quote:
Originally posted by roxanaz
uite aici link-ul, Dana era tot nasa de cununie: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29703
Si eu am fost nasa cind eram gravida in luna a 7a. Eu n-am avut probleme toata sarcina si n-am avut nici la nunta. M-am imbracat in niste pantaloni si o bluzita neagra, larga, facuta la comanda.
chiquitita,eu zic ca vei arata minunat.Si eu,sunt viitoare nasa cu burtika.Voi avea burtica micuta undeva in luna 3-4,si sunt foaarte mandra.Stiam ca vom fi nasi dar nu stiam data......dar sunt foarte fericita ca vom fi nasi cu burtica.
Acuma preocuparea mea principala e sa gasesc un model "SUPER" de rochita.Nu vreau o rochita simpla,vreau un model mai special sau o culoare mai speciala....tot caut pe net...am un fisier intreg dar nu am gasit inca exact ce caut.
Daca aveti cumva linkuri spre rochite cu burtici...va rog sa le puneti aici,sau daca ati fost nasici cu burtici sau de ce nu chiar miresuci....si mai bine,astept pozele.
Ofer si eu pozele ce le am sau le pun pe net....?
Roxi
3+ si
Rares 9. april.2002
Va multumesc la toate pentru raspunsuri!!! Inseamna ca nu imi ramane deca sa trec la treaba, ca pana acum nu s-a concretizat... Daca mai aveti modele de rochite de ocazie, postati link-ul!