Editare fotografii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

quote:
Originally posted by teodora35

buna seara pe mine m-ar interesa un program de editat poze spre exemplu cu templeturi de craciun pot gasi asa ceva?

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea de-ale croitoriei animalutze

SUBSCRIU LA ACEST MESAJ!!!!
CE PROGRAM SA FOLOSESC PENTRU A MODIFICA POZE; DE EXEMPLU ALT FUNDAL, FOLOSIREA DOAR A UNEI PARTI DIN FOTOGRAFIE CARE SA FIE TRANSPUSA IN ALTA IMAGINE, CHESTII MAI PROFESIONALE DE EDITARE FOTO...

Oana

"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by teodora35

buna seara pe mine m-ar interesa un program de editat poze spre exemplu cu templeturi de craciun pot gasi asa ceva?

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni

Ceva ce te-ar putea ajuta e www.frameshow.com/" target="_blank">programul asta care pune rame la foto si are si rame de iarna, cu fulgi, stelute, brazi, cadouri si Mosi ... descarci programul si cele trei pachete aditionale, il instalezi si il poti folosi pt. 15 zile gratis ... dupa aia se plateste (daca il vrei) ...

Petronela

Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

quote:
Originally posted by oanaDo
SUBSCRIU LA ACEST MESAJ!!!!
CE PROGRAM SA FOLOSESC PENTRU A MODIFICA POZE; DE EXEMPLU ALT FUNDAL, FOLOSIREA DOAR A UNEI PARTI DIN FOTOGRAFIE CARE SA FIE TRANSPUSA IN ALTA IMAGINE, CHESTII MAI PROFESIONALE DE EDITARE FOTO...

Si eu sunt interesat, stie cineva?

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bester spune:

Programul "profesional" se numeste PhotoShop. Permite foarte multe manipulari ale imaginilor.

Exista PhotoShop CS2 - care e folosit de profesionisti si costa foarte mult. Dar a aparut acum vreo saptamana un beta pt PhotoShop CS3 - e probabil sa poata fi downloadat gratis de la Adobe.

De asemenea, pentru useri de acasa exista PhotoShop Elements. Este o versiune mai limitata a PS CS2 si care costa mai putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

Corel Photo Paint. Nu e la fel de performant ca Adobe, dar e suficient de bun (oricum in gama profesionala) si m-am obisnuit cu el.

My life stinks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Imi puteti spune cum as putea sa micsorez mai multe poze deodata?? Marimea actuala este in jur de 3-4 Mb, si as dori sa le reduc la o dimensiune la care sa le pot arata pe Yahoo Messenger cu photo sharing. Problema ar fi ca am cam vreo 200 de poze facute in concediu, si nu am timp si nici energie sa le iau pe fiecare la rand sa le micsorez...Chiar si alese pe spranceana tot ar fi cateva zeci. Are cineva o solutie care sa ma ajute???

Multumesc tare mult!

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

EDIT: Intre timp am gasit un soft numit VSO Image Resizer, care si-a facut foarte bine treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

help am avut in cal un program de editat poze care avea sa faci si calendar se apropie ziua sotului si vreau sa ii fac un calendar sa il scot la imprimanta dar problema este ca nu mai stiu cum ii zice la program am cautat pe google dar cel mai mult photoshop am gasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Steluta, in acelasi scop poti folosi ACDSee (Tools - Resize).
teodora35, e f. probabil sa vorbesti despre Ulead Photo Express.

In alta ordine de idei, si eu votez pentru PhotoShop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

rall mersi pt raspuns l-am instalat dar nu este ala oricum eu iti multumesc cel care il aveam eu avea mai multe calendare din care puteai sa alegi pe toate lunile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

pt micsorari folosesc infan sau piknic

omul cu... banca la cap! www.bankingjobs.ro

Mergi la inceput