ce faceti cand sotii vostri sforaie?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Si al meu sforaie dar bag de seama ca nu e asa grav ca la voi.
El doarme destul de usor si il inghiontesc putin si pricepe mesajul si se intoarce pe partea cealalta. De obicei imediat inceteaza sforaitul, dar se mai intampla sa persiste. In cazuri extreme imi iau perna si patura si ma mut in sufragerie iar seara urmatoare il pun sa faca schimb de pat cu fii-mea, dar asta doarme atat de rau, cracanata, dea curmezisul.. ca prefer sforaitul sotului.
Uneori aud si sforaitul vecinului de dedesupt . dar asta nu e nimic,sa va spun ce aud parintii mei acasa la ei: Un cuplu foarte naravash facand dragoste noapte de noapte, pat care scartaie, tipa care tipa.... penibil. Scuze pentru abatere de la subiect.

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

offf, eu sunt taaare norocoasa Daca adorm, nu exista sforait care sa ma trezeasca Sforai si eu cateodata, dar am noroc ca si omul doarme bine. De vreo 2 ani eu dorm cu fiica mea, si singurul lucru care ma trezeste din somn e daca plange sau se scarpina. (are obiceiul prost ca se scarpina in somn, dar si mai grav e ca ma scarpina si pe mine)

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Exista niste doape de pus in urechi, se gasesc la farmaii, sunt destul de bune. Deci doape, perna in cap, sot proptit pe-o parte. Daca tot nu dormi, mute-te in alta camera, eu la stadiul ista am ajuns.

Somn bun, gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by dana d

dar asta nu e nimic,sa va spun ce aud parintii mei acasa la ei: Un cuplu foarte naravash facand dragoste noapte de noapte, pat care scartaie, tipa care tipa.... penibil. Scuze pentru abatere de la subiect.

Offtopic:
Pai da' ce sa faca bietii oameni... daca e pasiunea mare....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Ii dau cu pena in cap!
Si imi iau perna si ma mut in alt pat.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

quote:
Originally posted by dora78

Si la noi e concert noaptea... si are un stil... cum adoarme, cum incepe!!!! Dar daca doarme pe o parte, nu mai sforaie. In schimb, daca-i cu fata in sus, zici ca se ineaca, moare, frate, asa de rau horcaie... de ma si sperie! Si se si supara pe mine cand ii spun sa se intoarca (asta in cazul in care se trezeste cand ii spun), zice ca is rea cu el, ca nu-l mai iubesc, faze de-astea, de-mi vine sa ma mut cu fata in pat...

Dora, mami de Ami -- 6 ani - 12 februarie 2006
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea

opriti-vaaaaaaaaaaaa ca nu mai pot de ras.
Si al meu sforaiela greu..stam de 3 ani impreuna si de bine de rau m-am mai obisnuit,dar la inceput.frateeeeeefaceam nopti albe.Sforaie cel mai mult cand e cu fata in sus,ii mai dau cate-un ghiont,da' mai cu grija ashea sa nu trezesc helefantu' ca se supareshte,il intorc cand pe-o parte cand pe alta de zici ca-i sarma-nu alta.Acum vreo saptamana m-a disperat......sforaia rau de tot si in orice pozitie..ba chiar l-am trezit si i-am zis sa nu mai sforaie ca nu pot sa adorm ..la care el"pai inseamna ca nu ti-e somn,ca nu esti obosita"..s-a culcat la loc si eu nu mai puteam de draci...pana la urma am luat decizia finala...mi-am luat perna si patura dupa mine si m-am carat in sufragerie..se auzea si de acolo,dar nu asa de tare.
Intr-o zi l-am si inregistrat ca nu ma credea cand ii ziceam ca sforaie rauu si cand a ascultat inregistrarea l-a apucat rasu si mi-a zis ca nu e el pe caseta
Nu stiu dc e vreun remediu inafara de dopurile pt urechi...daca da,dati-mi shi mie de stire.
Sa aveti parte de vise placute si un somn cat mai ushor....pe cat se poate fara sforaituri...
AAaaaaaaaaa..uitasem sa zic si de mine..mai sforai shi eu cateodata dar numai atunci cand sunt foarte racita..da asta nu se pune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescugeorge spune:

Cu timpul incepi sa te obisnuiesti ,sa crezi ca face parte din normalitate.
Sa nu ne facem probleme din nimicuri ......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

slakje , apropo de caine
am si o catea care-l acompaniaza pe sotul meu la sforait ,dar cand o strig se opreste.
dopuri(m-am gandit la ele),dar nu-mi pot pune ca nu l as mai auzi pe matei cand cere apa ,sau daca vrea ceva.

o perioada am dormit in alta camera , cat a fost matei mai mic, dar parca se stricase relatia dintre noi, nu mai eram asa apropiati si m-am mutat inapoi.
la doctor nu vrea sa mearga,de fumat s-a lasat de pe 2 ianuarie,sper sa reziste si poate se mai opreste si din sforait.

oana si matei(12 NOV.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

si eu am parte de concerte nocturneeeee. Dc stie cineva de unde se pot lua dopuri pt urechi.....Eu am tot cautat si pe net, dar nu am gasit.

nunta2006

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Si la mine e cu cantec de noapte... din orice pozitie. A fost la dok, i-a zis sa slabeasca, a mai slabit, dejeaba... Sforaie cand e obosit sau odihnit, cand e aerul uscat sau umed, cand e geamul inchis sau deschis, cand doarme de noapte sau de pranz. Sforaie cand doarme intr-o camera sau in aer liber. Are o oarecare problema cu nasul dar dok nu i-a recomandat operatie.
Fericirea mea e ca sunt atat de obosita ca nu-l aud

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput