Oligospermie (18) - putini, da' (ne)buni !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Halau, helau !
Bine ati venit de peste mari si tari si, ia te uita, chiar si figuri noi la oligospermisti !
Vreau vesti proaspete, nu mai stati de vorba sa nu pierdeti momentul fierbinte. Ei, hai, o serata muzical-literara mai merge
Va doreste prestari cu spor,
Aysha 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Mai Tabitha draga, ti-a spus au ba Petro care e explicatia?
Vad ca nu vrea sa ne satisfaca si noua setea de cunoastere. O fi plecat si el in Disneyland sa vada daca Amely a avut dreptate
AYSHA 2 - - cum iti merge?

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Raportez: ziua 1, cu TB dimineata de 36,6, deci am fost prevenita cu 3-4 ore inainte de invazie. E clar. Maine sun la Giulesti si ma programez pentru laparo. Nu am avut eu norocul asta sa scap... Dar sunt extrem de optimista. O noua luna, o noua sansa ce nu trebuie irosita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Tabitha
Da-ne si noua din optimismul tau...un pic de la tine, un pic de la noi si poate iese ceva si mai si!
Eu iti tin pumnii bine strinsi!

dana

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Dana: eu, de felul meu nu sunt asa de optimista, dar imi impun sa fiu, mai ales pentru ca stiu ca bebelul mult asteptat va dori sa aiba o mama optimista, in cea mai buna forma. Si mai ales pentru ca stiu ca intr-o buna zi, mai devreme sau mai tarziu, voi fi MAMA. Asa ca, fetelor, luati din optimismul ce se afla in fiecare copac, in fiecare floare, in fiecare zambet, in fiecare raza de soare sau fulg de zapada, luati din optimismul ce se afla in noi si credeti cu tarie in sansa fiecareia. Suntem niste luptatoare si vom invinge.

Mergi la inceput

Tabitha draga - ce zodie spuneai ca esti?

Luli

Mergi la inceput

Iuli draga: eu sunt "berbeaca", si dupa zodiacul chinezesc dragon de foc. Si zodiile astea chiar mi se potrivesc. Incapatanata rau de tot. Reusesc in tot ceea ce imi propun.

Mergi la inceput

Tabitho - asa sa-ti ajute Dumnezeu. Am zis, am zis!!!

Luli

Mergi la inceput

PS: bietu' barbat de langa tine cand scoti flacari, este?

Luli

Mergi la inceput

Iuli: sotul meu e un dulce si un sper om. Ma spijina in tot ceea ce fac si reuseste sa ma tina in frau atunci cand o iau pe aratura. Si cand scot flacari el arunca cu apa, ca sa ma stinga.

Mergi la inceput