Oligospermie (18) - putini, da' (ne)buni !

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

WOW, OANA, spectaculoasa revenire, asa cum esti tu! Mie una mi-ai lipsit mult!Mi-a fost dor de tine si de optimismul tau debordant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Natashica special pentru sufletelul tau lucrez acum la o selectie de vorbe de duh sub genericul 'linistea sufletului', deoarece ceea ce eu caut pe lumea asta se afla sub acest generic.............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Da, OANA, un pic de balsam pe sufletele noastre... Si sa ne povestesti cum a fost in calatorie, da? Abia astept!

Mergi la inceput

"Daca nu suntem veseli, daca nu suntem pasnici, nu vom putea darui fericire si pace nici chiar celor pe care-i iubim si cu care locuim impreuna. Dar daca suntem pasnici, daca suntem veseli, daca putem sa zambim si sa imbobocim zilnic precum florile, atunci toti din familia noastra, din comunitatea noastra, se vor hrani cu pacea din noi."
"Pacea nu e ceva ce doar iti doresti. Ci este ceva facut de tine, ceva construit, ceva ce tu esti si ceva ce daruiesti mai departe, dupa legile datoriei morale si ale frumosului."
"Prea multa lume, prea multe de facut, prea multe cerinte? Oameni prea grabiti, prea ocupati? Pacat! Despre 'a trai' inseamna ca nici nu mai poate fi vorba!"
"Aranjarea unui buchet de flori intr-o vaza, in linistea inceputului unei noi dimineti, poate aduce linistea zilei tale aglomerate, aidoma incredibilei secunde de inspiratie sau a clipei de rugaciune."
"Fericirea este aidoma unui fluture, de neprins cand il vanezi, dar care, daca stai linistit poate da peste tine."
" Nu te grabi, nu-ti face griji, esti aici, pe pamant, doar pentru o scurta vizita. Asa ca opreste-te! Miroase florile! Zambeste! Traieste! De ce fugi? Unde?"
"Cei impacati n-au incheiat socotelile cu viata, asa cum s-ar putea crede la prima vedere. Doar ca au o viziune mai larga, iubesc mai profund si se bucura de acele lucruri subtile, pe care o gandire frenetica nu le poate auzi sau vedea."
"Nu prin actiuni trebuie traita viata, ci prin fire."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Mai Oana - fata mosului - imi place cum gandesti zau asa
Greule - care e explicatia?

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Greule, ce ai, frate, ca am curiozitatea setata pe maximus si cand ma apuca sa poftesc la ceva, nu te pui cu poftele feminine...........
Luli am gandirea proaspata si incarcata cu bunataturi, de prin locuri minunate adunate!
Natashica cand ne strangem la o serata muzicalo-poetica ad-hoc constituita tre' sa va spui cum era sa-mi abandonez sufletelul printr-o dracovenie din Disney Land, caci fara sa stiu ce ma asteapta m-am urcat intr-o naveta spatiala (Space Mountain) care te rotea la 360 de grade, de ziceai ca ai intrat intr-un mixer pe post de maioneza.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Petro - e "greu" s-a dat la fund...cica e gheata la mal...
Oana -

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

MOana: bine ai revenit! Aveam nevoie de optimismul si sfaturile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Cum mai Oana, si vrei sa zici ca nu te-ai mai da? Mie mi s-a parut cea mai senzationala chestie din Disneyland, merita sa o-ncercam macar o data...viata-i scurta! e drept ca pe moment imi cam inghitisem limba si imi uitasem si rugaciunea si cum ma cheama si tot!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Natalia, sotul meu are oligospermie severa si a facut niste tratamente de-a lungul vremii, din pacate nu prea mai are rabdare si vrea sa trecem la actiuni mai directe, nu cred ca IAD ci mai degraba FIV sau ICSI, nu prea sint familiarizata cu prescurtarile astea. Ideea era sa apelam la cea mai sofisticata metoda de reproducere asistata, eu am 35 spre 36 de ani si nu cred ca mai pot rezista de acum inainte sa o iau cu incetisorul, ma gindeam chiar sa incerc intr-o clinica din Austria dar programul sotului meu nu permite deplasari pe perioade asa lungi de vreme.
Repet, sint dezorientata si abia astept sa prind firul ala calauzitor de-un capat si sa nu-i mai dau drumul!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput