Impreuna, Timisoara (35)
Raspunsuri - Pagina 4
silvana75 spune:
Katik si Ionela, sunteti grazave! Va doresc sarcina usoara si bebe sanatos. Vorba lui Doris, parca imi faceti pofta si asa Florin umbla dupa mine si spune smechereste "hai, mami, o fetita! ce zici?".
Spun si eu cu intarziere La multi ani celor care si-au sabratorit onomastica!
Silvana si Paul
Doris-Alina spune:
Silvana, tare faza cu Florin al tau...
La noi, Radu fuge dupa mine, eu fug de el...
El striga :
Hai mami inca o fetita...
Eu daca ma pun pe treaba, musai sa fie baiat, altfel nu discut...
Sa semene cu mine ca Ines e toata Radu.
Na, Silvana, ce facem?
Le urmam exemplul?
Irina, tu pe cand bb2?
Alexa, dar tu?
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
silvana75 spune:
Doris, pai si eu fug de Florin. Aproape in fiecare zi imi spune sa mai facem o fetita, iar cand vine cineva la noi atunci sa vezi discutii "aprinse" ca ce frumoasa ar fi o fetita blonda cu ochii albastrii si gene lungi!
Fetele, azi e ziua lui Paul, implineste 5 ani. Doamne, ce repede trece timpul. Acum 5 ani la 12.45 se nastea printul meu.
La multi ani puiul meu!
Silvana si Paul
Irina_Claudia spune:
LA MULTI ANI PAUL!!! Silvana sa-ti traiasca feciorul, multa sanatate ii doresc si o viata fericita!
Doris zici ca alearga Radu dupa tine? Si Feli al meu tot fetita mai vrea, auzi tu barbati sa-si doreasca fete...mai rar...
Pai eu am zis ca prin vara incolo o sa incerc la bb2 , si eu vreau baiat asa ca astept retete de baieti (aviz Mihi,Silvana, Gabi, Diana,Ana, Gangurici). Dar daca vine pana atunci nu ma supar.
Pupici!
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
Doris-Alina spune:
Lumeeeee, lumeeee.....
Atentiuneeeeeeee!!!
Azi, un printisor frumos, blondut cu ochi albastrii, implineste 5 anisori.
LA MULTI ANI, PAUL !!!
Sa fii sanatos, cuminte, si sa le aduci parintilor tai numai bucurii...
Sa ai o viata frumoasa si lipsita de griji!
Silvana si Florin, sa va traiasca printisorul, sa va umple inimile de bucurii si impliniri!
va dorim petrecere frumoasa!
Celor care doresc s-o felicite pe Silvana si sa-i ureze La Multi Ani lui PAUL, va invit la Evenimentele Comunitatii, unde am deschis subiect:
La multi ani, Paul!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
katik spune:
salutare fetelor!
[size=4]LA MULTI ANI PAUL[/size=4].
SILVANA SI FLORIN SA VA TRAIASCA FECIORUL SA VA BUCURATI DE EL SI SA URMEZE O SURIOARA!!
multam mult la "toatele" pentru felicitari! astept sa se largeasca trupa cu burticutze, ca cu vorba si intentiile am vazut cum stati. chiar, cum e reteta cu baieti, la mine e cam tirziu dar sunt curioasa.
ma duc sa pap ceva repede, repede, ca altfel vin.
va pupici pe toate!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
diana1971 spune:
Buna fetelor
irina- LA MULTI ANI lui Ioana ,sa va bucurati de ea, sa va aduca numai fericire .
Intru mai rar...andrei imi papa tot timpul ...acusi le sarbatorim zilele de nastere impreuna ... trece timpul repede.
ieri a avut si andrei 2 luni si parca ieri eram insarcinata.
Katik, Ionela- sarcina usoara,sa papati bine sa ne vedem cat mai curand ....bucurati-va de fiecare moment in sarcina ..trece asa repede .
Pe cand o intalnire fetelor??? eu am sarit una ...ca era bb meu de 1 sapt si nu aveam cum sa vin....
va pup
diana
danitin spune:
Fetelor, am fost astazi dimineta la Primarie sa depun cererea de CIC! E grozavie!!! Sute de persoane, multe mamici cu copilasi de cateva luni in brate, nervi, impinsaturi, ce mai ... un cosmar. Am reusit sa depun cererea, cu pile ca altfel ma prindea seara, dar am plecat profund dezamagita - din nou - de sistem si educatia multor concetateni: sa impingi o mamica cu un bebe mic in brate doar ca sa fi tu o treapta mai sus plus eterna problema, cu cat e mamica mai necajita si mai ponosit imbracata cu atat mai urat se vorbeste cu ea.
Katik, Ionela - felicitari!!! Cred ca sunteti super fericite. Si eu as vrea ... dar al meu sot nici sa nu auda, si timpul trece ...
La multi ani, Paul!
Gabi, multumesc de pontul cu ceaiul, nu am avut timp sa trec dar vreau sa incerc.
Mihi, pe unde esti ? Ti+am gasit dadaca ...
Salutari tuturor si o saptamana frumoasa!
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
silvana75 spune:
Multumim mult de urari si va dorim si noi asemenea.
Paul a fost putin dezamagit azi dimineata cand i-am spus ca nu vor face petrecere la gradinita. Se obisnuieste ca pe toti copii nascuti intr-o luna sa-i sarbatoreasca intr-o singura zi. Fiind vacanta educatoarele nu au avut timp sa pregateasca momentul, asa ca au amanat petrecerea pe maine sau miercuri. Sunt convinsa ca se va bucura chiar daca nu ii vor canta copii la multi ani in ziua in care s-a nascut.
Va pupa
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
alexa00 spune:
Salutari fetelor!
Sa o iau cu inceputul:
Katik: felicitari pentru bebe.Sarcina usoara!
Silvana: La multi ani pentru Paul!Multa sanatate si numai buburii!
Irina:La multi ani(cu intarziere ...) pentru Ioana!Cum a fost la bunici?
Fetelor azi e prima zi de lucru pe anul asta.Asa ca ... e naspa!
Numai bine va doresc,
Alexa