Minunatele scorpiutze (27)
Raspunsuri - Pagina 10
Lory_k spune:
SALUTARE LA TOATA LUMEA! Ce mai faceti scorpiutelor? Vad ca sunt ceva probleme pe-aici.
HelleneC spune:
Buna fetelor, e vineri si ma buur enorm!
Adriana, eu i-am facut doar lui George vaccinul, anul asta prima data ca e la camin, insa mi s-a zis sa il fac pana la 31 dec. Pentru Razvan oricum trebuie numai jumate de doza ca e sub 3 ani, si reptat la minim o luna tot o jumate de doza. Eu nu am facut ca l-am cedat copilului, insa imi pare rau, macar polidin trebuia sa fac la vremea aia. Nici in farmacii la noi nu sunt, eu l-am primit din spital si am si pentru primavara, ca trebuie repetat in febr sau martie. Daca trebuie sa te vaccinezi si nu ai vaccin merge 3 zile cu polidin (cate 2 fiole odata). Cica functioneaza ca si vaccinul (valabil doar pt adulti), asta tot de aici din spital stiu, ca pentru multe asistente nu au fost vaccinuri.
Mersi Lory de gandurile bune, dupa ce am editat am vazut si raspunsul tau, as aca am mai editat o data!
Saptamana asta m-am tot gandit la Esme, ca e in Alpi... super fain! Abia astept sa puna poze sa ma relaxez macar privind!
Va pup in gashka!Ma reintorc la numarat "oile" mele!
Elena
POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
nastasie spune:
poze noi cu nepotelele mele gemene si cu fratiorul lor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nastasie_adriana/album?.dir=/7d19
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Anina_n spune:
Buna, dragi scorpiute !
Am fost mai necajita, caci Cristinei ii crescusera glicemiile si nu s-a prezentat bine la control, dr. crezand ca nu-i respect regimul alimentar. Maine mergem din nou la control si sunt convinsa ca totul va fi bine, deoarece ultimele 3 zile numai glicemii bune a avut.
In rest ne bucuram de ninsoare, de zapada, de sanie....
Weekend cat mai frumos, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66393" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn
monica-elizabet spune:
buna fetelor, eu nu mai am timp de pc...dar am tot fost plecat cu alex sa-l distrez si am bucur ca macar el este relaxat si se eimte bine....pe ruxi nu prea o pot scoate inaglomeratie de frica gripei
adriana eu le-am dat si lui alex si ruxandrei oscilococcilum, nu este injectabil, sunt niste granule mici care se tin sub limbutza pana se dizolva...este homeopat....nu o fii el la fel de bun ca un vaccin dar decat deloc mai bine asa...
of...elena, imi pare tare rau ca ai cazut...si eu am cazut de cateva ori cand il trageam pe alex cu saniutza...dar atunci nu m-am lovit asa de rau....multa sanatate.
eu cred ca am o coasta fisurata de la atata tuse...sau poate vreun muschi 'zdrobit' ca ma doare rau de tot la orce miscare...sper sa-mi treaca
nina, sanatate mult micutei tale
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Lory_k spune:
'NEATA SCORPIUTELOR! Am intrat sa va scriu cam devreme astazi, am inceput activitatea cam matinal, si am luat o pauza ca sa va salut! Probabil ca visati ceva frumos la ora asta, si eu am dormit ceva mai bine, inca nu mi-a trecut raceala, nici miros nu mai am...nici gust...pana cand, nu stiu!Cam astea sunt noutatile.
nastasie spune:
buna dimineata.de obicei eu eram prima, dar lory mi-a luat-o inainte in dimineata asta.razvan s-a trezit ieri la 7.30 si ca sa recupereze azi m-a trezit la 5.30..dorm pe mine.dar ma duc sa-mi beau "drogul" de cafea si sper sa-mi mai revin.
fetelor, la noi in Dobrogea au anuntat geruri mari de pana la -31.va dati seama.ieri am iesit cu el in carut(nu mai iesisem de o luna cu carutul)si mai mult de juma de ora nu am rezistat si totusi era soare ca altfel....
hellene, stiu ca trebuie juma de doza cu interval de 1 luna,dar eu nu cred ca fac ca tare frica imi e de injectii.fug ca trage razvan de mine.un we superb.
albumul meu
monica-elizabet spune:
buna dimineatza,
am reusit sa vad pozele cu gemenushele, Doamne ce au mai crescut...si ce fatzuci expresive au....mamicutza lor desi pare obosita cred ca este cea mai fericita din lume...mai si pustiuletzul are niste ochisori de zici ca-s "creionati"...e un frumushel si un jmecherutz...imi place poza cu sabiutza.
adriana ...poate maine se gandeste razvanel bine si zice ca e duminica si se trezeste la 8,30...cum ziceai ca doarme el ziua...cate somnicuri are?
ruxi a mea se culca seara la 22,30 si se trezeste la 8-8,30(cateodata se mai trezeste si ea noaptea pentru 1 min pana-i pun suzetica) si apoi adoarme la loc....apoi doarme de la 11 la 11,35 fix...dupa ceas nici mai mult nici mai putinsi apoi de la 15,30 daca o las singurica in patutul ei nu doarme decat o ora daca o tin pe picioare doarme si 3 ore...eu as vrea sa renuntz la somnul ala de 35 de minute si poate doarme si ea mai mult la pranz...singura ma refer...sa nu o mai "batzaim" eu sau mama
lorysi sanatate multa si tie
va pup pe toate si va doresc we placut si linistit
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
HelleneC spune:
Buna, buna, buna dimineata! (acum am cantat, daca nu se aude)!
Cand vad Adriana cum e cu somnul lui Razvan, stau sa ma mai gandesc o data in plus cum fac al doilea copil ca nu as mai trece prin chinul ala de trezit (prin care treci tu) si leganat noaptea! Mai nou, cand se alinta, alearga si isi pune pernuta pe picioarele mele in amintirea vremurilor de muuuult apuse si spune sa il legan ca pe bebelusi! Si sa stii ca daca gasesti vaccin, ala se face in mana si nici nu doare la intepatura, doare dupa o zi destul de tare. Daca te hotarasti sa faci... spune ca noi te sustinem
Lory, sunt destul de bine, adica noroc de injectii (ca tot ii este frica Adrianei de injectie, eu o incurajez)! Ai grija de tine si nici nu stiu ce sa iti spun sa iei, ca prin asa ceva am trecut eud e sarbatori, in final s-a trecut de la sine.
Nina, asteptam vestile dupa controlul de azi, tinem pumnii luptatoarei noastre!(nu cred ca mai am rabdare sa ne scrii si te sun)
Monica, ai o fetita tare cuminte, sa ne trimiti patentul!
Pentru TOATE fetele, ne e dor de voi!
O zi buna, Elena
POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
nastasie spune:
buna seara.multumesc mult pentru complimente.
monica, sora mea este intr-adevar obosita ca sunt 2 si il mai are si pe ala mare(david) care are 4 ani si trebuie sa mai stea si dupa el.sunt intr-adevar fericiti pentru darul de la dumnezeu.razvan in majoritatea zileleor are un singur somn in jur de 12-13(de vreo 2ore jumate-trei) dar cum a fost azi dimineata de s-a trezit la 5.30 a mai dormit o ora si de la 7.30 pana pe la 8.30 ca ii picau ochii in gura.o sa incerc iar sa-l culc si eu dupa 22.00 dar inainte cand am incercat tot la 6 dadea desteptarea.indiferent de ora de culcare la 6 fix era ceas desteptator.
hellene, numai la asta ma gandesc si eu la al doilea, ca nu stiu daca as mai putea sa o iau iar de la capat.o sa ma ajute mama la inceput, dar dupa aia tot eu de gat cu amandoi.in orice caz nu acum.nu sunt pregatita pentru al doilea.eu astept cu disperare sa ma trrezesc ca oamenii si eu macar pe la 8.iar cu leganatul vad ca deja devine un obicei prost si intram iar la operatiunea culcat la el in patut ca nu se mai poate.nu-i ajunge patul nostru de nici o culoare.plus ca se urca peste noi noaptea de frichinit ce e
nina, ce face cristinuca?sunteti bine?
va pup pe toate si va doresc un sf de saptamana cat mai frumos.
albumul meu