Miresele anului 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 38

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

testing

url="http://community.webshots.com/user/trenurelu"]Sali de bal 2005[/url][/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

kreliaaaaaa!!!
bu hu hu!!!!! uuuuu

url="http://community.webshots.com/user/trenurelu"]Sali de bal 2005[/url][/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Proba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Gata Ralule! Ti-a reusit! Multumim!

quote:
Originally posted by ralucah

Proba!

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Happy Family
Flori 2005 Sali de bal 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Mare imbarligatura trebusoara asta cu pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Mai fetelor...dar voi de la suparari/stres nu slabiti? Sau sunt singura maniaca?!? Ca io daca ma supar putin, in 3 zile am 3 kg mai putin. Si nu prea-mi convine! Mai stiam de "faza" aia cu zeama de lamaie, dar trebuie sa aveti stomacul strong. Mama a slabit la 3 luni dupa ce a baut, vreo 10 kg...cam in 2 luni. Si nu a mai pus nici macar 1 gr pe ea, desi mananca orice! Bafta la cure si aveti mare grija de voi!

Eheii, si io sunt la fel: cum imi merge rau si sunt kinuita, cum mai dau jos repejor...dar acum imi merge destul de bine si prefer sa ramana asa decat sa ajung schiloada si amarata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Sa dea DD sa-ti mearga mereu bine! Eu vorbeam de stres si de suparari precum cele pe care le-am avut in ultima luna..cand mi s-a stins buni cea scumpa! In rest...ma simt tare bine slabanoaga. Uneori fac misto si zic de ingrasat, dar nici vorba. Asa am fost mereu..so..e bine in pielea mea!
Noapte frumoasa fetelor! Va dau trezirea de dimineata!

quote:
Originally posted by ciciep

quote:
Originally posted by SunSmile

Mai fetelor...dar voi de la suparari/stres nu slabiti? Sau sunt singura maniaca?!? Ca io daca ma supar putin, in 3 zile am 3 kg mai putin. Si nu prea-mi convine! Mai stiam de "faza" aia cu zeama de lamaie, dar trebuie sa aveti stomacul strong. Mama a slabit la 3 luni dupa ce a baut, vreo 10 kg...cam in 2 luni. Si nu a mai pus nici macar 1 gr pe ea, desi mananca orice! Bafta la cure si aveti mare grija de voi!

Eheii, si io sunt la fel: cum imi merge rau si sunt kinuita, cum mai dau jos repejor...dar acum imi merge destul de bine si prefer sa ramana asa decat sa ajung schiloada si amarata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

quote:
Originally posted by krelia

a.cicel....ce si unde vrei sa exporti?[/purple][/font=Comic Sans MS]

Am invitatie in corel si vreau sa o fac jpeg sa o pot pune in album, ca de mult tot primit ca v-o arat. dar nu stiu cum sa fac treaba asta. ca pe iubi nu ma pot baza, ca e cam ocupat.

POZE

Pai faci asa ca sa exporti:
Deschizi imaginea in Corel.
Apoi dai click pe File si alegi Export.
Selectezi folderul unde vrei sa iti salveze poza.
Selectezi la "Files of Type" (e sub fereastra unde iti alegi folderul) optiunea "JPG-JPEG Bitmaps" (in momentul asta deasupra la File Name trebuie sa iti apara Graphic1.jpg pe care il schimbi si tu cu un nume mai normal gen "invitatie.jpg"
Apesi butonul "Export" din dreapta sus.
In fereastra care iti apare ai grija sa fie selectat "RGB Color" si la Reslution...pune si tu 300dpi.
Apoi dai ok si gata, pe calea aleasa ai jpegul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_turbat spune:

Bravo! (in legatura cu export jpg.)

lucrezi in domeniu?

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_turbat spune:

Eu slabesc numai in perioade de stress. Daca am perioade mai linistite, devin pufoasa. Nu cine stie ce, vreo 2-3 kg. Dar daca traversez o perioada mai solicitanta, cu deplasari, nervi, probleme, solutii deloc sau putine si nemultumitoare.... uit de mancare si, inevitabil, slabesc! Dar, prefer greutatea actuala: pentru 1,65m (cred!) am o greutate de 52-53 kg. nu sunt nici slabanoaga (am avut si 45 kg intr-o perioada de nefasta amintire + cearcane pana la genunchi), dar nici impanata.
Cel mai important, eu sunt multumita cum arat, iar iubitul ma vede Miss! Pe bune!

Recunosc, nu mananc multa paine si prajituri. Paine doar ca suport firav pentru sandwich-uri, iar prajituri numai cand mi-e pohta (rar!). Altfel, ciocolata cat cuprinde!

Nu am tinut niciodata regim, dieta si o singura data am tinut aproape un post intreg. Dar, n-am reusit pana la capat...
De altfel, daca nu mananc, lesin. ma trezesc te miri pe unde (pe strada, la birou, la volan - asta a fost nasoala rau- )dupa cateva minute. Va sfatuiesc sa aveti mare grija mai ales cele care sofati.

Si inca ceva:
Imi cer scuze, n-am retinut numele miresicii care este "un adevarat Schumaher al Romaniei", dar ii pot spune un singur lucru: acum o luna, la stiri, se relata despre o tanara de 29 ani (impliniti pe 3 dec.), care circula intr-un BMW cu 180 km/h.pe Sos. Vergului intersectie cu Morarilor. A pierdut controlul masinii, air-bag-urile au explodat sub forta impactului. Pe 28 dec. am ingropat-o! Era verisoara mea. Conducea de 10 ani, numai masini remarcabile, un sofer agresiv, dar tehnic.

Aveti grija de voi si de ceilalti.

Mergi la inceput