Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (146)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Dana, bine ai revenit.Agent sub acoperire ai?Ghine de tat zici mataluta.Hai ca m-am dilit la cap.Prietena la care suntem acum e din Moldavia, si asa dulce vorbeste cu ai ei la telefon, incat am invatat si eu cateva cuvinte.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Dana v-a priit vacanta in Ro?
Anca cit mai sta bona?

Mergi la inceput

Liliana..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Olivia, cool, cool cand o zici cu intentie, dar sa vezi ce frumos e cand o zici fara.Ma inteleg cu sotul hais si cea atunci.Si asa a mai luat el cateva cuvinte osenesti, dintre care cel care ma enerveaza cel mai mult e verbul a "tipa", adica, a arunca.
O zi buna ca stiu ca mai ai inca de lucru.
Apropo ati gasit ceva apartamente de inchiriat?

Liliana

Somn usor Romania.

Mergi la inceput

Liliana, abia am inceput sa ne uitam...si tare as vrea sa inchiriez o casa cu curte...asa ca sint calare pe net..noroc ca nu am de lucru.....
Duamna pasarik...imi pare mie sau esti mult mai ocupata anul acesta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

la noi se adoarme foarte tirziu,adica mai devreme putin.
Liliana,chiar asa nu,dar taica-meu asa vorbea.Am eu ceva accent dar daca ma controlez nitel bagi mana-n foc ca nu-s de la moldova.
I-ai trimis cadourile Adelutei?Sau te joci tu cu ele?
Vacanta in Ro,da a fost reusita dar scurta si cel mai rau lucru mi-am lasat jumatate de inima acolo.In schimb ma consoleaza ideea ca sunt alte situatii si mai grele in viata si apoi el a ales si daca el e mai fericit acolo.Brinza,vorbesc timpenii el e foarte atasat de mama si nu se poate acomoda aici ca si mine de altfel.Eu insa sunt mare si suport insa nu-l pot obliga sa stea cu noi doar ca sa jucam piesa:"o familie fericita" cind de fapt eu al gaseam dimineata cu riuri de lacrimi siroind ca a visat-o pe mamaia si cum i-o fi ei singura si bolnava.E greu pentru mine dar el e asa de fericit la telefon!I-am cumparat web ,astept un nene sa vina sa il duca .Sa-mi vad puiul .

Mergi la inceput

Olivia voi intentionati sa va intoarceti in Ro?De ce nu cumparati o casa?decit sa platesti chirie mai bine o rata la banca.Am un var in Chicago si dupa sase luni si-a cumparat o casuta.Mi-a spus insa ca dobinda e mare.Acum are si doi copii si spune ca se descurca.Lucreaza amindoi iar el merge si la facultate.Ca nu i-au recunoscut nici macar bacu ce sa mai vorbim de studii inalte.Noi am cumparat acum o luna o casa si citeva terenuri.Nici eu nu vreau sa mai stam in hardughia asta,am de intretinut locuinta de 280mp,la naiba,un hangar nu altceva.Asa ca l-am batut la cap sa i-a o casuta mica frumoasa cu gradina si sa inchirieze aici .numa ca aici e mai greu sa inchirieze ca e fabrica jos si cine vine sa stea in parc industrial.
.

Mergi la inceput

Dana...am inteles bine ..l-ai lasat pe Serban in RO???? Pentru cit timp?
Nu cumpar nika ..aici nu-i momentul de a cumpara..ci de a vinde:)) UN apt ca al meu in care stau este 450 000$ (deci cam un milion de dolari in 30 de ani)....am facut calcule..la preturile de acum..si daca am inchiria pt urmatorii 30 de ani...tot in avantaj ies si nu ma stresez daca mi se strica ceva...In Chicago sint alte preturi...aici in Califonia ceea ce se intimpla este ridicol...Ma mir ca nu i-au recunoscut varului tau nimic...sincer nu cred ca nici macar bacu...noua ne-au recunoscut pina si facultatea din RO...bine nu putem lucra in spital ca medici dar in rest ..perfect valabila!
Si-n alta ordine de idei..noi mai stam pe aici maxim 2 ani..asa ca tot la inchiriat mi-e gindul...
Voi ati cumparat deja casuta...sau este in plan??

Mergi la inceput

Acu,ce sa-ti spun eu?El asa mi-a spus,a terminat masini termice in Galati,iar acum tot asta face.si el mi-a spus ca trebuie sa plateasca vreo 500.000 pina la urma.Dar e faina casuta,am vazut-o in poze.

Nu,noi am luat-o,e tare dulce,160mp si 900 gradina cu pomi si gazon.Tare frumoasa si mai e si in satuc la 1 km de granita cu nl.

Mergi la inceput

Of,Serban a spus ca vine la liceu sa stea aici.Nasol e ca eu nu pot sa ma duc lunar in Ro ca inainte .ca acum am si piticul si nu-l pot cara toata ziua buna ziua in Ro.O sa vina el in vacante si o sa ma duc cit de des o sa pot.Poate am omis un lucru.Serban a venit in Ge acum 1 an si 8 luni,pina atunci a stat tot la mama si faceam eu naveta.De la inceput nu i-a placut aici,am zis ca o sa se acomodeze,eu una am incercat cit am putut.Vorbim zilnic la telefon.i-am trimis bani sa-si i-a calculator si sa pot sa-l vad pe web,si un lucru pe care nu-l pot ignora.Mama mea l-a crescut exemplar si-l iubeste tare tare mult, material nu-i lipseste nimic,are prieteni,verisori,vecini,colegi.problema e la mine,mie tare greu fara el.

Mergi la inceput