Cum stati cu podoaba capilara mamicilor ?
In timpul sarcinii nu am avut nici o problema cu parul. Din contra, arata foarte sanatos. Cristinuca are 1 an si 2 luni, acum. De 1 an de zile imi tot cade parul si nu mai este atat de stralucitor. Se regenereaza el, am multe fire scurte, dar nu in ritmul in care as vrea, eu. Mi s-a rarit, ba mi-au aparut si fire albe multe. Probabil veti spune sa-l tai scurt. Tot am mai taiat din el. Dar cu parul scurt de tot, nu ma vad. Nu l-am mai avut scurt, de tot, de 16 ani. M-am obisnuit cu el, mai lung. Mai sunt si alte mamici cu astfel de probleme ? Ce remedii ati gasit ? Am citit ca din cauza nasterii cade parul. Dar, pana cand ???
Nina&Cristinuca
Raspunsuri
Yasmine spune:
Andreas are aproape 4 luni, shi de o luna imi cade parul incontinuu!!!
Acushica o sa chelesc!
Daca mai pica inca un an ajung cantareata cheala!
Corinna
dori spune:
La mine a durat cam 3 ani pana cand mi s-a regenerat parul dupa prima sarcina. Iar cand Ioana a avut 4 ani si putin, am avut al doilea bebe. Asa ca acum am luat-o de la capat .
Danza spune:
Danutz are 1 an si 6 luni si imi cade parul ingrozitor de mult. Cand ma spal pe cap, mi se innegresc palmele de la atata par, plus ca o buna parte mai cade si in cada. In timpul sarcinii mi-a crescut parul fff repede si era frumos. Dar acum...Am luat si vitamine, tot din alea care am luat in timpul sarcinii PRENATAL (sunt pt. gravidutte si mamici ce alapteaza), masca de par hranitoare Avon, dar nici un rezultat. La frizerie mi-au zis ca nu va mai cadea daca intarc... Astept si io sa vedem ce-o sa iasa.
Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz
paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599
cristinuca spune:
eu ce sa mai zic, parul meu este foarte des, de cativa ani eu ma vopsesc si revopsesc, niciodata nu am avut probleme cu caderea parului, si cand am fost gravida m-am vopsit si chiar acum, de cateva zile imi mai cade cand ma spal insa este nesemnificativ. Poate eu nu voi trece prin momentul "caderea parului", insa eu am fire albe foarte multe la numai 24 de ani facute pe sistem nervos zic medicii, si de aceea sunt nevoita sa ma vopsesc mereu.
pupici cu laptici
madalina si Ana Cristina
DanaRosu spune:
Ania are 5 luni si trei saptamini si cam pe la 4 luni dupa nastere dinp de aproximativ 10 zile mi-a cazut parul in draci. Chiar rideam pe chat ca daca merg in ritmul asta in doua luni ajung ca nenea Basescu. Obsedata de povestea cu problemele hormonale de dupa sarcina care conduc la un interval mai lung sau mai scurt de cadere a parului (functie de organismul fiecareia), la citeva zile dupa najtere mi-am tuns parul scurt (acu imi pare rau ) si mi-am tras o coloare benguasa. Uite ca n-am scapat si pe la 4 luni mi-a cazut si mie parul Dar acum e ok, mai cade dar nu... in draci... citeva fire in perie atita, atunci, alea zece zile, daca bagam mina prin par scoteam un pumn de par. Oricum cam tot de atunci, la sfatul coafezei, pentru ca facusem si nitzica matreata, (AVIZ CELOR CU PROBLEME) am inceput sa ma spal si io cu samponul Aniei... Baby nu-s cum de la Nivea, cel bleu cu capac albastru... Si sint ca o... cosinzeana... astept sa-mi cresca de-acum pletele... Si daca tot ma laud tata ziua ca-s blonda , hai sa mai bag una: n-am nij un fir de par alb... pe controlate! Sor-mea la 23 de ani are par alb la timple in draci... Da ia ie bruneta
Dana
And, yes, I am a blonde!
July spune:
Eu cred ca intarcatul n-are nici o legatura cu acest fenomen-caderea parului.Eu am intarcat de 3 luni si,din contra,abia atunci a inceput sa-mi cada parul si sa mi se ingrase.In cantitati industriale.Ultima solutie dupa vitamine,tratamente ptr.regenerare a fost sa mi-l tai.Si asa mi-am lasat frumusete de par la coafor ca si-acum imi vine sa plang dupa el.Imi placea sa mi-l fac coc,codite impletite si acum umblu ca o zburlita cu el.Ei-doctorii, spun ca este vorba despre un dezechilibru hormonal si ii cred.Acum,dupa 2 saptamani de la eveniment, mai imi cade,dar nu asa de mult ca inainte.Plus ca nu mai imi ia ~1 ora sa mi-l spal.
Asa ca DANZA -NU INTARCA pentru ca...
cosmi spune:
Mie, cand fetitele aveau cam trei luni, a inceput sa-mi cada parul. Am facut si prostia de a-mi pune permanent.Mi-am pus cand eram insarcinata in luna a 7-a si a fost tare bine. Imi intarise si firul. Dar la noul permanent coafeza nu s-a priceput, mi l-a si ars. Chiar vroiam sa pun si eu un subiect "remedii impotriva caerii parului", dar timpul mei liber e aproape inexistent. Asa ca, dupa aprox. o luna am mers din nou la coafor. Mi l-am tuns scurt si acum nu mai am probleme. Mai cade, dar nu sa ma sperie. Cat despre fire albe, am doar unul, care sper sa nu ma parasdeasca niciodata.
Cosmina, Diana-Maria & Amalia-Ioana
CameliaH spune:
Io de la 14 ani am fire albe si se inmultesc rau. Si paru e cam rar. Si mi-a cazut o gramada dupa nastere. Acu e mai bine in sensul ca nu-mi mai cade, da tot rar e.
Acu, poftiti la paginuta sa vedeti freza noua! Da-mi trece repede!
Toate bune!
Cretoiu A. spune:
Cam la 4 luni de la nasterea lui Sebi, am patit si eu la fel, si din par lung pina la talie am ajuns o ciufulita cu frizura de 5 cm, dar nu mai cade...Mi s-a recomandat Revalid(nu dati bani pe el ca e degeaba si e f. scump, am luat vit. A+D2(o cutie de capsule), m-am spalat pe cap cu samponul lui bb.(tot Nivea, si Event)m-am clatit cu otet de mere si mai nou cu zeama de urzici(straluceste parul...dar cam pisca), si 10 zile am facut frictionari cu solutie contra caderii parului cu aloe, de la Favisan si o data pe saptamina ma-m "uns" cu amestec de rom+ulei de ricin+petrol...De 3 luni parul meu arata f. bine si l-am decolorat si vopsit de doua ori asa ca...(problema e ca nu mai am rabdare sa-l las lung si dupa 20 de ani cu par lung mi se pare ciudat sa am "o mina de par")cit despre fire albe...dince ince mai multe-stresul bata'l vina.
Sanatate voua si bb.
ACretoiu
Un an nou plin de sanatate si impliniri!
dana d spune:
Si eu am patit la fel la prima sarcina. In timpul sarcinii parul meu arata infloritor, a crescut mult (oricum il aveam lung) s-a ondulat putin si s-a indesit. La un timp dupa ce am nascut a ainceput sa-mi cada si mi-a cazut cativa ani. Pana la urma am fost nevoita sa ma tund mai scurt ceea ce nu mai facusem din copilarie. Nu si-a revenit niciodata ca inainte de sarcina, acum cand sunt iar gravida am sperat ca voi avea iar parul ca atunci dar nu s-a intamplat o minune.
Am aflat si explicatia stiintifica: datorita volumului crescut de sanga din timpul sarcinii, parul si unghiile sunt mai bine hranite si l-e merge foarte bine. La sarcina asta tot timpul mi-a curs sange din nas, aproape zilnic, poate din cauza asta nu s-a intamplat cu parul o revigorare vizibila. Mi-e groaza de ce va fi dupa nastere, probabil iar am sa ma tund.
Dana