Impreuna, Timisoara (35)
Raspunsuri - Pagina 6
ionelalit spune:
buna fetelot timisorence! Eu sunt noua nouta pe forum. Sunt insarcinata 11 + si merg la dr. Gluhovschi. Ati auzit careva de el? Ce stiti despre el? As vrea sa stiu cate ceva din experienta altor foste gravidute asistate de acest medic care mie mi se pare super. Sper sa nu ma insel. Va pupic si astept raspunsurile voastre cu nerabdare!!!!!
IONELA
danitin spune:
Ciao!
Gabi, daca mergi la masaj le Beauty Center sa/mi spui si mie cum e! Demult vreau sa/mi permit si eu un rasfat maxim dar pana acum nu am gasit nicaieri genul de masaj care-mi pica mie bine, asa mai hotarat, nu mangaieri adormitoare. de fapt de masaj super am avut parte doar in luna de miere, am fost la herculane si acolo la Roman era o tipa care facea masaj - aveam impresia ca toate oscioarele revin la locul lor initial, dupa o sedinta ma simteam cu 10 kg mai usoara si 10 ani mai tanara. In Timisoara onsa nu am descoperit pana acum asa ceva ...
Silvana - tin pumnii sa fie totul o.k.
Angy - ma bucur ca au fost de folos informatiile. Ce mai face Dorin?
Felicitari Giova! Sa fiti sanatosi, fericiti si iubiti!
Eu tocmai traversez asa, o perioada de incertitudini. Incerc cu disperare sa-mi pun oridine in probleme - in special in cele legate de serviciu dar nu prea reusesc. Incep sa am prea multe pe cap si trebuie sa renunt la ceva dar, din pacate, ani de zile am fost atat de obisnuita sa lucrez pe 10 fronturi incat pur si simplu imi vine greu sa renunt la ceva chiar daca e stresant si deloc rentabil.
Chiar, voi ce va doriti de la noul an?
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
Mihi spune:
La multi ani tuturor!
La multi ani Ionitelor si Ionutilor!
La multi ani noilor veniti pe lume!
La multi ani comoarei Silvanei!
Bine ai venit printre noi ionelalit!
Sa fie intr-un ceas bun, Ionela si Katik!
...cu intarziere, dar din inima
Va multumesc celor care nu m-au uitat...iaca mai traiesc.
Oribil drumul de la Timisoara la Hateg si pana la intersectia cu drumul de la Deva spre centrul tarii...si suntem mai aproape de Europa f..! Cand am plecat am facut pana aproape de Lugoj, si s-a chinuit Jaki sa scoata roata de la solenza care e prinsa sub porbagaj, peste juma de ora, era intepenita...si era noapte deja, ploua, portbagajul era deschis si eu ma chinuiam sa tin copiii acoperiti...asa ca am injurat la drumurile si masinile romanesti si s-a hotarat sa o vanda si sa cumpere altceva...ca nu e la prima abatere.
Cu exceptia calatoriei a fost faina escapada noastra.
Si eu ingros randul "puturoaselor" asa ca sunt pt miscare in grup...poate facem un sport ceva ca fitnessul si aerobicul nu ma atrag...dar daca suntem mai multe sufar cu placere.
Ieri am aterizat si io la lucru, pt ca abia ieri a venit mama...asa ca iar am mult de recuperat.
Am dat anunt in ziar pt dadaca si tot am interogat la ele, da inca nu mi-a placut nici una f mult.
Sambata ma intalnesc cu tanti recomandata de Danitin!
M-am gandit si la varianta cu cresa...dar daca se imbolnaveste ce fac? Iar tre sa stau acasa! Anul acesta si Lori a stat mai mult pe acasa decat la gradi...deci totusi cred ca e mai buna varianta cu dadaca.
Arpi in oct face 3 anisori asa ca il dam direct la gradi.
Vreau sa-i mut si pe ai mei pe langa Timisoara..sa vanda acolo si sa gasim o casuta la max 30 km...ca e greu si pt ei sa tot defileze intre Hateg si TM...desi imi pare tare rau de orasul meu drag, si de casuta si aerul de acolo... ne facem toti banatani!
Am vorbit in noaptea de revelion cu parintii lui Octa si va saluta si pe voi!Varul meu s-a schimbat f mult, s-a apropiat de D-zeu! Octa e fff bine, s-a ingrasat, e vioi ...nu-i mai ajunge locul vorba mamei lui!
Mama l-a vazut si a zis ca e Octavian cel de demult dar maturizat!
Referitor la ce vreau sa fac anul acesta...as dori sa fiu mai buna...sa am o relatie mai buna cu copiii mei, cu sotul meu, cu parintii mei cu prietenii mei, cu toate cunostintele si binenteles cu D-zeu si nu in ultimul rand cu mine insami!
Va pup si scuze daca v-am obosit!
Mihi
POZE
Irina_Claudia spune:
Buna dimineata,
ionelalit bine ai venit printre noi , sarcina usoara . Din pacate nu cunosc nimic despre dr tau , dar poate alte fete stiu.
Gabi , de acord , mai ramane sa ne hotaram cand si cum , nu? In plus vreau sa-mi iau costumatie adecvata de fitness, sau merge si cu trening normal? Ce zici?
Danitin anul asta imi doresc mult sa scap de una din rate , sa fac un bebe si sa merg in Grecia. Asta pe plan material. Pe plan spiritual ar mai fi multe de imbunatatit, de corectat, asa ca las totul la voia lui Dumnezeu.
Tie iti doresc multa intelepciune si putere de munca.
Silvana cum esti?
Doris pe unde umbli? Esti ocupata tare? Ines e bine?
Dana tocmai am vazut-o pe dadaca voastra, sper ca mai e la Paul, nu?
Mihi buna ideea sa-ti aduci parintii, eu asa am facut si nu regret deloc , ca o mama nu e nimeni.
Katik mai da-ne vesti , sper ca te simti bine.
Spor la lucru fetelor
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
gabirus spune:
Mihi, ai descris exact ceea ce imi doresc si eu de la anul 2006. Dar as extind inca putin, caci doresc in lumea asta ceva mai multa liniste si mai putine tragedii, mai multa bunatate.
Dar, din pacate, astrologic vorbind, ne asteapta un an tare dificil. Din punctul meu de vedere, Romania va fi cat de cat protejata de mari tragedii, insa nu vom inainta niciunde, lucrurile vor stagna in mare masura iar bunastarea mult visata se va mai lasa inca asteptata.
Pe plan mondial, epidemia asta ingrozitoare nu va fi chiar usor de stavilit si exista mari sanse (parere pe care o sustin si alti astrologi si nu amatori ca mine) sa izbucneasca un razboi teribil (in care va fi implicata lumea araba si Occidentul, desigur). Toate astea insotite de tot felul de alte evenimente neasteptate si nefericite: accidente tragice, uragane, explozii, cutremure. Brrr, perspectivele sunt cam sumbre si sper ca sunt eu ceva mai pesimista decat realitatea.
Irina, merge si cu trening normal, sau mai bine zis cu niste pantaloni de trening si un tricou. Mie mi-ar trebui niste incaltari, ca nu am nimic potrivit.
Dani, eu vreau sa merg la fitness sau aerobic (la aquagim parca nu as merge ca e frig), caci astea le avem partial subventionate de la job. Nu stiu cum e masajul la Beauty, nici nu cred ca voi incerca in viitorul apropiat, caci abia daca imi gasesc timp si ptr. fitness. Dar am aparat de vibromasaj acasa, pe care in curand il voi repune in functiune (pana si de ala mi-e lene sa ma folosesc, sunt groaznica )
POZE
silvana75 spune:
Ceau fetele,
Va multumesc ca va ganditi la mine
Azi dimineata am luat o parte din analize si spre suprinderea mea sunt bune, mai putin ASLO care e cam mare. Luni dimineata urmeaza sa scot rezultatul de la exudat faringean si in functie de, imi da tratament injectabil. ASLO este mare din cauza unui stafilococ sau alta bazdaganie pentru ca dinainte de Craciun ma chinuie gatul si cu orice tratament am incercat nu cedeaza durerea.
Mi-a luat si tensiunea azi dimineata, era 130 cu 90 - cea mica e cam mare - vroia sa-mi dea tratament pentru tensiune. Am rugat-o sa ma lase o luna de zile sa incerc cu produse naturiste si daca la urmatoarea consultatie tensiunea e tot asa, imi da pilule. Daca nu tin tensiunea sub control, imi poate imbolnavii inima.
Ce-mi doresc in anul 2006? SANATATE.
Va pup
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
alexa00 spune:
Salutari fetele!
ionelalit:Bine ai venit printre noi.
Irina:mai e inca la Paul bona.Nici nu au inceput bine sa se vada pe anul asta si ieri i-a facut ochelarii praf la bona!
In rest ce sa zic?Nu a prea inceput bine anul nici pentru mine:am reusit sa zgarii masina(mi-am luat teoria de rigoare de la al meu sot...), mi s-a spart o plomba si azi am fost sa o rezolve.S-a lasat cu scos de nerv.
Ultima isprava a lui Paul:face caca in scutes si pe urma si-l da jos si il arunca prin casa!L-am certat rau de tot aseara pe tema asta!Daca il las fara pampers face pe el fara sa zica nimic!
Silvana:ma bucur ca analizele sun OK
Va pup pe toate ,
Alexa
Ana68 spune:
Silvana,iti doresc multa sanatate!
Irina,pupici si tie!
Amalia,am citit mesajul si promit sa trimit cum imi fac oleaca de timp liber,la munca!
Numai bine tuturor!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
silvana75 spune:
Am ajuns pe pagina 3? Asta e treaba?
La gradi la Paul azi e mare petrecere. In sfarsit s-au adunat toti copiii nascuti in ianuarie asa ca azi se va incinge o petrecere pe cinste. Era tare emotionat azi dimineata, ma tot intreba da o sa-mi cante copii la multi ani? si o sa mancam tort? o sa dansam?
Bine ai venit Ionelalit!
Alexa, te-am vazut azi dimineata in piata 700. Simpatic Paul cu ispravile lui.
Va multumesc tuturor care s-au gandit la mine si sper sa se rezolve intr-un fel probleme de sanatate.
Va pup si va doresc un we fain
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
gabirus spune:
Hello!
Silvana, petrecere faina lui Paul si un pupic de la noi.
Ai mei copilasi iar sunt raciti si acuma vad ca si eu ma simt ca naiba. Urasc deja virozele astea!
Alexa, nu te stresa, e normala faza asta (anala) la copii. Cu calm, il cureti, il stergi, repeti insistent ca nu e bine. In final va pricepe. Altceva nu prea ai ce face momentan.
Diana1971, ai fost cumva marti dimineata la primarie si te-ai uitat pe hol la afis? Mi s-a parut ca te-am vazut ....
POZE