Impreuna, Timisoara (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amutza spune:

LA MULTI ANI! FETILI

Scuze ca nu am mai intrat cam de mult, dar a fost sotul acasa ba cu sarbatorile, ba ca a fost racit si a avut concediu si nu am mai avut loc de el. Dar acum a inceput lucrul si pot sa-mi fac si eu de cap. Sunt iar in recuperari si cu citit si cu somn, dar asta e. Acum suntem bine cu toti, de craciun am avut musafiri peste musafiri si de revel la fel, oricum ne-am simtit si noi bine. Fetitzuca mea sta deja in funduletz si mai mare scumpete cum gangureste in mai multe feluri acum. Am sa mai pun niste pozici cand imi permite timpul. Na, v-am anuntat ca mai sunt si eu pe fronturi asa ca ne mai "auzim".Pupici

POZE

Amutza+Alisa-Talida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata timisoara!

ana mama, da harnicutaesti, poate iti mai ramine din elan si mai dai si la altii ca tare ar fi nevoie. mai trag si eu de timp sa-mi fie putin mai bine si trec la treaba.

La multi ani vali, sa ai sarcina usoara si bb sanatos si cuminte!

gabi, cum sunt printisorii, nu mai sunt bolnavi, nu?

amutza, sa-ti traiasca printesica, ce repede trece timpul...

irina, cum te simti dupa o zi cu trei copii pe cap????? sigur ai intinerit citeva zile.

angy, cum spuneau si fetele cu ceva pagini mai inainte, nu-ti face nimeni statuie daca este casa farmacie, asa ca

doris, pupici la inesica!

alexa, si krisztina a facut tot felul de minuni cu kk, pina nu de mult, dar trece. pe moment nici n-am stiut ce sa fac:sa rid sau sa pling de nervi, dar asta este...

danitin, ce minuni a mai facut spiridusu-ti?

silvana, multa sanatate si ai grija de tine, ca la rindu-ti trebuie sa ai grija de altii. asteptam povestea chefului

diana, ce mai face andreiutul? sper ca sunteti bine!

acuma va pupicesc pe toate, trebuie sa ma string si sa fac citeceva prin casa ca nu mai merge!

ionelalit, bine ai venit, sarcina si nastere usoara!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

am uitat, felicitari gabi pentru steluta. nu stiu cind a aparut dar eu numai acum am vazut-o

Mergi la inceput

na, am inviat si eu un pic si pe aici ...nimeni! mai stau un pic prin zona, daca nu, mai tirziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Katik,ma bucur ca te simti mai bine.Spor la treaba!

Pe unde ati disparut toate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Hahaha, Kati, nici nu observasem ca mi-a mai crescut o steluta Dar nu-mi place ca-s rosii, par cam comunista Le astept pe alea gambene ...

Angy, merci, am incercat si eu ceva. Sper sa va placa ...

Vali, LA MULTI ANI fericiti alaturi de cei dragi, mai ales de bebelush(a)!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Am agatzat si lista noastra la inceput. Va rog sa imi reimprospatati memoria, ca poate am uitat pe cineva.

POZE

Mergi la inceput

salutare!

lasa, gabi, ca vin ele si cele galbene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti,

Angy,ai dreptate!Insa la mine mai e problema:lenea...Ca sa ma apuc de treburile astea asaaaaa...gospodareste,stiind ca tre' sa fac singurica totul..eheeeeiiii...imi trebuie vreo 2-3 zile sa ma imbarbatez singura si sa ma pregatesc psihic pentru "marea finala"...Io mi-s precum soldatii americani de-s trimisi la razbel:le urla cate un comandant in urechi ca sunt fiorosi si rai si pe urma ii trimit carne de tun si aia se duc cu peptu' 'nainte,ca asa au ramas cuplati mintal..Ce vorbeeeeesti?!...La mine ca la nimeni!Mey,da' acu' imi gasesc si scuze,ca imi murira laudatorii:cand intru in priza,ferita sfantul!,ies greu si pan' ce nu termin tot nu ma opresc.Si cand ma opresc cad lata...Asta-s io!Hehehehehe....Apropos,am dat gata si piramida de rufe de calcat ,dar mai am o tura,inca ne adunate din balcon,ca inca is ude!
Te pup si spor la trebi!
Amutza,ai primit mailul?Ce face Talida?Creste vazand cu ochii ,asa-i?Sa fiti sanatoase!
Katik,pai cum am scris mai sus....elanul asta mi-l induc singura,ca altfel...ar arata casa asta ca o pubela(ce exprimare elevata am...).Las' c-am ras acu' vreo 4 zile in urma cu doi colegi de munca,sot si sotie,ca ea se pregatea sa plece in oras si vine la noi in birou si ii spune lu' barba-su ca pleaca in oras si daca el ajunge mai repede ca ea acasa,sa isi incalzeasca mancare,ca e pusa la frigider.La care el,mirat,o intreaba:"da' ce,ai facut mancare?".Ne-a pufnit rasul pe amandoua,mai ales de moaca lui si nevasta-sa ii raspunde:"da,draga,a fost una la noi care a gatit si ne-a lasat mancarea in frigider".I-am zis si eu atunci sa o trimita pe tipa si pe la mine,ca si eu sunt amatoare de tipe d-astea binevoitoare...Asa ca...iti doresc sa iti fie mai bine si cu elanul ala...monteaza-te si tu psihic cu 2-3 zile inainte si gata!Numai bine si multa sanatate!

Mey,sa aveti o saptamana cat mai buna si mai plina de realizari!Numai bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ana,of,iara ma recunosc in ce ai scris :))))
O cunosc si pe lene,taare bine,eu ii spun un picut mai elegant,pt. mine insumi,lipsa de vitalitate,nu inteleg cum pot unele sa mishune prin casa cu carpa in mana non stop,am incercat da parca isi baga ala coada,ca reusesc o zi si apoi intervine ceva,si s-a dus pe copca ritmul.Culmea,noi suntem in acelasi an da alta zodie.
Gabitzule,e faina lista,da nu ma pot abtine sa nu remarc atitudinea ta concilianta,care siiigur e manata de un bun simtcum rar gasesti,poate sti la ce ma refer.Te felicit!Numai tu puteai sa realizezi asta.
Fetelor va doresc o saptamana usoara!Pe mine ma asteapta una grea,Daniel are marti auditie,canta pt. prima data pt. publicul larg.
Apoi joi am verificarile semestriale cu clasa de percutie si toti ingrasa porcul in ajun.

Mergi la inceput