Miresele anului 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 37
dianette spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
too late!
Pasta primavera condimentate
Ingrediente:
o lingurita oregano, o lingurita cimbru, o lingurita patrunjel, 2 catei usturoi tocati marunt, o ceapa taiata marunt, 200 gr ciuperci, un ardei gras taiat fasii, o cutie de rosii in suc propriu, delikat, 2 lingurite ulei de masline, paste fierte (spirale)
Mod de preparare
Intr-o tigaie se pune uleiul si se soteaza ceapa si usturoiul impreuna cu oregano, cimbru, patrunjel, ciupercile si ardeiul. Se lasa pe foc pana se patrundte compozitia peste paste.
http://community.webshots.com/user/trenurelu
mmm, suna bine !
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
emilyjeuly spune:
noi pentru invitatii asteptam targurile de nunti ca am inteles ca fac super reduceri! daca nu gasim acolo, cel mai probabil le vom face in pasajul de la Lipscani.
toate fetele! plec acasa!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
SunSmile spune:
Bau!
Mi-a fost dor de voi azi! Ce-ati mai facut?
Vazui ca Ralu s-a fript..mai mai..ai si tu grija! Si apropos reteta e super iami..io ii pun si pui..si la condimente ti-am spus ca-s maniax!
Am vazut ca va plangeti si de kg in plus si ca Ralu ma cita..pai cam asa e! O reteta de ingrasare nu stiti? Da' de fapt pielea naibii...nu se pune nimic!
Razuca tinem maine pumnii pt proba la rochita..adica "primul contact" cu ideea de rochita TA!
Corina...daca vrei da-mi un ID de yahu ceva..caci sunt ATAT de documentata in privinta epilarii definitiveeee...Si eu te-as sfatui sa NU incerci! Chiar daca ar costa 20 de lei.
Hai ca mai citesc si mai vin printre voi!
Pupici
BraveGirl spune:
SunSmile-ti-am trimis PM. Sper ca l-ai primit. Astept sa ne conversam pe yahoo.
Corina
Albumul meu
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by ciciep
Salutare fetelor!
Off, discutiile astea despre greutate ma deprima, zau asa...Pai eu, la cele 70 si ceva, mai am de dat jos vreo 10 sau macar 7-8 ca sa pot arata cat de cat "decent" in rochitza de mireasa.. Plus ca eu n-am reusit niciodata sa tin cura de slabire, ca sunt o pofticioasa...O sa va tin la curent cu "progresul"...
Va pup
Cecilia
Ciciep, ca sa vezi ca nu esti singurica: si eu sunt o de 73 de kg, la 1.74m . Eu nu am avut probleme cu greutatea (pana acum 3 ani am avut 60) dar de la antibebe si sesiuni stresante, cand papam ca o sparta am ajuns la 73.Si eu vreau 7-8kg in minus,asa ca stiu prin ce treci.
nunta2006
briza_marii
SunSmile spune:
Mai fetelor...dar voi de la suparari/stres nu slabiti? Sau sunt singura maniaca?!? Ca io daca ma supar putin, in 3 zile am 3 kg mai putin. Si nu prea-mi convine! Mai stiam de "faza" aia cu zeama de lamaie, dar trebuie sa aveti stomacul strong. Mama a slabit la 3 luni dupa ce a baut, vreo 10 kg...cam in 2 luni. Si nu a mai pus nici macar 1 gr pe ea, desi mananca orice! Bafta la cure si aveti mare grija de voi!
quote:
Originally posted by briza_mariiquote:
Originally posted by ciciep
Salutare fetelor!
Off, discutiile astea despre greutate ma deprima, zau asa...Pai eu, la cele 70 si ceva, mai am de dat jos vreo 10 sau macar 7-8 ca sa pot arata cat de cat "decent" in rochitza de mireasa.. Plus ca eu n-am reusit niciodata sa tin cura de slabire, ca sunt o pofticioasa...O sa va tin la curent cu "progresul"...
Va pup
Cecilia
Ciciep, ca sa vezi ca nu esti singurica: si eu sunt o de 73 de kg, la 1.74m . Eu nu am avut probleme cu greutatea (pana acum 3 ani am avut 60) dar de la antibebe si sesiuni stresante, cand papam ca o sparta am ajuns la 73.Si eu vreau 7-8kg in minus,asa ca stiu prin ce treci.
nunta2006
briza_marii
ralucah spune:
Ca tot am inceput anul cu nunta si botez, zau ca mi-ar place sa continui :)))...daca imi scrii pe adresa mea de pe happy (raluca@happy-family.ro) iti pot trimite poze de la nunta/botezul de pe 7 ian sa le vezi (au avut 40 de invitati). localul este super iar meniul deloc scump iar pentru 50 -60 de pers e ideal. fiind un numar mic de invitati poti opta si pentru varianta de bufet si este si mai convenabil la banuti.
quote:
Originally posted by Bee
Noi vom avea NUnta+ Botez (combinate), circa 50-60 de oameni, cautam un restaurant mititel, discret si cochet, fara mari pretentii, dar cu mancare buna. Rochie, poate aveti voi idei. Sigur nu gasesc ce caut in oras. In cat timp se poate face o rochie la o croitoreasa bunicica? PLus ca eu am de dat jos si ceva kilograme (vreo 7), deci ash astepta sa mi-o fac in ultimul moment posibil. INvitatii voi gasi cu siguranta. Sper sa am timp sa citesc ce mai scrieti voi, ca sigur voi gasi multe informatii utile. Dar fetitza mea e o fomista si jumatate si n-o lasa pe mama la PC.
In concluzie, sper sa aveti parte de nunti de vis asa cum vi le doriti. SI sper sa reusesc sa incropesc si eu ceva "decent" intr-un timp asa de scurt.
Bee si Ana Teodora (22 Dec.2006)
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
www.happy-family.ro
kateryna spune:
Bee bine ai venit. Sa ai parte de nunta si botezul pe care ti le doresti.
Nunta noastra
Cununie civila
ralucah spune:
Mi-a iesit smecheria cu pozele?
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
Happy Family
Flori 2005 Sali de bal 2005
kateryna spune:
Ralucah cred ca ai setat folderele cu poze pe modul privat. Seteaza pe public pentru a putea fi vazute.
Nunta noastra
Cununie civila