Impreuna, Timisoara (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Salutari fetele!
Vali: LA MULTI ANI, sanatate multa , sarcina usoara si numai bucurii!

Fetelor am avut un week-end beton:dureri de masea si musafiri!Combinatia ideala, nu?
Paul a mai scos o perla:vrea parola de la telefon!(cand sunt blocate tastele la mobil).
Irina:cum a fost week-end-ul?

Va pup pe toate,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Buna dimineata,

LA MULTI ANI VALI!!! Iti doresc multa sanatate si o viata frumoasa, pe masura sufletului tau! Mai intra si tu si mai spune-ne aventuri de gravidutza...

Gabi ma alatur si eu si te felicit pentru lista, eu inca mai cred in trupa aia mare si frumoasa .

Katik si Dana dupa ziua de sambata am realizat ce inseamna o mama cu multi copii , si nu o sa mai gandesc sau sa spun in viata mea nimic rau despre ele. A fost mult mai bine decat ma asteptam, au fost destul e cuminti, am avut 2 gemeni de 1 an jumate fetita si baiat si deja dupa prima ora imi spuneau mama . (oricum ei sunt finii mei asa ca...) Inchipuiti-va ca am reusit si sa-i culc la amiaza in patul nostru mare au dormit ca niste ingerasi. Probleme mai multe mi-a facut fiica-mea cu geloziile ei..dar am fost OK per ansamblu.

Alina imi dau seama ca tu mai mult in week-end profiti de calculator, ce mai stii de gradi ca eu chiar nimic special.Succes lui Daniel.

Ana la tine cam cat rezista curatenia? Ca eu si daca e luna in casa dupa o ora parca n-am facut nimic (si am numai un copil+ sot dezordonat)..trebuie sa incep sa o educ cu ordinea pe asta mica ca nu mai tine...

Danitin multumim de ideea cu polenul, si eu incepusem intr-o vreme sa iau frecvent, asta e un bun motiv sa ma reapuc. Eu acum sunt pe cura de Magne B6 .

Fetelor de azi Ioana merge la balet asa ca tineti-ne pumnii.

Voi tot vorbiti aici de slabit , eu vreau sa ma ingras stiti cumva vreo cura de ingrasat? Pleease...

Va pup si spor la lucru!

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiM spune:

Salutare, tuturor!

Va multumesc celor care m-ati felicitat.
Si eu va doresc numai bine voua si copiilor vostri!
Ne-am distrat tare fain la ziua mea, pana la 4 dimineata!
Nu am mai postat, ca ma simt tare rau...
Acum am intrat in saptamana a 10-a.
Greturile astea ma omoara...
Am fost la Vasile la eco, mi-am vazut puiutul sau puiuta, sunt mandra...
Iau Elevit, si deocamdata atat.
Felicitari pentru bb 2 Ionela si Katik...
Suntem 3 gravidute acum ...
Voi aveti experienta primei sarcini, la mine e totul nou!
Ana, am ras de numa...la faza cu atarnatorii pe pereti!
Irina, tu ce mai faci? merci ca intrebi mereu de mine.
Angi, succes baiatului la auditie!
Tot promit ca voi scrie la Banateni, dar nu ma lasa starea asta de rau.
Silvana, sa-ti traiasca baiatul!
Gabi, sanatate la copii!
Alexa, numai minuni face Paul al tau!

Dragelor, mai am o saptamana de concediu, pana lunea care vine, apoi reincep lucrul.
Asa ca, daca tot voi fi la Cina, cand mai organizati o intalnire la mine?
Eu va astept, asa va pot vedea si eu, si voi pe mine...sa-mi vedeti burtica, care e mica deocamdata...

Va pup pe toate, si astept sa ne vedem in curand!
Numai bine...de la mine!

Vali 9 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele,

Vali, la multi ani cu sanatate, sarcina usoara si bebelina sanatoasa si mancacioasa!
Mai, Ana esti de groaza! Intodeauna ma bine dispun postarile tale.
Eu nu pot spune ca sunt maniaca cu curatenia, dar ma enerveaza la culme cand vad deranj si atunci scot aspitarorul, Paul aduce carpa de praf si treaba e rezolvata. Cand gasesc haine imprastiate, le arunc in mijlocul camerei, fie ele ale sotului sau ale lui Paul si atunci sa-i vezi cum isi aduna hainele una-doua. S-au cam obisnuit sa adun eu dupa ei, dar cum orice invat are si un dezvat ...
Angy, bafta lui Daniel si tie. Tinem pumnii marti si joi.
Katik, petrecerea a fost draguta, au dansat, educatoarele le-au facut coifuri, ochelari din aia pentru petrecere, au avut baloane. Cand voi scoate pozele, promit sa le pun in album.
La mine luna ianuarie a inceput cu mici dispune. Prima a fost cu una din educatoarele lui Paul. A doua cu cumnata mea. Sper sa n-o tin asa tot anul.
Irina, ma bucur ca ai trecut testul celor 3 copilasi.
Azi merg sa scot rezultatul de la exudat, dupa care sunt convinsa ca voi incepe injectiile cu moldamin.
Sambata seara m-am simtit rau, cand mi-am luat tensiunea aveam 90 cu 150. Cred ca voi trece pe pilule pentru tensiune. Asta e.

Va pup si sa aveti o saptamana faina
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Silvana, mai baga repede o postare, sa nu ramai la 666

Fetelor, merci sunteti niste dulci. Si eu cred in trupa mare si frumoasa. Nu stiu de ce, dar eu chiar cred in ea. Si in noi.

Irina, zi si mie unde o duci pe Ioana la balet? Vreau si eu sa o duc pe Eva cat mai repede. Neaparat trebuie sa faca un sport sa se mai puna la punct cu imunitatea. Cand mergem la fitness?

Vali, eu vin la intalnire oriunde. Asa ca, hai sa o facem Facem, fetelor?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Gabi, m-am executat.
Pentru intalnire eu spun prezent!

Silvana si Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Si eu spun prezent la intalnire!.
Numai bine,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Fetelor si eu vin cu drag la intalnire. Mi-e dor de voi de toate si de celelate fete .Poate anul asta merita sa incercam un nou inceput...

Silvana deci tu ai tensiune oscilanta, pai mai bine incepi un tratament serios atunci si Doamne ajuta. Ma bucur ca Paul s-a simtit bine , e baiat mare ...ce trece timpul, asa-i?

Gabi vad ca incepem sa ne impingem una pe alta de la spate cu fitness-ul. Uite eu deja am inceput (virtual). Pe bune, ar trebui sa mergem...
Pe Ioana o duc dupa-masa de la 17 la scoala de dans a sotilor Valkay (Ana si Francisc) . Au referinte bune. (daca stiu fetele ceva din auzite sau experienta mi-ar prinde bine). As fi vrut initial sa o duc la Rodica Murgu (a fost ani buni de zile prim balerina la Opera) dar nu primeste decat din septambrie ,a sa ca deocamdata mergem aici. E la Casa armatei, au o sala inchiriata. Sa vedem ce-o fi. Eu nu vreau de performanta (iti dai seama) , doar asa pentru miscare, gratie, muzica buna..etc..

Vali te pup! Ce bine ca ai reaparut , imi pare rau ca te simti rau , dar dupa cateva saptamani nici n-o sa-ti mai aduci aminte.
Eu sunt bine, destul de lejer pe la lucru, de-aia stau cu ochii tot pe forum...

Ne mai auzim

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Irina, poti sa-mi dai mai multe detalii? Cand mai mergi? Vreau si eu sa o aduc pe Eva! Imi trimiti te rog un PM cu amanunte? Merci fain. Pupici.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao!
Katik, multumesc de intrebare. Spiridusul e bine, merci, si la fel de spiridus ca intotdeauna. Pentru ca tata-sau nu a lasat-o sa cotrobaie in frigider l-a facut "bongu" = vagabond, iar cand bunica-sa nu a vrut sa-i citeasca o p0veste a facut-o Goe. Si inca o poanta: se ascund in dulap si daca eu profit de ocazie sa mai fac ceva prin casa dupa 2 minte se aude "Nu-i Lori, nu-i! Unde-i puiu mic si dulce?", dupa care iese tiumfatoare din dulap si raspunde tot ea "Ici, mai scundat"
Irina, apuca-te de cura cu polem, eu sunt tare incantata de ea, daca as gasi si echivalentul impotriva insomniilor poate mi-as regla si eu bioritmul. Si Magne B6 mi-a facut bine la un moment dat dar e cam scump.
Gabi, am fot la librarie dar nu mai au ceaiul respectiv....Cat despre scoala de balet, se spune ca a Rodicai Murgu e mai sic dar ce ea e si mult mai exigenta, pe cand sotii Valkay saunt mai buni pedagogi.
Angy, mult succes lui Daniel si salutari lui Dorin
Ana, era sa-ti spun spor la treaba dar pana m-am trezit eu cu urarea cred ca tu ai terminat deja. De cand cu spiridusul si la mine in casa e cam haos dar pe vremuri aveam eu o metoda care a tinut cam doi ani si era tare buna. Peste saptamana faceam doar strictul necesar, iar samabata cand al meu sot era plecat in deplasare - asta se intampla intr-un timp in fiecare saptamana - luam cate una bucata incapere si smortuiam la marea arta. imi tinea si mie ziua ocupata - imi era urat fara barbatel - citeam si admiratia in ochii lui cand ajungea acasa si in plus era cam ca o ora de fitness.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput