nasa graviduta
Raspunsuri - Pagina 2
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Marina
avem o mamica de iul aug 2004 in grup care a nascut la nunta...de fapt a apucat-o pe scarile bisericii inainte de cununie..e o poveste super faina
Si nici un link, sa citim si noi povestea ?

Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
sigrid26 spune:
Eu am fost nasa gravida in 7 luni si mireasa in 6.Cred ca ne -a purtat noroc , avem copii frumosi si destepti .![]()
Mamica de printesa
de 4 anisori
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by Marina
avem o mamica de iul aug 2004 in grup care a nascut la nunta...de fapt a apucat-o pe scarile bisericii inainte de cununie..e o poveste super faina
Si nici un link, sa citim si noi povestea ?
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
uite aici link-ul, Dana era tot nasa de cununie: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29703
Roxana
daniella4 spune:
Chiquitita, ar fi o prostie sa amani o eventuala sarcina pentru un frivol "cum o sa arat".
Mai ales ca toate "gravidutele" au o lumina interioara care le face mai frumoase decat toate manechinele de pe langa ele. Incearca si ai sa vezi!
Daniella
m_monique spune:
daca vrei sa faci un bebe, apuca-te de treaba. s-ar putea sa nu-ti iasa din prima. eu incerc de 2 luni.
eu am o colega de serviciu care a fost nasa de botez cu 2 saptamani inainte sa nasca. ea a spus ca la botez copilul l-a tinut sotul ei.
cand era inca la serviciu (ea a intrat in concediu in luna a 9-a) si-a pregatit cadoul pt. botez. in caz ca ea nastea, cumnata ei ar fi fost nasa.
http://photos.yahoo.com/micumonica
danyce spune:
Si eu am fost nasa cand eram in luna a 7-a. Si aveam un burtoi!!!Dar a fost super frumos si m-am distrat si am dansat pana dimineata, fara sa obosesc macar.Cred ca aveam mai mult farmec asa, cu burtica mea echipata cu rochie eleganta de seara:))).
Chiquitita, nu are de ce sa te stresezi de pe acum. Cheam-o pe barza linistita!:)))
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
chiquitita spune:
quote:
Originally posted by danyce
Si eu am fost nasa cand eram in luna a 7-a. Si aveam un burtoi!!!Dar a fost super frumos si m-am distrat si am dansat pana dimineata, fara sa obosesc macar.Cred ca aveam mai mult farmec asa, cu burtica mea echipata cu rochie eleganta de seara:))).
Chiquitita, nu are de ce sa te stresezi de pe acum. Cheam-o pe barza linistita!:)))
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004Alma,poze noi
,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,poze yahoo
Ce bine!!!! Imi poti descrie modelul rochiei?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
michelle7 spune:
uite aici un link cu mai multe poze cu actrite insarcinate imbracate in rochii de ocazie
http://www.eonline.com/Features/Features/BabyBoom/Fashion/
"The harder you work, the luckier you get"
athennaa spune:
la cununia mea am fost insarcinata in 5 luni si nu m-a incomodat, mi-am facut un costum dintr-un material vaporos si.... gata am "rezolvat" burtica, asa ca....goooooo 
Bobita spune:
Eu am fost de 2 ori nasa si gravida. Prima data nasa de cununie, gravida in luna 3 cu ceva contractii la purtator si greturile de rigoare. Rochia mulata si deja se vedea burtica, dar am rezistat victorios, basca a 2-a zi, numai cu dansatul nu prea m-am omorit, de contractiile, si nu au fost probleme cu finii sau nasii adica sa se desparta sau sa pierd eu copilul, astea sunt prosti.
A 2-a oara nasa de botez in luna a 9-a cu burtoi mare, m-am imbracat in ce ma simteam bine, adica in pantaloni de gravida.