Clubul nurorilor (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Buna NURORI,
Numa ce lipsesc si io si deja am de citit 2 pagini. Mama da ce harnice sinteti la scris si...tare rele. Imi place de voi.
Ce e cu ZZ ? Ca m-ati facut curioasa. Sa ma uit pe forum cumva??? Luminati-ma si pe mine, nu ma lasati asa in intuneric, ca de cand stau acasa si fac pe casnica, nu imi lucreaza nici un neuron.
In legatura cu socrella: pauza-nimic de raportat.
voua si ...lor (numai albastrelor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Nici eu nu prea am ca sa scriu de socrela.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Flavia, multumesc de intrebare! Mi-ar fi placut sa nu am ce spune, dar...
Poate departarea e de vina, nu stiu, dar sotul meu a inceput sa se "atace" daca aduc vorba de "dragalaseniile" ma-sii (ca altfel nu pot sa-i spun!). Nici in Ro fiind n-o vizita prea des (sau nu recunostea si o facea pe ascuns? asta ar fi chiar f.f. grav!), deci nu stiu care-i buba! Dar deja ma calca pe nervi! Si cind o suna (rar, ce-i drept), se duce de obicei in alta camera, sa nu aud eu ce vb. ei... Ofofofof!
Eu am mai ajuns o data la divort din cauza soacrei! In prima casnicie... Sper sa nu se repete!
Poate ca-s si intr-o pasa proasta acum...
Sper ca nu e decit atit!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza fetelor
Nci eu nu am vesti de la si despre socrii...
Si oricum amprea multe pe cap acum ca sa ma mai gandesc si la ei. Asa ca o vreme ii las in pace. Ca oricum invevitabilul se va produce, si presimt ca la nunta nu va fi tocmai liniste si pace. Dar daca imi strica nunta... cu mine au incurcat-o.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

test

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Neata, fetelor!
Am facut un test pentru ca am avut impresia ca IT nostru m a facut in asa fel incat sa nu mai pot posta(s-a mai intamplat, vezi doamne, trebuie sa muncim nu sa stam pe net).
Nici o veste despre soacra-azi trecem pe la ei, sa luam ceva, nu ca mi-ar fi dor, doamne pazeste
Sper ca anul asta sa o vad cat mai rar, ca sa nu mi se accentueze iubirea ce i-o port

va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatza fetelor. S-a linistit faza cu ZZ, topicurile au trecut in nefiinta:)

Simina e trist ca ai asemenea experiente cu soacrele si e si mai trist ca sunt atatea soacre "acre" (putin spus) pe lumea asta. Cel mai important e sa avem suportul sotilor in "luptele" cu soacrele si imi dau seama cat de important e asta pentru linistea si confortul familiei.
Si la noi cele mai mari certuri (intre mine si sot) au fost atunci cand erau socrii la mijloc Eu una ma simt vinovata cateodata, simt ca exagerez la cea mai mica neintelegere cu socrii si imi vars naduful pe barbat. As vrea sa fiu mai pasnica si sigura ca el e total de partea mea (asa sustine) dar cateodata imi vine sa m urc pe pereti (desi n-am varice sa stau ca si soacra Cameliei:)
Totusi cred ca la voi distanta mare e un avantaj si poti rasufla cat de cat usurata, ca pe mine de socrii ne desparte doar un zid si prin ala se mai si aude tot:))

In rest...nici eu nu prea am ce scrie despre soacra mea, ca de 2 zile am fost mai mult plecati iar pe ea am lasat-o baby-sitter:)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargaritza spune:

Salutare nurori.
Tin sa raportez ca soacra-mea este cuminte foc...ptiu, ptiu...sa nu o deochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Simina ,tu esti in USA ,soacra ta in Romania asa ca nu te mai stresa din cauza ei.E posibil,asa cum ai spus si tu,ca sotul tau din cauza distantei sa o vada pe mama-sa intr-o lumina roza si frumoasa.Incearca sa nu mai vorbesti despre ea in prezanta lui,daca ai ceva pe suflet vino aici la noi.Noi vom fi alaturi de tine si daca vrei o injuram si noi.Lasa-l pe sot sa vorbeasca cu ea linistit in alta camera si in nici un caz nu te mai gandi la divort.
E foarte important sa nu o vb. de rau in prezenta lui .Mai ales ca lui nu ii cade bine chestia asta.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Buna,fetelor!
Ma bucur ca s-au mai potolit ale voastre soacre,si a mea este cuminte atata timp cat nu vine pe la noi!Ieri a venit si si-a mai luat ceva haine,chiar daca sta cu acel individ,tot la noi are depozitul.M-a deranjat mult gestul ei,a intrat,era mama la mine si nici macar nu a salutat,nu aveam pretentii sa ma salute pe mine,dar mama nu i-a facut nimic,intotdeauna a fost draguta si amabila cu soacra-mea.Mama tot mie imi reprosa ca sunt prea orgolioasa si sa las de la mine,nu este buna cearta si ar fi bine sa vorbesc cu ea chiar daca stie ca eu am dreptate si soacra-mea este cea vinovata!
Dar...ce sa-i ceri unei persoane fara bun simt si caracter...!!!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput