Minunatele scorpiutze (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

sara' buna fetelor
eu din proprie experientza v-as sfatui sa faceti bb 2 mai repejor decat mine(la noi diferentza dintre alex si ruxi este de 3 ani si jumatate) daca ar fi sa mai aleg acum as alege diferentza sa fie de 1 an maxim ca sa ma trezesc pentru amandoi noaptea...cand terminasem cu alex am inceput cu ruxi...norok ca la ea trezitul noaptea a durat doar pana la 2 luni si acum ce se mai trezeste uneori fiindca o supara dintisorii...dar la alex a fostnasol...el pana la 1 an si jumate se tot trezea noaptea, ba de una, ba de alta....
maine nu merg la patriarhie, sunt in ultimul hal cu "gatul" cred ca as strica tot...as behai precum oitza...
tot maine pleaca si mama la tzara sa-i duca un tortuletz bunica-mii findca este ziua ei...asa ca sunt singurica cu amandoi copilashii.
va pupici si va urez noapte buna

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA SCORPIUTELOR! Bine v-am regasit! Ce faceti, cum ati dormit?Eu nu prea bine, m-a tot durut capul pana cand m-am hotarat pe la 5 dimineata sa ma dau jos din pat sa iau un nurofen.Am tot lalait-o pentru ca nu iau medicamente! Asa efervescente cum ar fi eferalganul, upsarinul, mai merg, in rest...chin mare si foarte, foarte rar.Deci inca o noapte nedormita la activ, norocul meu ca Alinut a dormit pana dimineata si am putut sa zac in liniste.Cam atat despre mine. Voi cum ati trecut noaptea?Cum mai e vremea in tara?Sa dau si eu la Antena 1 sa vad stirile de ieri ca nu am apucat inca.Nici nu stiu ce am sa fac astazi, cu raceala asta parca nu as mai face nimic.Ma duc sa vad cu ce il mai pacalesc pe Alin sa stea cuminte, sa nu ma solicite prea tare, si cam atat.

Fetelor, va pup pe toate, o duminica placuta va doresc si sa auzim numai de bine!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.
monica, sa stii ca razvan te-a auzit ca e duminica si s-a trezit la 8.vad ca pe tine te asculta.asa ca poti sa-i mai spui sa se trezeasca asa tarziu.si sa stii ca ai dreptate cu diferenta de varsta, dar noi tot tragem de timp
va pup pe toate.duminica placuta.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetelor!
La noi e tot mai bine cu somnul, pentru ca George e cuminte, de asta parca nu am curaj sa o iau de la capat. Plus varsta, ca nu mai am 20 de ani sa pot sa nu dorm noaptea chiar mereu!
Monica, tu ai prins trenul numai bine, George are 3 ani si 4 luni si nici urma de surioara pe drum! dar poaet iti furam modelul
Adriana, bravo lui Razvan! Incepe sa asculte de cineva!
Lory, sanatate maxima si sa te faci bine
va pup, alerg spre George, avem treaba, trebuie sa ne jucam!
O duminica faina, Elena

POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti scorpiute,
Va doresc sa aveti o saptamana plina de realizari,multa sanatate si sa fiti iubite!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna seara fetelor, azi am stat chiar toata ziulica impreuna cu puisorii mei...care au fost super cumintei si nu m-au suparat...am iesti vreo 45 de min si afara chiar daca era friguletz...
acum ne-am inotrs acasa doar eu si alex...pe ruxi am lasat-o la mama fiindca este ger cumplit si vant afara.
poate credeti ca sunt nebuna dar va intrenb totusi...voi le spuneti rugaciunea de seara copilashilor(sau la cei mai maricei si-o spun ei singurei) ?...eu ii zic Tatal Nostru ruxandrei de 3 ori de cand s-a nascut si in burtica ii spuneam si adoarme linsitita dupa aceea...parca mi se pare ca atunci cand uit sa-i zic are somnul agitat...alex de-acum e maricel si spune ingerasul, Doamne-doamne si Tatal Nostru...se inchina si abia apoi se culca...nu l-am obligat sa faca asta...dar este un copilash tare credincios...ii place sa mearga la biserica(primele doua rugaciuni le-a invatat la gradinitza)...cand eram la praga eram fff liberi si aveam timp berechet...si in fiecare Duminica mai mult el imi zicea...hai mami nu mergem la biserica?
va pup pe toate si va urez noapte buna si linistita...mai ales iubitelului razvanelin mod special si s-o lasi pe mami sa doarma

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA SCORPIUTELOR! Am intrat doar sa va salut ca este putina agitatie in casa si nu stiu daca am sa pot sa va scriu mai mult.Va doresc o saptamana cat se poate de placuta, va pup pe toate si sa auzim numai de bine!

Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.v-am spus ca razvan isi scoate parleala.s-a trezit la 6.monica, nu a mai vrut sa te asculte.mi se pare foarte frumos cu rugaciunile.eu ii zic o data Tatal nostru si il inchin inainte de culcare.
fetelor, la ora 6 la noi erau -16 grade.niciodata parca nu a fost asa frig la noi.clar astazi vom sta in casa.mi-am luat tot ce trebuie ca sa nu mai fiu nevoita sa ies.asa ca azi o sa ma manance razvan de vie.
va pup pe toate si o zi cat mai calduroasa.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Buna fetelor...am revenit...

Pana acum asta a fost cea mai frumoasa vacanta in care am fost eu vreodata, si sper din suflet sa se repete cat de des. Nici nu stiu de unde sa incep sa povestesc...

Drumul incolo...am decis, extrem de usor dealtfel, sa o luam prin Germania, Elvetia ca sa ajungem la munte, chiar daca era cu 100 km mai mult decat prin Luxemburg, Franta. Primordial a fost faptul ca suntem indragostiti de Elvetia, si chiar si in trecere ne-am dorit sa o vedem si iarna. Pe de alta parte pentru Elvetia se plateste autostrada 28 euro/an, drumul prin Franta ne-ar fi costat 66 euro la bariere. Am oprit la Gruyere sa respiram si sa alimentam, peisajul ca de obicei in tarisoara aia, GENIAL, evident ne-am cumparat ciocolata, trei table - o Milka, o Suchard stafide cu rom si o Lindt, de unde am concluzionat ca indiferent cine ce parere are despre Lindt, eu inviata mea nu imi mai arunc banii pe ciocolata aia, mi s-a parut sub orice critica...sau s-au prea dezvoltat papilele mele...E oricum bine ca am incercat si am realizat.
La destinatie am ajuns dupa aprox 11 ore de "balnganit" in masina, fara sa avem nevoie de lanturi (chestie care nu l-a bucurat pe Cristi, fiindca daduse 70 de euro pe lanturile speciale). La 5 minute dupa noi au ajuns si prietenii cu care am impartit apartamentul, ei au venit de la Paris. Ne-a distrat chestia, defapt nici unii nici altii nu am ajuns la ora la care trebuia sa ajungem, noi am fost mai rapizi ei mai lenti, nici daca ne-am fi planificat sa ajungem toti doedata nu am fi ajuns asa de la fix .

Ne-am cazat, ne-am luat schiurii si claparii, in sensul ca am fost la cei de la care ii inchiriam sa ni alegem, foarte frumos din partea lor era ca ii tineau peste noapte daca voiam si fiindca erau la 10m de telescaun si telecabina evident ii lasam acolo in fiecare seara si ii culegeam in fiecare dimineata, pentru ca ne tineau si incaltamintea cu care veneam de acasa, in plus mai aveau si un sistem de ventilare a pantofilor foarte misto.

Prima seara, fiindca de-abia venisem am hotarat sa vedem cum e la un restaurant local. Primul in care intrasem era super plin si noi nu aveam rezervare, deci nici o sansa sa mancam acolo. Al doilea foarte dragut, sic, mancare buna dar o parte din personal execrabil. Inevitabil am facut comparatia francezi-elvetieni, pai in Elvetia, cel putin in zona Interlaken, nici la cel mai mic dintre baruletele alea nu aveau chelnerite cu asa o comportare...nici nu vreau sa imi amintesc ca au incercat sa ne si fure...nu cu mult, era vorba doar de trei euro, dar obisnuit fiind cu tratamentul din Belgia Flamanda, sau din Elvetia, iti vine sa ii iei de gat pe aia care fac asa urat cum au facut astia...L-am dat jos de pe lista, si l-am si notat la restaurante unde sa le zicem prietenilor sa nu calce...

In principiu pentru restul serilor si diminetilor ne-am adus mancare de acasa, fiindca am stat intr-un apartament imens, cu 2 dormitoare, o bucatarie super utilata (eu cred ca de regula apartamentul era folosit de mai mult de 4 persoane, fiindca am numarat acolo 69 de farfurii de diverse tipuri, 20 de furculite, tot atatea linguri si cutite...nici nu imi amintesc cate oale si olcute, vrea 4 tigai si o gramada de tavi), WC si cada in incaperi separate... sufrageria imeeensa, balcon mare din care se vedea tot ce se intampla pe partia Stad, asta fiind cea de competitii...ce mai, tot comfortul. Masa de amiaz urma sa o luam pe partii.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Statiunea se numeste Morzin, este una din cele 14 care fac parte din domeniul Portes du Soleil...cel mai mare resort de schi din lume (nu am stiut inainte sa mergem, apm aflat acolo). Ca sa va faceti o idee ce inseamna asta cateva date: domeniul se intinde in doua tari (Franta si Elvetia), are in total 14 statiuni, 650km (288 - partii) schi alpin pe diverse dificultati, 243km partii schi fond, 209 linii de "urcatoare mecanice" - scaune, teleschii, cabine...7 snowparks, 3 half-pipes, 5 boarder X (cele din urma sunt pentru snowboard) aaah si sa nu uit, au peste 1000 de monitori de schii...adica profi .

Nu stiu daca v-am spus dar eram tufa la schii, am mai pus odata schiuri in picioare cand eram mica, dar atunci era faza din aia de copii, alunecatul de pe deal si opritul in gardul vecinului . Prin urmare in prima zi am ajuns pe partie, mi-am pus vreo 10 minute schiurii in picioare, dupa care prietena cu care eram m-a luat sub aripa protectoare si m-a pus sa fac unele exercitii, in principiu plug , cam dupa o ora a hotarat ca sunt o mare smechera si a incercat sa ma coboare la un scaun, pe o partie care si acum imi da ameteli cand ma gandesc la ea...Dupa-amiaz m-a luat Cristi al meu pe aceeasi partie si cu totii am ajuns la concluzia ca e mai bine sa iau ore cu un monitor, asa ca luni, marti si miercuri am laut cate 2ore jumate in fiecare dupa-masa, iar joi si vineri m-au dus ceilalti in diverse locuri ciudate :) Ar fi asa de multe de spus despre zilele astea pe munte, atatea amintiri, atatea peisaje geniale...o sa punem noi si poze in curand...o chestie ciudata a fost urmatoare: Dupa o zi de schii aveam febra musculara si in palme, noaptea de cate ori ma intorceam de pe o parte pe alta ma trezeam de durere, dimineata eram sfarsita si de-abia imi faceam curaj (in primele doua zile) sa ma imbrac in costum de schii, claparii ii trageam cu groaza in picioare, ma taram pana la cabina, dar de cum ma incaltam cu schiuri nu ma mai durea nimic, eu nu am inteles fenomenul asta. Pe schiuri eram de la 10 dimineata pana la 17.30 dupa-masa, cu paua de o ora de masa, in toata perioada asta nu aveam nimic, de cum ma dadeam jos de pe schiuri muream de durere de orice... Nu mi-am rupt nimic, nu am facut nici o vanataie cat de mica, mi-am luxat putin de tot un genunchi si am descoperit alifia minune Voltaren...Genunchiul mi s-a umflat, dar dupa doua ture de voltaren i-a trecut

Sa povestim despre preturi:

cazarea pe persoana pe sapte nopti 118 euro
schipas, cel care deschidea toate portile spre orice cabina, telescaun, teleschii, 6zile, pe persoana 130 euro
inchiriat schiuri si clapari, 6 zile/persoana 69 euro
un pranz cu doua bauturi si un desert 12.5 euro x6

total 392 de persoana.
- drumul ne-a luat ca benzina 2 plinuri jumate, am facut doua in elvetia (dus si intors) ca sa luam carburant ieftin .

Ce am cumparat de acasa ca sa avem la mic dejun si cina ne-a costat 81 de euro, si acolo ne-am mai luat paine, croasante si lapte, care au fost in jur de 20 de euro, pentru toata saptamana si toti locuitorii apartamentului.
Judecand la rece in 400 de euro pe persoana ar fi iesit 7nopti si 6 zile de schii in Alpi. Cum nu am fost iarna niciodata pe valea Prahovei habar nu am daca as putea si acolo cu banii astia sa ma simt cum m-am simtit in Alpi.

Am cheltuit ceva peste 400 de euro, fiindca mi-am luat orele de schii, am luat tot felul de prostii locale, plus cateva ieri la baruri nocturne, bugetul oricum a fost de 500 euro de persoana, si nu l-am terminat, si nici nu ne-am abtinut de la damblale...ca nici nu vreau sa imi amintecs cate ceaiuri sau vinuri calde am luat pe partii...unele de sete, altele de frica .

Gata, v-am plictisit suficient, probabil din cand in cand am sa mai povestesc una alta din aceasta vacanta, fiindca a fost cea mai senzationala pe care am avut-o eu vreodata, si s-au intamplat muuulte...

Va pup si va doresc o saptamana buna,

Esme

Mergi la inceput