Clubul nurorilor (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Salutare, scumpe nurori!
Sa avem un an nou plin de bucurii, impliniri si multa sanatate si...sa avem parte de cat mai putina prezenta a soacrelor in viata noastra!
Ati scris o gramada de cand nu v-am mai citit, sunteti puse pe fapte mari, Oau, si ce-mi place de voi!

Noi am fost la socri pe 26, ne-au primit cam rece, nu au mancat cu noi, ca, cica, sunt satui, dar ne-au indesat sub nas tot felul de mancaruri traditionale.
Pe 30 am plecat la munte si ne-am intors pe 6. A fost super!
Si azi, la job.

Dana-si mie mi-a fost dor de tine, de fapt, de voi toate, ca sunteti cele mai tari nurori si va
Mona-soacra-mea face anul asta 53 de ani, iti dai seama cat va trebui sa o mai suport? Se da pe fata buna, dar are la venin in ea....
Flavia-ce mai face micuta sara?
Andreea-ai grija de bb si de tine

Fetelor, propun ca anul asta sa le facem soacrelor viata un iad, ce ziceti? haideti sa fim rele, asa ca ele!

va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

cherry22 bine ai (re)venit din concediu. Ma bucur ca te-ai simtit bine (mai putin in copmania socrilor). Ce as vrea si eu un concediu si sa plec departe-departe...dar nu pot.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Impreuna pai ce sa o intereseze de nepoate...nu-i plac ca sunt fete ca ea vroia baieti...pai sa-si faca nenorocita cu cine-o vrea....sau mai bine zis cu cine o va vrea...cred ca nici boschetraul blond din fata garii nu ar curta-o daca afla ce neam de traista e...

Dana nici macar acolo nu o duc ca-i scump rau...sau poate sa chem sanepiduu si sa spun ca are SIDA si atunci mi-o arde moca...nu stiu zau ce- a fost in mintea ei dar eu una nu pot sa o incurc ca am copii pe cap...sa se ocupe fii-su cu cumnata-miu ca ei fac parte din familie...asa au spus ...asa sa fie...

Stati asa ca nu a venit la noi de cand ne-am mutat la casa noua...cand o veni,daca o veni sa vedeti swou-uri ce trag cu ea...oricum in ultimul timp o iau numai la misto ca nu am nimic de pierdut in viata...Bietu' socra-miu abia acum il inteleg...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Cherry,imi place ca esti hotarata pe fapte mari anul acesta,sunt de acord,merita sa le mai facem si noi sicane,prea multa rautate au soacrele astea!Haide-ti,veniti cu propuneri...Eu i-as lega un vas cu apa deasupra usii,cand intra sa-i cada in cap...cand isi arata coltii ii zic ca s-au jucat copiii,pe copii nu se poate razbuna!
A mea soacra se considera tare mandra,tot timpul se compara cu fostele sotii ale amantilor ei si se lauda ca ea este mult mai frumoasa decat celelalte!Nici la capitolul "harnicie",pe ea nu o intrece nimeni,este cea mai buna bucatareasa,cea mai ordonata,cea mai cocheta...cea mai...parerea ei!
La noi cand vine,sta cu picioarele pe pereti,zice ca are circulatia sangelui proasta si a facut varice,mananca numai grau incoltit si soia pt. a nu imbatrani si bea numai sucuri de sfecla rosie si morcovi sa nu faca ceva,colesterol

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Nu stiu cum aveti de gand sa le faceti zile negre soacrelor, dar eu nu mai donez castraveti murati si varza murata. Ca sunt asa de bune muraturile mele..toata lume mi le lauda. Asa ca...daca imi ramane ceva varza si se strica, la vara v-o dau.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Hai ca sunteti tari rau!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Andreea, vreau si eu muraturi, dar sa le halesc eu!

Sa va povestesc ceva haios - anul trecut, prin toamna, eram cu sotu si cu soacra in oras(nu stiu cum de s-a intamplat), pe la unirii. ea cu ochii dupa nu stiu ce, se impiedica si vrea sa ma prinda de mana. Eu in acel moment am facut un pas inainte si, soacra-mea, la 1,50 metri si 90 kg vine gramada, cu roatele in sus. am murit de ras, nu m-am putut abtine, a ras si ea de prostia ei, dar s-a lovit destul de bine.

Eu i-as pune deasupra usii un geamantan cu caramizi, sa-i sparga teasta aia plina cu rautati
M-am hotarat-anul asta o sa fiu rea de tot

va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

andreea-stii cum imi zice mie socrul?DOMNISOARA sau NEPOATA...cred ca nu stie ca sunt maritata, deci nu mai sunt domnisoara...sau poate nu stie cum ma cheama...

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Camelia asa si bestia mea...cea mai si cea mai...
Lucra in spital asistenta...toti doctorii erau niste prosti(probabil cei care nu i-au tras-o,scuzati exprimarea)...care mai de care era mai ingramadit numai maria sa sclipea si nu avea cine sa o vada...
De-aia socru-meu isi facea datoria conjugala numai beat...
Femeie frumoasa a fost de pici,inca mai este,insa la ea gura bate...

Are un jeg in casa de ma mir ca nu incolteste,insa la mine cand venea,pe vremea cand eram proasta,ma scobea prin dulapuri sa vada ea ce si cum...

Io rautati nu-i fac ca-si face singura...eu doar ii dau teme...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargaritza spune:

Neatza nurori.
Cherry,
Zarghite, frate, scoacrele astea!

Mergi la inceput