Clubul nurorilor (6)
Raspunsuri - Pagina 8
diadaniela spune:
Loreen,
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Fetelor sunteti mortale:)
Cherry bine ai revenit, cu soacra cu tot:)
Cameliasi Loreen soacrele voastre cam seamana, amandoua se cred cele mai tari femei, cred c ar trebui sa le facei cunostinta:)
BraveGirl ce bine ca nu ne-ai uitat, ca n-ai mai trecut demult pe la noi, nu mai ai noutati despre socrii?
Dana pe unde ai umblat mama in ultimele zile?:)
Va pup ca sunt in graba, sper sa apuc sa revin
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
impreuna spune:
Vai, se vede ca m-m grabit mai sus la cate greseli de orto am facut (de fapt de obicei ma grabesc:)
Fetelor, somati azi?:) Cand am si eu timp si chef de vb, nu e nime prin preajma...
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Vai, se vede ca m-m grabit mai sus la cate greseli de orto am facut (de fapt de obicei ma grabesc:)
Fetelor, somati azi?:) Cand am si eu timp si chef de vb, nu e nime prin preajma...
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta
Eu sunt cu ochii cascati pe la ZZ.Ma enerveaza o tipa,Sofia Misicu..N-are lumea loc de ea.Bleah!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Hihi, am trecut si eu pe acolo :)
diadaniela spune:
Garga,,nu ma cert cu ea ,dar ma enerveaza felul in care se baga peste oameni.Flavia ,te-am vazut !
Dana
Gargaritza spune:
Flavia te-am citit la Zizi ...ai scris la obiect.
Dana...am citit si eu postarile doamnei....aia cu pomul, casa si copilul a fost enervanta rau de tot....imi venea sa ii zic..."hai s...ir"
impreuna spune:
Mei fetelor caldura mare pe la zizi, s-au incins spiritele:) Da fiti sigure ca se poate si mai rau de atat. N-are rost sa ne consumam energia pe fie ce ca doar avem scopuri mai nobile:)
Garga, foarte sugestiva ultima ta postare :)