Editare fotografii
am facut mai multe fotografii, si au cam iesit cu "ochi rosii". Voi ce program folositi ca sa mai retusati un pic pozele?
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
Raspunsuri
thalia spune:
picasa de la adresa
http://picasa.google.com/
foarte usor de instalat , de folosit , de gestionat foto etc.
descarca exercitii callanetisc
andora spune:
Eu folosesc Paint Shop Pro, dar nu stiu de unde sa-l descarci
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
Pegasis spune:
Microsoft Office Picture Manager
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
teodora35 spune:
quote:
Originally posted by Pegasis
Microsoft Office Picture Manager
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
subscriu la ce a spus pegasis
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
poze
xelas spune:
Io sunt fan red-e-rem, ca face almost-loseless edit
Adica sunt schimbate in poza DOAR partzile editate.
Acilea ii : www.geocities.com/rederemhome/" target="_blank">rederem
E simplu, eficace, un pic de practica, un mouse cu scroll shi nu mai vretzi altceva
Catalin spune:
Subiect initial: "Poze mari, cum le micsorez?"
Ce sfat imi puteti da pentru a miscora niste poze, este absolut imposibil sa le atasez la email, dureaza 10-15 minute pina atasez una deci cred ca ar trebui micsorate dar...cum sa fac??????Dante, m-ai scos din ceatza si cu skype-ul dk ma auzi please help!!!!....
M.
raspuns postat de dante01, 12/02/2006, 00:44:18
cauta pe net irfan view, picassa, acdsee, xnview...oricare din astea te va ajuta...eu am xn view si e ok...
by the other hand, pozele maricele nu sunt chiar de timis pe mail, ca pe mail se duce orice informatie mult mai greu decat in mod normal...
eu recomand asa:
www.rapidshare.de aici faci upload la fisier, poza, etc si la final ai si cod de kill file...poti sa pui si o parola daca faci un .rar samd...
apoi
www.imageshack.us
si dai link-ul ala pe mail...ai si posibilitate de thumbanil...
hai ca e simplu...
bafta!
raspuns postat de jone, 12/02/2006, 19:55:10
ai microsoft photo editor?daca da...deschide poza acolo
apoi image/resize ii dai vreo 35-40% apoi dai
file/SAVE AS... si dai o noua denumire(atentie!nu SAVE simplu ca salvezi peste poza originala)
in mod normal poza se micsoreaza, are si o calitate normala si poti sa o trimiti si pe mail.
merge si cum a zis dante dar ca sa le micosrezi trebuie sa configurezi un picutz pozele
jo
raspuns postat de Candy, 14/02/2006, 01:47:41
Incearca cu PixResizer, il gasesti gratis pe net. Sau fa-ti un album pe YahooPhotos sau Webshots, incarca pozele (care sunt micsorate automat) si apoi pe email trimiti doar link-ul catre album.
raspuns postat de codruta_grg, 14/02/2006, 08:54:41
Noi folosim ACDSee 7.0 si suntem multumiti. Tot cu reseize le poti micsora. Dar micsorandu-le, pierzi calitatea lor.
Codruta
Catalin spune:
Subiect initial: "Cum miscorez pozele?"
postat de daniella4, 19/01/2006, 18:29:06
Spuneti-mi si mie, va rog, cum pot sa micsorez pozele?
De exemplu la 100k. Cu ce program?
Ceea ce vreau sa fac e sa pun niste poze in albumul de pe DC. Dar pozele mele au cam 1Mb, iar formatul acceptat e 100kb.
Multumesc
raspuns postat de dante01, 20/01/2006, 15:56:35
ifran, picassa, acdsee sau multe altele...
eu folosesc www.snapfiles.com/get/xnview.html" target="_blank">XnView
si in el fac SHIFT S ca sa imi apara ferestra de resize dupa ce am selectat poza...
teodora35 spune:
buna seara pe mine m-ar interesa un program de editat poze spre exemplu cu templeturi de craciun pot gasi asa ceva?
familia mea de-ale croitoriei animalutze
m34 spune:
Pentru editari uzuale de fotografii folosesc Adobe Photoshop si ACDSee, fiecare cu aria lui de aplicabilitate. ACDSee este mai simplu de folosit, dar Photoshop da rezultate mai bune.