Impreuna, Timisoara (35)
Raspunsuri - Pagina 5
angy11 spune:
Buna seara Timisoara!
Intru scurt sa va salut,nici sa pun emoticoane nu am timp.Am reinceput scoala,am avut ore pana acum si de-abia am ajuns rapid sa arunc un ochi peste ce ati scris.
Danitin,noroc cu informatiile date de tine pe forum,ca a venit cumnata-mea si chiar iar prins bine cele scrise de tine,maine se duce si ea sa depuna pt. CIC.
Irina,sunt ok,am sa-ti raspund la mail maine cel tarziu.
Silvana,La multi ani lui Paul!,sper sa mai intri si dincolo la Banateni,iti pregatisem un mesaj pt. Craciunul sarbesc.
Proaspatelor Gravidute,felicitari si sa dea Dumnezeu sa fie bine.
Celor care se gandesc la al doi-lea copil,treceti la treaba,nu mai stati pe ganduri!!!
Ana68 spune:
Buna seara,
Silvana,sa iti traiasca sanatos baiatul,sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!Cat despre fetita...ce mai stai?Ba-i bice!
Doris,io l-am lasat in repaus pe Marius,insa nu m-a lasat el pe mine...Sa sti ca Ben-Gay-ul ala e foarte bun.De Ketonal nu mai spun:ia ca si cu mana durerea...E bine acum!Radeam de BenGay,ca zicea Marius ca e pentru gay...hehehehe...spunea:"ai vazut?pana sa ma dau cu ben gay,mergeam tare teapan,dar p-orma ma miscam tare usor,ma lasase si durerea...e clar ca e pentru gay,dupa ce si-o trag"...
Si spor si tie la treaba!Nu prea te vad eu sa mai faci un bebe,insa nu se stie niciodata!Sa transmiti multe salutari la Vali si sarcina usoara....
Irina,draga....reteta pentru baietel e condimentata rau,cu mult iute si cat mai acidulat...Se poate stinge cu un vin rosu,puterea ursului,bun pentru femei sa il bea barbatii...si neaparat barbatul deasupra,insa femeia sa se miste,adica sa dea impresia ca el canta,dar femeie e de fapt dirijorul....hehehehehehehe.....Asta-i reteta mea!Sa vedem ce zic celelalte mamicute de baietei!
Dana-alexa,ce mai faceti?Cum a fost prima zi de lucru?
Pai sa aveti parte numai de bine si o saptamana cat mai buna!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Irina_Claudia spune:
Buna dimineata,
La munca, la munca?
Ana mi-ai inveselit ziua, zau asa! Pai acum imi dau seama de ce am facut eu fata..oops! Te pup (deocamdata dulce de tot!)
Diana te inteleg ca esti mamica 100%, asa e si bine, eu vroiam doar sa te mai aud din cand in cand, si ma bucur ca sunteti bine. Zici ca ai si un mic crestin, bunul Dumnezeu sa-l ocroteasca!
Ce mai zice tanarul tatic?
Dana a fost bine la bunici, mai rarut ca-i mai dragut , Ioaneui deja ii era foarte dor de noi , si am hotarat ca asta e ultima oara cand o mai las asa mult. Ce face Paul? Tot cu tanti?
Alina se vede ca ai intrat iar in alerta de gradul 1, las ca activitatea asta sustinuta te mentine tanara! Pai sa ne mai auzim, bine? Pupici lu'Angy. Stii ce mi-a zis fiica-mea? Ca sa o las si pe ea rujata la gradi ca si Angela are ruj....
Fetelor eu inca n-am catadicsit sa dau o raita serioasa prin magazine, au inceput reducerile?
Spor la lucru si ne mai auzim
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
silvana75 spune:
Va multumesc de urari!
Fetele, eu nu ma simt deloc bine. Am fost azi dimineata la medic si am tensiunea mare. Maine dimineata urmeaza sa merg la analize. Ma simt obosita, ma doare capu', imi "pocnesc" urechiile si am in general o stare de sfarseala. Sper sa nu fie ceva grav desi l-as putea mostenii pe tata care are probleme cu inima si tensiunea.
Va doresc numai bine!
Silvana si Paul
gabirus spune:
In primul si in primul rand am un anunt de facut:
GIOVA A NASCUT in 6 ianuarie un bebe Marco maaare (3,85 kg, 52 cm) si sanatos (Apgar 10). Azi a ajuns acasa si zica ca e obosita. Sper sa mai aflu noutati in curand.
In al doilea rand (o iau in ordinea varstei) LA MULTI ANI, PAUL! Sa creasca ginerelul meu mare si frumos si destept, caci este. Si mamica lui draga sa fie sanatoasa. Draga mea, cred ca incepe sa se resimta stresul pe care l-ai papat anul trecut. Hai sa mergem la un masaj de relaxare, ce zici? Acuma serios, niste ceaiuri antistres macar si niste exercitii de respiratie si relaxare chiar nu ti-ar strica. Te pupez si multa-multa sanatate!
Dar nu in ultimul rand FELICITARI noilor noastre burtici! Extraordinar de frumoase vesti saptamana asta!
Nu am apucat sa intru ieri ca am fost tot pe drumuri cu actele. Si totalmente aiurea am umblat si am ajuns tarziu la primarie .... In fine. Azi am rezolvat treaba si macar azi a mers coada cu mult mai repede si decent.
POZE
angy11 spune:
Buna seara!
De Giova stiam,am vazut subiectul la evenimmente,am postat acolo si am felicitat-o.N-am apucat imediat ce am vazut,dar am reusit macar sa scriu in ziua aia.Am vrut sa postez si aici,sa fac anuntul,dar ma gandeam ca o vor face alte fete mai cu vechime pe topic,ceea ce s-a si intamplat.
Citind ce a scris Silvana si apoi Gabi si stiindu-mi ale mele probleme de stres,toxine,etc,ma gandeam ce fain ar fi sa ne punem de-acord sa mergem cat mai multe impreuna la un salon de fitness,masaj,etc.Eu am tare mare nevoie dar de una singura nu ma incumet,sunt lenesa,imi gasesc in permanenta scuze.
Irina,n-am apucat sa sciu mailul dat sa-ti raspund aici,Angy are vreo trei truse de farduri din Italia,pt. fetite,rujurile evident sunt colorate,dar,cand merge la gradi dimineata se da cu balsam nivea,pe care ea tot ruj il numeste,din cauza ca e buzata ca o negresa mai gata si are in permanenta buzele crapate.
Daca s-ar da cu ruj i-ar face Gaby parul lins, ca, cret inca il mai are.Am uitat odata intr-un we sa-i sterg oja(care face parte din trusele respective) si luni era Gabi de dimineata si a iesit circ.
In alta ordine de idei copiii mei au,unu bronsita si altul rosu in gat.Iar tratament!
dreams2party spune:
Salutare Timisoara
La multi ani pentru noul an!
La multi ani Sfintilor!
La multi ani copiilor satoriti!
Felicitari pentru "proiectele" de bebelasi din burtica!
Eu am luat o pauza cam mare.In decembrie a fost totul la viteza maxima.In ziua de revel am primit la amiaza o comanda sa decorez un restaurant intreg, asa ca la 23.45 noi faceam dus, dar totusi am reusit sa iesim la artificii la 24.00.
Tot in ziua de revelion s-a ars si hardul la comp si abia azi am reusit sa-l reparam...asa ca I am back in!
Am vazut ca multe noutati au aparut pe forum.
Mai, fetelor... fug bati dupa voi si voi nimic...asa ceva
Na, mai glumesc si eu.. sper sa nu se supere nimeni!!!
Va salut pe toate,
Din biroul meu fantastic,
Anca
Irina_Claudia spune:
Buna dimineata,
Mai da ce ocupate sunteti la inceput de an...
Gabi multumim de veste, am vazut-o si eu la evenimente si am felicitat-o pe Giova , ma bucur pentru ea.
Alina am impresia ca buzele crapate sunt deja o moda la ele in grupa, Ioana mi-a zis ca toate fetitele au buzele crapate (si evident a inceput sa-si rupa si ea piele din buze) si se dau cu "ruj"...asa ca azi dimineata (gand la gand cu bucurie) am dat-o si eu cu balsam Nivea, macar asa nu-si mai rupe nimic. Oops, Ioana mea mai avea inca oja si azi (ramasa de la revelion, evident) , dar se pare ca Gabi n-a observat inca, sau la Feli nu indrazneste sa-i zica nimic...
Eu am abonament gratuit de la firma la Beauty Center, dar n-am catadicsit sa merg niciodata , sunt prea comoda...recunosc...desi m-as duce si eu.
Silvana ai grija de tine si sper sa ne dai vesti bune, sa fie doar o stare trecatoare.
Anca asteptam sa ne dai si tu o veste buna din burtica, de ce nu?
Spor la lucru !
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
silvana75 spune:
Masaj, relaxare, fara nervi si stres... ce e aia? As vrea io
Eu am fost de dimineata la analize, dar nu voi stii nimic pana maine dimineata.
Cateva zile nu voi avea net la calculatorul din birou, dar fac cumva sa mai intru pe aici.
Va multumesc pentru ganduri!
Va pup
Silvana si Paul
gabirus spune:
Hello!
Angy, ar trebui si eu sa ma mobilizez ... Si noi avem ceva sedinte gratis de la job, tot de la Beauty Center. Hai Irina, nu mergem impreuna? Si eu sunt tare lenesa cand e vorba sa merg singura. Daca mai merge cineva, e mai ok.
Mai fetelor, sunt oare eu paranoica? Ma streseaza gripa asta aviara de numa ... Sunt singura? In capul meu deja coc o mie si una de scenarii in cazul unei epidemii generale.
POZE