Minunatele scorpiutze (27)
Raspunsuri - Pagina 9
Lory_k spune:
'NEATA SCORPIUTELOR! Iar am tras chiulul...ce sa mai zic...am fost asa de ocupata mai mult cu zacutul, de sambata trecuta parca nu-mi mai revin! Vreau sa va spun ca , ca niciodata suntem bolnavi toti trei! Nu am patit niciodata asa ceva, sa mergem in gasca la doctor. Am fost luni, ne-a dat o droaie de medicamente, le-am luat, mai am de luat si parca tot nu-mi revin!Azi noapte, multumesc lui D-zeu.,Alinut a dormit toata noaptea fara sa se mai mute dintr-un loc in altul, fara sa mai aprinda veioza, in schimb, eu pe la 3:00am, nu mai puteam sa respir de nas infundat si de gat uscat.A inceput de ieri sa-mi curga nasul intr-un fel!Nu stiu ce sa mai zic, asa raceala...cica am luat-o de la Alin.Se poate ca din alta parte...Asa ca nu prea am cu ce sa ma laud. Suntem toti bolnavi!Am luat iar liber de la gradinita,si cam asta e situatia. Sper ca pana maine sa ne treaca.
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelorsi o zi buna...eu sunt pe fuga rau de tot...ne-am trezit f tarziu
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Ana68 spune:
Saluti scorpiute,
Am intrat olecuta sa va urez o zi buna...La noi e ghetus pe jos si lapovita...Beah!gretoasa vreme...
Hai ca va pup si plec repejor,ca acusica vrea vreun colegut sa lucre pe calculator si raman logata p-aici!
Pa,pa!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
HelleneC spune:
Salut dragele mele!
Ana, poate nu ai vazut ca mi-am schimbat titulatura! Ca o cuscra fidela ce iti sunt mi-am pus continuarea de la a ta
Fetelor, la fel ca Ana, am fugit la treaba, ca nu e pc-ul meu de acasa!
O zi buna buna buna, Elena
POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
nastasie spune:
hellene, super titulatura.s-o stapanesti sanatoasa.azi mergem iar la dr sa vedem daca a trecut rosu in gat.ma chinui cu razvan sa-l adorm.de cand a invatat sa se ridice ne ia o gramada de timp pana oboseste.carmen, tu cum procedezi cu anda?dar tu, monica?dati-mi idei.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
adriana si ruxi a mea se ridica din apt de 100 de ori si intr-u final oboseste, cade si adoarme asa in pozitia in care a cazutpot sa incerc cu de toate pana nu oboseste ea de tot...nu se culca.
noi am fost din nou la patinoar alex deja a invatzat binishor sa mearga dar mai are mult pana sa 'alunece' pe gheaza...mai mult face atletism pe gheatza
va pup pe toate si va urez noapte buna
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
nastasie spune:
buna dimineata.prima ca de obicei.
monica, merci de raspuns.asa e si la noi.trebuie sa oboseasca singur.problema este ca eu trebuie sa stau cu el pana adoarme si obosesc eu numai uitandu-ma la el cum se ridica de 100 de ori.inseamna ca iar ma asteapta ore in sir pana adoarme.
albumul meu
Ana68 spune:
Saluti scorpiute dragi...
Elenaaaaaa....buey cuscra...sa mor si nu alta...Zau ca nu-ti vazusem titulatura!Rusinica mie...!!!
Bey,io mi-s la servici acuma si....Fir-ar!Citesc io mesaju' lu' matale catre mine si m-a pufnit un ras,in linistea asta din birou,de am speriat colegii... si acum se uita unu' la mine ca la extraterestrii...ca io scriu si mustacesc...ca sa mai fac o data figura cu pufnitul in ras,face infarct saracu',ca mai are de doua paini pan' la pensie....
Mey,cuscra,sa stapanesti sanatoasa titulatura si sa-ti poarte noroc!
Adriana...pilotistu' e bolnavior?Multa sanatate micutului!L-ai trecut pe antibiotic?Ce ii dai?
Gagicile,va pupez si mai vorbim noi...Pana una alta sa aveti o zi faina!
PS.Aici,in Timisoara,acum,ninge cu soare,ati mai vaz't asa ceva?
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
HelleneC spune:
Buna seara!
Fetelor nu sunt buna de nika, de nimic-nimic. Am cazut ieri pe gheata de mi-am facut o galma la spate, am zis ca trece, dar e nasoala rau si la serviciu stau rau, acum fac injectii, mi-a dat doctora si ma duc sa fac si radiografie saptamana viitoare, nu am cheeeeef! Aveti mare grija ca eu nu stiu unde ma gandeam, ca tot de asta ma feresc ca sunt patita. Si mai ales ca nici usurica nu sunt, se cunoaste...
Ma bucur ca a adormit George ceva mai repede ca de obicei, poate maine am succes la trezit, desi tare greu. Asta seara a plans ca mi-a facut injectia, ca ma doare, si eu taceam si radeam, desi ma durea. E tare sensibil copilul asta, dar nici nu a vrut sa stea in alta parte ca urla mai rau!
Fug sa ma "adorm" si aveti grija de voi! Va pup in gashka si sananate celor bolnaviori!
Elena
POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
nastasie spune:
buna dimineata.
ana, a fost bolnavior pilotistul.acum mai are doar muci.i-am dat cateva zile antibiotic:cexyl, acum ii mai dau doar ambroxol si nurofen.
hellene, imi pare rau.eu sunt patita cu mama.ea cade vara si are piciorul in ghips, iar matusa mea mana.sora mea la fel tot vara si isi pune mana in ghips.noi suntem familia care cade vara.sanatate multa si cat mai putina durere.
fetelor, eu as vrea sa-i fac vaccinul antigripal lui razvan.dr a zis ca-mi da ea ca la noi nu se mai gaseste in farmacii, dar asistenta ne tot zice sa facem noi, parintii.dar cu razvan vin in contact si alte persoane nu numai noi.voi ce ziceti?
albumul meu