Cum stati cu podoaba capilara mamicilor ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Camelia H esti o curajoasa. Cred ca e solutia cea mai buna. Cine stie, poate o adopt si eu! Sa-ti traiasca puiutii si sa va bucurati de ei.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

quote:
Originally posted by CameliaH

Io de la 14 ani am fire albe si se inmultesc rau. Si paru e cam rar. Si mi-a cazut o gramada dupa nastere. Acu e mai bine in sensul ca nu-mi mai cade, da tot rar e.
Acu, poftiti la paginuta sa vedeti freza noua! Da-mi trece repede!
Toate bune!

Ha,ha,ha. Camelia, sunteti niste scumpe toate trei! sa-ti traiasca ingerasii.
Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Multumesc pt. raspunsuri !
Inteleg ca va mai dura caderea parului. Va trebui sa ma inarmez cu rabdare.... Mi-e ciuda insa, ca toata lumea ma intreaba ce s-a intamplat cu parul meu.
CameliaH, sunteti foarte frumusele ! Dar de tuns scurt, tot nu ma tund !

Nina&Cristinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

CameliaH... Asta-i cea mai buna solutie, nu-ti mai cade ca n-are ce...
Esti o curajoasa si sunteti frumoase toate 3!
Eu una nu as face asa ceva. Imi ajunge parul pina-n talie si-s tare mindra de lungimea lui!
Mi-a cazut si mie foarte mult dupa nastere, dar acu' parca s-a mai potolit, oricum e spectaculos pentru ca-s firele lungi si se aduna... Dar parca nu-mi mai pica asa mult, oricum nu mai mult de 50 de fire la o baie. Cu pieptanatul e mai greu, imi trebuie o rabdare... Si tot felul de produse alunecatoare...
Eu mi-am luat si un tratament de la Wella, un sampon si un ser stimulant intensiv contra caderii, nu stiu daca asta m-o fi ajutat...

@+...
Otilia & La Adelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi spune:

Ca sa nu ma intind prea mult cu vorba va voi comunica solutia care am gasit-o eu.
Masca reparatoare de la Amway. Mi-a recomandat-o cineva si acu ii sunt profund recunoscatoare pentru asta. Numai cine o va incerca va intelege despre ce vorbesc eu acum. Sotul meu nu are incredere in nici un fel de tratamente cosmetice dar acesta l-a lasat fara cuvinte.
Daca cineva are incredere in vorbele mele si vrea sa incerce masca aceasta o poate comanda direct de la distribuitori: face parte din gama SATINIQUE si se numeste INTENSIVE REPAIR MASQUE Ceramide Infusion System.
Are 150 ml si costa in jur de 400.000 lei. Pe mine, la lungime medie a parului, ma tine un tub cam 4-5 luni, la 2 utilizari/saptamana.

... si ... ... uite ca tot m-am intins.

ici pe burtici la mamici si ici
Lumi si bb Deni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladosmina spune:

Am mai raspuns la subiecte asemanatoare si revin cu acelasi sfat:
faceti analize, ca sa va convingeti ca problema nu e de la tiroida.
In mod normal dupa un an de la nastere aceste caderi de par ar trebui sa inceteze, pentru ca se restabileste echilibrul hormonal.
Multa sanatate si par de Cosanzene!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra b spune:

Lumi, te rog mult, imi spui un distribuitor de produse Amway? Sau unde se gasesc aceste produse? Si inca ceva: masca pt. par nu ingrasa parul? Sau este pt. toate tipurile de par? Eu am par gras si ma tem ca un tratament de genul asta mi l-ar ingrasa si mai mult. Multumesc pentru raspuns.
Alexandra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexandra b

Lumi, te rog mult, imi spui un distribuitor de produse Amway? Sau unde se gasesc aceste produse? Si inca ceva: masca pt. par nu ingrasa parul? Sau este pt. toate tipurile de par? Eu am par gras si ma tem ca un tratament de genul asta mi l-ar ingrasa si mai mult. Multumesc pentru raspuns.
Alexandra

Alexandra,
masca aceasta nu ingrasa deloc parul. Eu m-am decolorat in urma cu o luna si a devenit forte uscat la varfuri, dar la radacina de cand ma stiu eu se ingrasa groaznic in 2 zile. Am observat ca masca de par il echilibreaza cat de cat, adica, varfurile sunt usor de pieptanat fara balsam iar la radacina nu se mai unge la fel de repede.
In ceea ce priveste gasirea unui distribuitor Amway cred ca numai fetele din Bucuresti te pot ajuta. Voi posta un subiect nou pentru asta sa vedem cine cunoaste vreunul acolo.

Lumi si bb Deni

Mergi la inceput

Alexandra,

Revin cu detalii... http://www.vebso.ro/v.s?u=374A82A617121B&p=0&o=0&e=31&r=779&c=
...iar distribuitori din Bucuresti la care poti comanda produsul gasesti aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=6705

Bafta! Astept sa-mi spui ce impresie ti-a facut tie personal acest produs care pe mine m-a cucerit din prima si definitiv.
Lumi si bb Deni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mms spune:

Pot sa va spun ca pe timpul sarcinii ca si voua nu mi-a cazut parul si chiar era mai stralucitor. Acum bb-ta mea are 4 luni si parul este la fel. Nu mi-am scimbat samponul de vreo 5-6 ani (Head & Shoulders)pentru par normal,si ma spal o data pe saptamana la cap(Am parul pana la solduri). In timpul sarcinii am luat Prenatal din luna aVIIa iar dupa ce am nascut pana acum am luat Centrum. Eu va recomand sa folositi numai o singura marca ce sampon a perioada mai lunga de timp si veti vedea rezultatele.Acum ca au aparut Urzicile este bine sa folositi frecvent zeama rezultata in urma fierberii pentru clatit.
Bafta in tot ce incercati si sa va regasiti splendoarea capilara .
Mali si bb-ta Andreea.

Mergi la inceput