sau care sunt in aceeasi situatie ca mine:
in cazul in care firma angajatoare este in alta localitate decat doomiciliul mamei (in cazul meu eu sunt din Bucuresti, iar firma este in Cluj), unde trebuie sa depuna firma angajatoare dosarul respectiv? M-au sunat ieri si mi-au zis ca ei nu stiu sigur unde trebuie depus dosarul si ca ei il vor depune la Cluj. Oare asa trebuie? Aveti idee?
Va multumesc anticipat.
Anemona
poate te lamuresc cu ceva:
Art. 15. - (1) Cererea privind acordarea drepturilor prevăzute de ordonanța de urgență, însoțită de actele doveditoare, se depune, după caz, de una dintre persoanele îndreptățite, la primăria localității sau, după caz, la primăria sectorului municipiului București, în a cărei rază teritorială are domiciliul sau, după caz, reședința.
daca esti deja in CIC
Art. 29. - (1) În vederea asigurării continuității plății indemnizațiilor pentru creșterea copilului stabilite conform prevederilor Legii nr. 19/2000, cu modificările și completările ulterioare, angajatorii, plătitori ai acestui drept, depun la direcțiile teritoriale din raza de domiciliu a beneficiarilor dosarele aferente indemnizațiilor pentru creșterea copilului aflate în plată în luna decembrie 2005, inclusiv dosarele care conțin cereri pentru care dreptul nu a fost încă stabilit.
3) În vederea întocmirii evidenței privind indemnizația pentru creșterea copilului, persoanele ale căror drepturi de indemnizație pentru creșterea copilului fac obiectul alin. (1), depun la primăria din raza de domiciliu numai cererea pentru acordarea, începând cu data de 1 ianuarie 2006, a indemnizației pentru creșterea copilului, reglementată de ordonanța de urgență, situație în care condițiile procedurale prevăzute de ordonanța de urgență se consideră a fi îndeplinite.
Poze cu toata Familia
Am o prietena in aceeasi situatie.A sunat acum la Amzei si i-a spus ca poate sa-si depuna singura dosarul,daca are delegatie din partea firmei.Depunerile incep marti,10 ianuarie,intre 8.30-16 ,si se fac pana pe 31 ianuarie.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today