Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (146)
Raspunsuri - Pagina 13

alice2004 spune:
Mei, aici la capitala bate un viiint de te ia pe sus, in rafale puternice, a inghetat tot pe afara, asa ca de iesit cu nasu-n frig nu se pune problema, ca omu mik nu accepta fular pe gura !
Am citit din urma si vad ca va faceti probleme cu capitolul dinti ... pai eu inca nu ma ingrijorez, si eu sint de parere ca fiecare copil are ritmul lui fata de ce scrie la carte, Andrei are opt dinti - patru sus si patru jos si doua masele, cele de jos ... si cred ca ii mai iese ceva, ca de la un timp incoa tot sta cu degetele in gura si noaptea se mai trezeste si plinge fara motiv.
Cu declaratia aceea de la primarie, voi glumiti cind spuneti ca tre completata de fata cu ei, nu ???? Ca nu am nici un chef sa stau la cozi la ghiseele functionarilor publici ! Eu imi trimit sotul si daca nu si nu, atunci am sa binevoiesc a ma deranja !
Monica, pai distractie placuta in France, si eu te invidieeeez ! Si hehehehe, am si eu in casa un exemplar caruia ii e o frica teribila de mers cu avionul, asta-i sotul meu, cind vine vorba de plecat cu aeroplanele, face ca toate alea ... mai ca s-ar duce pe jos, da pina in Franta nu-i bai, doar ca a trebuit sa ajunga in Groenlanda si a fost un mare circ, ca a schimbat la avioane cit pentru toata viata !!
Incerc sa pun si eu niste poze noi ...
Va pupicesc pe toate !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

szivarvany spune:
Intrebare: dauneaza sucul de grapfruit la copiii nostri ? Ca io i-am dat ieri Giuliei si culmea, i-a placut la nebuneala, a baut cam 200 ml.
Mimilinca - si io tot la 6 juma` ajung acasa, rupta si fara chef, dar parca imi pica si mie bine cate o plimbare in bataia vantului, desi mi-e o sila sa ies ...
Si Giulia adoarme cu noi seara(noaptea). In timpul zilei este lasata in patutul ei cu sticloanta de lapte; seara o ducem la ea dupa ce adoarme, bine-nteles cand ne trezim noi
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

roberta04 spune:
Buna ziua...cu rusine ca nu dau pe la voi decat foarte rar.
LA MULTI ANI pe 2006, sanatate multa si liniste sufleteasca va doresc si sa aveti parte doar de bucurii de la piticei!
Despre noi, un mic raport: Matei e mare poznas, pe zi ce trece mai obraznic, in rest bine sanatos, are 12 dinti si inca vreo 4 pe drum, vesel, vorbaret, curios din cale-afara, destul de sociabil...dar cu anumite limite.
Despre mine...pot spune ca am avut vreo cateva luni in care am luat-o razna, nu stiu ce s-a intamplat, am ajuns sa-mi spuna preotul la spovedit in postul Craciunului ca sufar de dpresie post-natala.... Acum zic eu ca mi-am revenit, parca nu ma mai apuca plansul din orice si mai vad si viata-n roz.
Cu timpul stau mai rau, in 2 saptamani incep ultima sesiune, lucrez la proiecte - si pot sa o fac doar cand doarme calculatoristul cel mic si rau.
Pupicei si mai vorbim!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

alice2004 spune:
Roberta, bine ai revenit !!! Si bine ca esti ok, cit despre deprsie, cred ca toate am suferit de asa ceva, mai mult sau mai putin ! Bafta la examene !
Am pus si citeva pozici de la sfirsit de an, in albumul de decembrie, tre sa imi fac alt cont la websh, ca s-a terminat si asta !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

speel spune:
Salut.
s-a contramandat plimbarea cu o zi din motiv ca mie mi-a fost nu prea bine aseara.Si oricum prietenii la care mergem lucreaza astazi,asa ca mergem maine.Mie personal nu prea imi place Parisul,ori sunt satula de traficul de acolo,si amestecatura de natii ca acolo n-ati vazut.Odata la un semafor un pici mic deschide portiera din spate,fura geaca lui Mario (avea o groaza de bani in geaca)si norocul norocului e ca Schmitz are picioare de piciorong si la prins.De atunci mergem cu usile blocate.Acum vreau sa mergem la Disney,si prietenii nostri au si ei doi copilasi si ma gindesc numa la bucuria lui Ricu piticu.Care are o manie in a pupa copiii.Si nu numai.Daca mergem in magazin cu jucarii,el pupa si papusile in cutii,conditia sa fie jos,rezemate de rafturi,ca el le pupa cu cutie cu tot.Si mi le si aduce sa le admir si eu.
Ma uit pe poze si mai birfesc dupa apoi.

speel spune:
Liliana,asta mi-a spus ,asta am spus si eu,ca doar n-am fost acolo sa verific.Ce stiu sigur ca a terminat liceul de mate-fizica Cel mai tare de la noi cu nota foarte mare si facultatea tot cu rezultate super.S-a casatorit si au plecat cu loteria vizelor acum 7 ani.Si la telefon,ca de vazut personal nu l-am mai vazut mi-a spus ca nu i-au recunoscut bacu si ca la dat din nou.Si ca merge la facultate,ce stiu ca tot masini termice.Dar c-o duce foarte bine,are doi copiii reusiti,dorul n-are cui sa i-l duca pentru ca n-are frati surori,numa pe mama-sa care mai muult sta la ei acolo decit in Ro.

Adema spune:
Draga speel, si Codrut e tot asa de pupacios.Ia jucariile in brate, isi lipeste obrajorul de ele, "le iubeste" si le pupa.Si...se pupa si singur , in oglinda !Mie imi convine, ca si eu sunt "pupacioasa"
Adema&Codrut

roller025 spune:
hallo! m-am mai eliberat din treaba si am intrat cu un oki...
Lia, Vicu nu baleste si de freo 3 zile nici nu mai musca asa de dihai. Asta cu oasele n-o stiam, da' nici nu bag mana in foc ca e foaret adevarata.
Olivia, eu am un coleg la job care a facut scoala in Canada facultatea si masterul), a lucrat pe acolo si prin state (pt GM) si de juma de an s-a intors in Ro. A zis ca acolo e bine, dar prietenii sunt aici. Asa ca te inteleg. Vreau sa vad ce reactie va avea unchiul meu care e in Atlanta (GA) acuma si e inca incantat. El nu a avut mare lucru de echivalat, neavand prea multe scoli in RO.
Alice, io la primarie il trimit pe tati. Daca nu merge atunci astept februarie, ca mai devreme nu pot ajunge din cauza de job.
Roberta, bine ai revenit! Viata e fromoasa cu toate gropile din ea!
Monica, ma'c io in Franta daca nu vrai tu... asa as mai pleca, poate m-as odihni olecutza... ooofff, ooofff, maaai, maaai
Capitolul socializare le Vicu: 5 minute in expectativa si scanare a locului, dupa care spatiul si persoanele aferente ii apartin
Capitolul diverse: Vicu citeste! Imi ia ochelarii de la oki, se aseaza comod pe pat, isi deschide carticelele si ceteste
Aaaa, si daca ma fac ca plang, reactioneaza: vine si ma ia de gat si incearca sa ma pupe...
plec la treaba, ne mai auzim!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

szivarvany spune:
L-am vazut pe Andrei cu familia, niste frumosi toti, iar Andrei e smecheros rau de tot
Roberta - lasa ca trece depresia asta bine ati revenit !
Ziceti-mi de grapfruit plsss !
Si mai stiti de BlueAngel, AndreeaB, Philip, Andreea_s, Roxanaz, SimonaR, Andries ???
Iren si Roxa74 le mai vad la alte subiecte
Si mai puneti pozeee !!! Ca io nu vreau sa lucrez azi.
Si L MULTI ANI de Sf. ION !
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

speel spune:
Marcela merci de adresa.Astazi botezam maimutoii ca saracu finutu s-a saturat intrebindu-ma cum ai cheama.Las ca nici tata-sau nu-i mai destept ca-i debita niste nume de se uita copilul crucis la el.
Copilul meu nu reactioneaza cind plig,de fapt nici n-am incercat
Bleah ce mi-e rau.Ce e mai nasol e ca mi-a intirziat chestia vreo cinci zile si mie nu-mi plac treburile neprogramate.Si apoi nu prea are cum!.Ma elucidez eu cum ajung la farmacie.
Dan-o cica azi e ziua noastra,De unde o scos-o maica mea ca de Iordan e ziua Danelor.Nu tre sa bagi prea mult in seama ce debitez eu aici ca nu prea-s intre ale mele.