ce faceti cand sotii vostri sforaie?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

fain subiect...am ras cu lacrimi si m-am consolat ca nu sunt singura nevasta de tractor . nu stiu cum pisicii nostri da' inainte de casatorie nu sforaia, acum ma delecteaza noapte de noapte cu concerte de vibreaza geamurile! nu-l mai trezesc ca mi-e mila de el, si asa doarme putin si munceste de-i sar capacele, apoi s-a intamplat ca sforaia si mai tare dupa ce-l inghionteam sa-si schimbe pozitia!
am incercat plasturii breathe right, functioneaza 1 da si 4 ba, trebuie gasita pozitia corecta ca sa deschida bine narile, in plus costa o carutza de bani deci nu e o solutie pe termen lung.
de operat n-am nici o sansa ca-i fricos mai tare ca ultimul iepure de camp...poate camere separate.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

Hai ca am lesinat de ras
metode aplicate de mine:

1)in prima luna de casatorie m-am proptit cu picerele in perete si dintr-o miscare a fost pe covor buimac. I-am explicat apoi ca daca la 20 de ani sforaie langa mine in pat ce o sa faca la 40 ai?Am avut liniste niste ani

2) ma apuc si sforai mai tare ca el )of course ma prefac) dar se pare ca mai reusesc sa il sperii
3) il fluier
4) il tin de nas
si de curand am descoperit doua metode mai tari

5) il sun pe mobil nu mult 1 -2 semnale
mai sadic
6) il sun pe fix ( e in sufragerie deci se scoala din pat si alearga prin casa dupa care ma bodogane si se culca la loc dar barem nu mai sforaie)

acum ma documentez pentru cazuri extreme cum naiba sa fac sa sune interfonul eu fiind in pat in casa nu de alta dar as vrea sa il vad in pijamale in fata blocului poate as ii trece de tot

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Am crezut ca mor de ras
Meey, fetelor, parca ati vorbi toate despre sotul meu
Nu recunoaste in ruptul capului ca sforaie si se ia la hartza cu mine daca-l intorc de mai multe ori de pe o parte pe alta! Cica: "de data asta eram treaz si ma ascultam si nu sforaiam! Voiam sa vad daca iar vrei sa ma intorci!" Mooor, imi vine sa-i pun perna pe nas Sforaie in fiecare noapte, iar daca are si ceva la bord...trezeste tot blocul si nici nu ma aude cand il rog sa se intoarca! Deci perna la subrat si tiva in sufragerie (acum cu caldurile astea am improvizat un pat pe jos in sufra: o plapuma pe care dorm muuuult mai bine). Aaaa si inchid usile la dormitor si la sufragerie si tot se mai aude ceva, ceva
Am incercat si eu dopurile alea, dar ma trezeam cu gaurile la ureche marite, ca la iepuri

17+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by Lona

Tatal meu are insa deviatie de sept, cred ca noaptea il aude tot blocul. De altfel, cand eram tanara si veneam mai tarziu acasa stateam cateva clipe la usa inainte de a descuia, si daca se auzea concertul in desfasurare, stiam ca e in regula.
Si o faza haioasa: pleaca tata intr-un alt oras, la examenul de bac. Acolo este culcat in camera cu un alt profesor iar domnul, foarte dragut, il avertizeaza ca ar face bine sa adoarma inaintea lui pentru ca sforaie groaznic.
Tata se conforrmeaza si se culca. A doua zi: colegul de camera era zombi, cu ochii iesiti din orbite, chior de somn. N-a mai putut decat sa spuna: domnule, m-ai taiat de departe!

Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian)

Mooor de raaas!!!!!

-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Il zgreptzan pe coaste (gadilat-impuns-zgariat, combinatie): "intoarce-te in pozitia antisforait" - asta inseamna pe partea dreapta, aproape pe burta, cu capul un pic pe spate. Tresare, zice "iarta-ma, iarta-ma ca sforai!", eu ii spun de fiecare data ca n-are de ce isi cere iertare, ca nu mi-e urat si ca sforaia si cand l-am luat...

Daca apuc sa adorm, nu prea ma trezesc, daca sforaie sotul. In schimb, cand eram gravida, sforaiam de mama focului si ma trezeam eu pe mine! Mi-era ooo ciuuudaaaa!... dar am invatat sa fiu mai ingaduitoare cu sforaitorii, au viata grea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Fetele, sunteti mortale ! Am ras cu lacrimi, mai ales la ideea cu beepul si cu interfonul . Al meu sforaie destul de rar, el zice ca atunci e foarte obosit. De obicei sforaie cand doarme pe spate. Eu il trezesc si il pun sa se intoarca pe burta. De obicei are efect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Si al meu sforaie cind sta pe spate...am rezolvat de cind i-am luat perna si il impung sa doarma pe o parte. De cele mai multe ori functioneaza...

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allbinutza spune:

Tareeeee subiectul asta,mooor de ras.
Si eu care credeam ca-s singura care-si chionteste sotul noapte de nopate ca sforaie.Interesanta faza cu sunatul pe fix si la interfon.
Dar de cand avem bb sunt atat de obosita ca de multe ori nici nu-l mai aud,sau m-am obisnuit cu concertul din fiecare nopte.Dar faza cea mai faina a fost in timpul sarcinii cand ma trezesc intr-o dimineata de sforaitul meu(cica n-am sforait decat in ultimele 2 luni de sarcina)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Am auzit si eu 2 variante antisforait:
1.O colega de a mea povestea ca de cate ori sforaia sotul ei il scula si ii dadea un pahar cu apa (chipurile a cerut el prin somn).Erau suficiente vreo 2 pahare ca se scula singur si se ducea la baie si nu mai reusea sa adoarma asa adanc.
2.O cunostinta s-a dus la pescuit cu cortul cu un mare sforaitor si dupa o zi in care nu au prins nimic, noaptea cand sforaia ,celelalt ii punea sa sune clopoteii iar persoana in cauza se scula sa scoata pestele (din vis).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Ma duc sa caut clopoteii ca sotul a inceput concertul.

Mergi la inceput